kurabiye Sabah 2 dilim ekmek tahin pekmez olmamışNeyiii olmamis anlamadimkiii
Kolindeyim ben sen fransa sınırındaki kieldemisinKiel cnm sen
Simdi bana 3 de az geliyo1haftadir azyedim bugun 2dilim yiyince cokk geldi ortim
Ben salı günü geldim geri ve uzun zamandır bu listedeyim bu tür şeyler göründüğün uyarı yapılırdı ve bende olması gerekeni söylüyorum1haftadir azyedim bugun 2dilim yiyince cokk geldi ortim
Bir haftadır ekmek yemiyorum canim ben,sütüm kesiliyodu buhafta detoxs suyu yaptigim icin oyuzden hergun tahin yiyorum buhafta tuketmedim bugun cuma diyede kurabiye yaptim yedimkurabiye Sabah 2 dilim ekmek tahin pekmez olmamış
Yok cnmKolindeyim ben sen fransa sınırındaki kieldemisin
pardon emziren anne olduğunu bilmiyordum sen ye haftada bir defa malum insanın şekeride düşüyor...ve o zaman çikolata falan tercih etmediğin için tebrik ediyorum en azindan pekmezde sağlıklı kurabiye yerinede hurmalı pekmezli şeyler yap ye Canim iyi giderBir haftadır ekmek yemiyorum canim ben,sütüm kesiliyodu buhafta detoxs suyu yaptigim icin oyuzden hergun tahin yiyorum buhafta tuketmedim bugun cuma diyede kurabiye yaptim yedim
Kız sen benden küçük degilmisinBana bak kız yaşlıyız ama taş gibiyiz evelallah
Evet canimya bende cok üzüldümOha ebru salli oglunu kaybetti diyo haberlerdeayy bi ara bu kadinin videolarini stokluyodum cok üzuldum sok oldum bi de
Canımcım bu hafta senin çabanda güzeldiÜçüncülük kesin mi kızlar notamız silindi mi yani. Ben de kaptanımızZipzip- a ve grup arkadaşlarım selensu82 ve happy_mom_ a teşekkür ederim
Kim kaç yaşında unutuyorum bnKız sen benden küçük degilmisin
En küçüğü benmiyim 26 yımKim kaç yaşında unutuyorum bn
37 yim ekim de 38 oliciğim
40 yaşında da estetiğe başlicaz artık el mecbur
Evet bende bugün burda gördüm netten baktım Allah'ım.sabir versin ins AllahOha ebru salli oglunu kaybetti diyo haberlerdeayy bi ara bu kadinin videolarini stokluyodum cok üzuldum sok oldum bi de
Selensu benim göbüş gitsin istiyorum kilom iyi bence. Kilo verme hevesim yok çünkü yukardan aşağı düz iniyorumCanımcım bu hafta senin çabanda güzeldi
Haftaya vereceksin bn inanıyorum
Kız ne estetiği benden küçük zannediyorum.seni hele şu sıfata bak kim der 38 yolunda kilonu zatın hiç söylemiyorum tmm sen büyük ola bilirsin ama cussede ben büyüğümKim kaç yaşında unutuyorum bn
37 yim ekim de 38 oliciğim
40 yaşında da estetiğe başlicaz artık el mecbur
O ne demek anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?