Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eksiyle gelmen guzel canim tebrik ederim ❤

Hiç yoktan iyidir uzulme zeynom yediğin ictigin ortada sonuçta biz tedbiri alalim gerisi metobolizmaya kalmış sıkma canını haftaya daha güzel.olut.ins.Allah

Canım neden öyle diyosun sporunda güzeldi menulerinde olabiliyor şekil A da görüldügü gibi ben

tebrik ederim kizlar hepinizi olmazsada yapcak birşey yok kilo verdikmi bu önemli olan bizim için bu hafta olmaz haftaya ramazan cumaya geliyo bol bol dua eder birinci oluruz
Ramazanı iple cekiyorum instegramdan takip ettigim.biri vardı diyeti bırakmış Corona nedeniyle çok sasirdim 15 günde 600 Gr almış bize 6 kilo olarak geri gelirdi hergun abur cubur yiyor manyak

İnşallah kızlar bırakmak istemiyorum bırakırsam haftada 200 300 giden kilo bana haftada 1 kilo olarak geri gelecek iyi kötü biraz verdim yapacak bişey yok devam
Bırakma canim bende şok oldum kendime sadece 300 gram vermişim ama bırakmak yok.

Ramazanı iple cekiyorum instegramdan takip ettigim.biri vardı diyeti bırakmış Corona nedeniyle çok sasirdim 15 günde 600 Gr almış bize 6 kilo olarak geri gelirdi hergun abur cubur yiyor manyak
Biz yesek kapilardan gecemeyiz dikkat etmemiz lazim

Biz yesek 15 günde 10 kilo alırız

Bende ramazandan korkuyorum ya hergün mutlaka tatlı oluyor kendime engel olabilecekmiyim bilmiyorum

Şaka gibi... bi hafta spor yap ama giden kiloya bak... bu iş bana göre değil mi anlamıyorum su bile içsem yarar insanlarındanım ben...

Üzgünüm 80 asagısını bi türlü göremedim ..

geçen hafta 80.4
Bu hafta 80.2
-200

Gecen hafta güzel vermiştin ben artı gelmiştim bunlar olağan şeyler haftaya daha güzel olur.merak etme

Bende ramazandan korkuyorum ya hergün mutlaka tatlı oluyor kendime engel olabilecekmiyim bilmiyorum
Burda olursan yemezsin canim
Cuma günleri odul yaparsın sadece
Dun yaptigin sporlarda agir gelmiş birde regl olacam demisti uzulme haftaya daha guzel olur canim

Her eksi candır Moral bozmak yok. Her hafta çok çok gitmez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…