Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O ne demek anlamadım
Ha anladım
Valla ben de çorba taraftarıyım severim de ama çocuklarım sadece tarhana veya şehriye içiyorlar bunun sebebi de bakıcıları
Çünkü çorba salata sevmiyor
Bn de akşam benimle yedikleri öğünü muhakkak ki salata ile yeşillendiriyorum

Spor muhteşem de normal böyle menüyle wc olayıvücut demiş abov bu kız böyle yimezdi

Selam kızlar
Bugün işim hiç bitmedi dahada var biraz mola verdim eşim alışveriş yaptı paketleri yıka sebze meyveyi yıka alışveriş eziyet oldu
Süt aldırdım yoğurt mayaladım 2 kilo peynir yaptım lor yaptım
3 tepsi ekmek yaptım mutfak çorba gibi namaz kılıp mutfağı halledicem

17 nisan
09.30
Chia yumurta tam buğday unu ile pankek yaptım 2 adet yedim
1 muz ve 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ile
16.30
3 küçük etli patlıcan dolması
Salata
1 kase yoğurt

SU 3 ü geçti
Spor 20 dk pilates 60p
340 bölgesel/6 56
200 bölgesel/7 28
100 mekik 800
100 jj 800
1744 p

Zipzip- H hasbeenandgone happy_mom_

Arkamızdan demişler öldü 6. Takim geri döndü haftaya daha güzel sonuçlara ins Allah napiyoruz sağlıklı zayıflamaya devam ediyoruz

Sokağa çıkma yasağından önceki 2 gün -ki 1 ayı geçti evdeyim zaten- detoks yaptım.. haftasonu eşim de evde olacağı için diyet biraz zorlar gibi..
Diyet zorlasada bozmazsin sen uygun yemekler yaparsın bence
Ben tesekkur ederim sizlere yeniden toparladik hep birlikte
Üçüncülük kesin mi kızlar notamız silindi mi yani. Ben de kaptanımız Zipzip- a ve grup arkadaşlarım selensu82 ve happy_mom_ a teşekkür ederim
Evet canim notamiz silindi ❤❤
En küçüğü benmiyim 26 yım
En kucugumuz gorunus olarak ben
Yas olarak happy_mom_
Eline saglik canim
Ebru sallının oğluna coook üzüldüm allah kimseyi evladı ile sınamasın
İstanbulda ki teyzem korona olmuş 58 yaşında ona ayrı üzüldüm
Yaa cook geçmis olsun canim Allah sifasini versin insallah iyilesir hemen

Menunde sporunda cok guzel canim

Selensu benim göbüş gitsin istiyorum kilom iyi bence. Kilo verme hevesim yok çünkü yukardan aşağı düz iniyorum
Cnm bn de karından aldığım için söylüyorum çok çok az yağlı yemek ve mümkünse alt kas grubu çalışmak gerekiyor göbek asla tek sporla gitmiyor
Yağ oranı da çok önemli
Ve yürüyüş gibi pilates gibi şeyler de yapmak gerekiyor çünkü en büyük kas grunumuz bacaklar ve bacak çalışınca karnını doğru sıkarsan o da çalışır
Sıfır şeker sağlıklı karbonhidrat ve doğru egzersiiz ile hallederiz evelallah

O ne demek anlamadım
Ender saraç çıktı da haberlerde muhakkak ki ramazanda olsun normal günde olsun mercimek ve tarhana çorbası tuketmenizi tavsiye ediyorum dedi neyini anlamiyon bugün beni anlamayan çok burda

Ender saraç çıktı da haberlerde muhakkak ki ramazanda olsun normal günde olsun mercimek ve tarhana çorbası tuketmenizi tavsiye ediyorum dedi neyini anlamiyon bugün beni anlamayan çok burda
Kız bende.anlamadim.ne demek istediğini böyle açıklamalı yazsana

Niye kızıyorsun yavrum
Virgül olmaması anlatım bozukluğu yaratmışherkeşler yarın çorba içecek kaçarı yok hadi bakalım

Bugün Dondurmalı irmik tatlisi yapcaktim kendime sonra dedim sen napiyon,sanki cokkk kilo verdinde yicen,sonra limonlu kurabiye yaptim amaaa canim cokk istedi yaptim bitane yedim onu bile haketmedim cunku hedefimi tutturamadim diye cokk uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…