Temiz bir dayak ödül yiyinmiii
Harikasın canım.
Kuzum sen kaç yaşında evlendinSüper kilolarda yakınmış 77 ile başladım bende ilk hedef 70 sonraki hedef 66 benimde
Ben 43 yaşındayım 4 çocuğum var biri evli bir torunum var almanyada yaşıyorum ama aksarayliyim tanıştığımıza sevindim bu hafta spor da yarışalım ikimiz bideGulumse24 in yoğurt kurunu deneyeceğim ben
Şahane
16 yaşındaydim hey gidi günlerKuzum sen kaç yaşında evlendin
Maşallah torun diyorsun
Bn 40 yaşında iken benimkiler ilkokula başlayacak
Ödül yok ki ödül mu olacaktıZipzip- kaptanım biz Rakibeler arasında ne oldu şimdi
Ödülümüz ne
Herzaman biryerde tartılırdan daha iyi olur . Kafan karışmaz. Tebrikler bu arada kilonu korumaya devamKızlar günaydın. Cumamız mübarek olsun tartı banyoda bir karoda 55.40 diğerinde 54.90 çıkıyor. Sabit diyelim mi kiloma?Zipzip- selensu82 happy_mom_
Ben neden bir şey anlamadımGelmişken kilonu ogrenseydik.
Sen de bizimle iletişime geçsen faydamız dokunurdu belki. Hem bugüne özel değil ömrün boyunca dua ederdin bize...Ücret almıyoruz da....
Reklam yaptığının farkında mısın
@Mune
Farmasi satmaya gelmiş biriside takip edin sayfami ulaşın bana demisteee ona istinaden dediBen neden bir şey anlamadım
Hayirli cumalar canim ❤Ayy cuma bugün dimi yaa
2 saattir ebadayım valla unuttum tartı falan.
Hayırlı cumalar
Tatlım derdi başka bu kişinin. Kibarca git işine dedim anladiysa . Çok yakında banlanir zaten.Ben neden bir şey anlamadım
Jumping jack ,mekik ,twist olabilir :)Kızlar aksamdan beri hareket belirlemediniz oynamiyorum bakkkspor yapcam,anca isim bitti bitti de sayilmazda yapayim bari ara ara
Bana uyarJumping jack ,mekik ,twist olabilir :)
Sevgiler karşılıklı canımGulumse24 seni seviyorum kız❤
Neyse güldürme beni çok hareket yaptım totom ağrıyor gülerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?