Ha anladımO ne demek anlamadım
Spor muhteşem de normal böyle menüyle wc olayı17nisan cuma
Sabah 09.30 2dilim ekmek,1yumurta,domates,salata,1dilim peynir,1yk.tahin pekmez,çay
Öğle 14.00 1tabak nohut
Ara turk kahvesi,1tane limonlu kurabiye(azşekerli cokguzel olmustu)
Aksam 18.30 1kase mercimek ç.,1tabak taze fasulye,5k.bulgur,3kasik yogurt
3bucuk litre su,1madensuyu,2yesil çay
120mekik#960
120squat#20
1dk plank#20
300j.j#2400
300ipatlama#60
60dk boosted#900 4360 puanZipzip- @eskibilezik
Ben de çok üzüldümEbru sallının oğluna coook üzüldüm allah kimseyi evladı ile sınamasın
İstanbulda ki teyzem korona olmuş 58 yaşında ona ayrı üzüldüm
Arkamızdan demişler öldü 6. Takim geri döndühaftaya daha güzel sonuçlara ins Allah napiyoruz sağlıklı zayıflamaya devam ediyoruz
Diyet zorlasada bozmazsin sen uygun yemekler yaparsın benceSokağa çıkma yasağından önceki 2 gün -ki 1 ayı geçti evdeyim zaten- detoks yaptım.. haftasonu eşim de evde olacağı için diyet biraz zorlar gibi..
Ben tesekkur ederim sizlere yeniden toparladik hep birlikteHemen hemen herkes kilo vermiş zaten
Vermeyen de haftaya verir
Canımız ciğerimiz kaptanımızın desteği muhteşem yadsınamazZipzip- ❤
Bize kendimizi önemli biricik hissettirdiğin için sonsuz desteğin için teşekkürler
Evet canim notamiz silindi ❤❤Üçüncülük kesin mi kızlar notamız silindi mi yani. Ben de kaptanımızZipzip- a ve grup arkadaşlarım selensu82 ve happy_mom_ a teşekkür ederim
En kucugumuz gorunus olarak benEn küçüğü benmiyim 26 yım
Eline saglik canimSelam kızlar
Bugün işim hiç bitmedi dahada var biraz mola verdim eşim alışveriş yaptı paketleri yıka sebze meyveyi yıka alışveriş eziyet oldu
Süt aldırdım yoğurt mayaladım 2 kilo peynir yaptım lor yaptım
3 tepsi ekmek yaptım mutfak çorba gibi namaz kılıp mutfağı halledicem
Yaa cook geçmis olsun canim Allah sifasini versin insallah iyilesir hemenEbru sallının oğluna coook üzüldüm allah kimseyi evladı ile sınamasın
Menunde sporunda cok guzel canim17 nisan
09.30
Chia yumurta tam buğday unu ile pankek yaptım 2 adet yedim
1 muz ve 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ile
16.30
3 küçük etli patlıcan dolması
Salata
1 kase yoğurt
SU 3 ü geçti
Spor 20 dk pilates 60p
340 bölgesel/6 56
200 bölgesel/7 28
100 mekik 800
100 jj 800
1744 p
Zipzip- H hasbeenandgone happy_mom_
Cnm bn de karından aldığım için söylüyorum çok çok az yağlı yemek ve mümkünse alt kas grubu çalışmak gerekiyor göbek asla tek sporla gitmiyorSelensu benim göbüş gitsin istiyorum kilom iyi bence. Kilo verme hevesim yok çünkü yukardan aşağı düz iniyorum
Lütfen dedi derken başkanım
Ender saraç çıktı da haberlerde muhakkak ki ramazanda olsun normal günde olsun mercimek ve tarhana çorbası tuketmenizi tavsiye ediyorum dedi neyini anlamiyon bugün beni anlamayan çok burdaO ne demek anlamadım
Zeynom çok geçmiş olsun canım ins.Allah atlatır merak etmeEbru sallının oğluna coook üzüldüm allah kimseyi evladı ile sınamasın
Çokkkk geçmiş olsun canim allah biran önce gecer inşallahSelen zıpzıp sagolun kızlar
Tüm hastalar şifa bulsun inşallah
Kız bende.anlamadim.ne demek istediğini böyle açıklamalı yazsanaEnder saraç çıktı da haberlerde muhakkak ki ramazanda olsun normal günde olsun mercimek ve tarhana çorbası tuketmenizi tavsiye ediyorum dedi neyini anlamiyon bugün beni anlamayan çok burda
Zeki kadinsindir sen dedim sende anlamadin yani beni ask olaKız bende.anlamadim.ne demek istediğini böyle açıklamalı yazsana
Ebru sallının oğluna coook üzüldüm allah kimseyi evladı ile sınamasın
Niye kızıyorsun yavrumEnder saraç çıktı da haberlerde muhakkak ki ramazanda olsun normal günde olsun mercimek ve tarhana çorbası tuketmenizi tavsiye ediyorum dedi neyini anlamiyon bugün beni anlamayan çok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?