Zipzip- kaptanim % miz nasıl bildirim yapmayan kaldimi
Herkes bildirim yapti canımZipzip- kaptanim % miz nasıl bildirim yapmayan kaldimi
Bu kadar beklemiyordum.guzelmis ortalamaYanlış hesap yapmadıysam 0,977 gayet iyi bence
Canim inşallah haftaya görürsün biraz metobolizma hızlandırıcı çaylar denesen çok iyi olur aslındaŞaka gibi... bi hafta spor yap ama giden kiloya bak... bu iş bana göre değil mi anlamıyorum su bile içsem yarar insanlarındanım ben...
Üzgünüm 80 asagısını bi türlü göremedim ..
geçen hafta 80.4
Bu hafta 80.2
-200
@Meyyal Hayyal ile orti olabilirsiniz ablacimKaptanımZipzip- bana yeni orti bulabilirmiyiz faal olan birini mesela zehra çok giremiyo
Bu hafta ben olurumKaptanımZipzip- bana yeni orti bulabilirmiyiz faal olan birini mesela zehra çok giremiyo
Tam beb orti olmaya aday olmak istedim ki kalp kalbe karşıymış@Meyyal Hayyal ile orti olabilirsiniz ablacim
Evet birçok anlamda iyi geldi Negom.Tebrik ederim
Vuu maşallah
Vuu bir maşallah da sana
Tebrik ederim
Liste iyi gelmiş sana maşallah
Ben de seni tebrik ederim caaann. Harika eskin var ayy çok heyecanlı yaa 75e çok az kaldı gülümseeeTebrik ederim sidoooşummm
Olur ismin ne kaç kilosun hedefin ne kadar vermek hadi tanışalım ben seyhanBu hafta ben olurum
Olduk bile@Meyyal Hayyal ile orti olabilirsiniz ablacim
Olur ismin ne kaç kilosun hedefin ne kadar vermek hadi tanışalım ben seyhan
Kız sen nerden biliyorsun ben daha kendi % demi hesaplayamiyorumYanlış hesap yapmadıysam 0,977 gayet iyi bence
Hesaplamış bileBu kadar beklemiyordum.guzelmis ortalama
Tebrik ederim canım. İnşallah bu haftayı daha iyi değerlendirirsin.Eski kilo 64,300
Güncel kilom 64
Fark -300
Kabul etmem gerekirse kötü bir hafta idi supangles,minik poğaça, ve lavaş yedim artı cikmadigima sevindim
Alışıldık bir isim değil canım sen nerelisinBen Havin
26 yaşındayım
Evliyim
2 kızım var
5 ve 2 yaşlarında
76.5 kıloyum
Ilk hedefim 70 kilo olmak
Sonraki hedefim 65 kilo olmak
Hedef 65 canım yavaş yavaş aşa çekiyorum gözüm korkmasın diyeEvet birçok anlamda iyi geldi Negom.
Ben de seni tebrik ederim caaann. Harika eskin var ayy çok heyecanlı yaa 75e çok az kaldı gülümseee
Temiz bir dayak ödül yiyinmiiiZipzip- kaptanım biz Rakibeler arasında ne oldu şimdi
Ödülümüz ne
Süper kilolarda yakınmış 77 ile başladım bende ilk hedef 70 sonraki hedef 66 benimdeBen Havin
26 yaşındayım
Evliyim
2 kızım var
5 ve 2 yaşlarında
76.5 kıloyum
Ilk hedefim 70 kilo olmak
Sonraki hedefim 65 kilo olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?