- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ben bugün ictim dinledim abimiNiye kızıyorsun yavrum
Virgül olmaması anlatım bozukluğu yaratmışherkeşler yarın çorba içecek kaçarı yok hadi bakalım
Oyle dusunme canım elinden geleni yaptinBugün Dondurmalı irmik tatlisi yapcaktim kendime sonra dedim sen napiyon,sanki cokkk kilo verdinde yicen,sonra limonlu kurabiye yaptim amaaa canim cokk istedi yaptim bitane yedim onu bile haketmedim cunku hedefimi tutturamadim diye cokk uzuldum
Oooo hoş geldin iyiyiz canım sen nasılsın3. lüğünüz hayırlı olsun 6. takım çıtırları. nasılsınız? bir uğrayıp merhaba demek istedim .
Kahvaltıda taze soğanda olmazsa olmaz17nisan cuma menüsü
Sabah kahvaltimEki Görüntüle 2621277
Ara ogun Eki Görüntüle 2621281
Akşam yemegiEki Görüntüle 2621282
2 lt su
45 dk tempolu yürüyüş =112.5
100 mekik =800
Toplam =912.5
nasıl olayım canım valla arada alışverişe çıkmasam ben bile kafayı sıyırırdım diyerek günleri geçiriyorum. kilo vermeye devam ediyorum.Oooo hoş geldin iyiyiz canım sen nasılsıntsk ederiz
Lavaş olacak içine koycan tulum peyniri soğanı ohhh misssKahvaltıda taze soğanda olmazsa olmaz
Bugün eşim yemeğe gelmiycem işim çok dedi fırında kaşarlı mantar yumurtalı ıspanak yapacaktım gelmeyince cocuklarla kalan yemekleri yedik tavuk sote pilav dolma.corba vardı sote pilavi onlar isteyince dolma bana kaldı
Ilk sende gördümLavaş olacak içine koycan tulum peyniri soğanı ohhh misss
abov ben yesem şişer giderim taze soğanı bırak kurusu bile beter eder beniKahvaltıda taze soğanda olmazsa olmaz
Hepimiz aynı durumdayız malesef geçecek ins Allah bir musibet bin nasihatten iyidir herşeyin değerini anlamis olduk ne kadar şükürsüz olduğumuzun farkına vardıknasıl olayım canım valla arada alışverişe çıkmasam ben bile kafayı sıyırırdım diyerek günleri geçiriyorum. kilo vermeye devam ediyorum.
Sende agzinin tadını bilmiyorsun kız yenmezmi mis gibi valla yedikçe yiyesim geliyorabov ben yesem şişer giderim taze soğanı bırak kurusu bile beter eder beni
kesinlikle katılıyorum. temmuz gelecek bitecek gibi geliyor banaHepimiz aynı durumdayız malesef geçecek ins Allah bir musibet bin nasihatten iyidir herşeyin değerini anlamis olduk ne kadar şükürsüz olduğumuzun farkına vardık
Yok kız ben takıldim onaabov ben yesem şişer giderim taze soğanı bırak kurusu bile beter eder beni
Kız 2 tane dolma neremi doyuracak Allah aşkına kıymalı pirinçli bulgurlu zatı dolmalarimbiraz çok olmuş sanki 2 tane yeter li olabilirdi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?