- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sagol canim sende benimSen benim gönlümde birincisinazmine hayranım üzülme yolumuz daha çok uzun hepsi gidecek
Eksiyle gelmen guzel canim tebrik ederim ❤Herkes çok güzel kilo vermiş utanarak yazıyorum ama elimden geleni yaptım bu kadar oluyor
Geçen hafta 77.4
Bugün 77.1
-300
Hevesim kaçıyor
Sporu bir gün yapıp bir gün yapmamaya karar verdim vücut şaşırır belki
Insallah derece gelir dicem de bu hafta tum takımlar cok iyi
Hiç yoktan iyidir uzulme zeynom yediğin ictigin ortada sonuçta biz tedbiri alalim gerisi metobolizmaya kalmış sıkma canını haftaya daha güzel.olut.ins.AllahHerkes çok güzel kilo vermiş utanarak yazıyorum ama elimden geleni yaptım bu kadar oluyor
Geçen hafta 77.4
Bugün 77.1
-300
Hevesim kaçıyor
Canım neden öyle diyosun sporunda güzeldi menulerinde olabiliyor şekil A da görüldügü gibi benHerkes çok güzel kilo vermiş utanarak yazıyorum ama elimden geleni yaptım bu kadar oluyor
Geçen hafta 77.4
Bugün 77.1
-300
Hevesim kaçıyor
Canımız sağolsun kaptanimInsallah derece gelir dicem de bu hafta tum takımlar cok iyi
Onemli olan bu zaten canim herkes elinden geleni yaptiCanımız sağolsun kaptanimherkes elinden geleni yaptı bu bile yeter bize
Ramazanı iple cekiyorum instegramdan takip ettigim.biri vardı diyeti bırakmış Corona nedeniyle çok sasirdim 15 günde 600 Gr almış bize 6 kilo olarak geri gelirdi hergun abur cubur yiyor manyaktebrik ederim kizlar hepiniziolmazsada yapcak birşey yok kilo verdikmi bu önemli olan bizim için bu hafta olmaz haftaya ramazan cumaya geliyo bol bol dua eder birinci oluruz
Bırakma canim bende şok oldum kendime sadece 300 gram vermişim ama bırakmak yok.İnşallah kızlar bırakmak istemiyorum bırakırsam haftada 200 300 giden kilo bana haftada 1 kilo olarak geri gelecek iyi kötü biraz verdim yapacak bişey yok devam
Biz yesek kapilardan gecemeyiz dikkat etmemiz lazimRamazanı iple cekiyorum instegramdan takip ettigim.biri vardı diyeti bırakmış Corona nedeniyle çok sasirdim 15 günde 600 Gr almış bize 6 kilo olarak geri gelirdi hergun abur cubur yiyor manyak
Biz yesek 15 günde 10 kilo alırızRamazanı iple cekiyorum instegramdan takip ettigim.biri vardı diyeti bırakmış Corona nedeniyle çok sasirdim 15 günde 600 Gr almış bize 6 kilo olarak geri gelirdi hergun abur cubur yiyor manyak
Ramazanı iple cekiyorum instegramdan takip ettigim.biri vardı diyeti bırakmış Corona nedeniyle çok sasirdim 15 günde 600 Gr almış bize 6 kilo olarak geri gelirdi hergun abur cubur yiyor manyak
Gecen hafta güzel vermiştin ben artı gelmiştim bunlar olağan şeyler haftaya daha güzel olur.merak etmeŞaka gibi... bi hafta spor yap ama giden kiloya bak... bu iş bana göre değil mi anlamıyorum su bile içsem yarar insanlarındanım ben...
Üzgünüm 80 asagısını bi türlü göremedim ..
geçen hafta 80.4
Bu hafta 80.2
-200
Burda olursan yemezsin canimBende ramazandan korkuyorum yahergün mutlaka tatlı oluyor kendime engel olabilecekmiyim bilmiyorum
Dun yaptigin sporlarda agir gelmiş birde regl olacam demisti uzulme haftaya daha guzel olur canimŞaka gibi... bi hafta spor yap ama giden kiloya bak... bu iş bana göre değil mi anlamıyorum su bile içsem yarar insanlarındanım ben...
geçen hafta 80.4
Bu hafta 80.2
-200
Şaka gibi... bi hafta spor yap ama giden kiloya bak... bu iş bana göre değil mi anlamıyorum su bile içsem yarar insanlarındanım ben...
geçen hafta 80.4
Bu hafta 80.2
-200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?