Neee 58 mii. Bende kilo alıyorum diyince 80lerde falansın sandım yaYok aslinda tum takim kaptanlarindan farkliyim 58 kiloyum
Cok buyuk kilo problemim yok aslinda sadece boyum az kisa :))
Hoşbuldumm
Tarhana çorbası 121cal 1ortaboy kase,canim en güzel hafif çorbalardan biri benceKızlar birde tarhana ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Aramızda vardı sanki diyetisyene giden
Sadece haftada 1 içilebilir deniliyormuş
Doğru. Mu acaba
Yok cnm o sütlü yeşil çay tok tuttu bniSpor çok güzel cnm akşama kdr acıkmadın mı
1.58 :))Neee 58 mii. Bende kilo alıyorum diyince 80lerde falansın sandım yaboyun kaç kaptanım
65 li kilolardasin o zaman :)Ayy tüm gün geldim okudum gittim bi yazamadım. Kahvaltıdan önce tartılmayı unuttum ama kahvaltıdab sonra tartıldım 66.2 idi
Kilo veren heeerkesi tebrik ederimm. Takımın yüzdesi de çok güzel maşşallah
Notamiz vardi gecen haftadan silinecek3. olacaz sanırım
Afiyet olsun canım sporun süperBugün ki menüm
Sabah 1 bardak süt tarçın zencefil karışık yeşil çay
Kahvaltı
10 adet üzüm
1 tatlı kaşığı mascar pone
Ara yeşil çay karışımım bir bardak (Sabah içtigimin aynısı)
Akşam
Küçük tabak brokoli haşlama
6 adet acılı salatalık turşusu
1 adet salatalık
Ara yeşil çay karışımım bir bardak
Su 2 lt (uyuyana kadar olur)
Spor
40 dk yürüyüş
700 ip atlama (ipli)
200 mekik
50 sağ bacak hareketi
50 sol bacak hareketi
10 dk tiffany rothe sporu
17nisan cuma
Sabah 09.30 2dilim ekmek,1yumurta,domates,salata,1dilim peynir,1yk.tahin pekmez,çay
Öğle 14.00 1tabak nohut
Ara turk kahvesi,1tane limonlu kurabiye(azşekerli cokguzel olmustu)
Aksam 18.30 1kase mercimek ç.,1tabak taze fasulye,5k.bulgur,3kasik yogurt
3bucuk litre su,1madensuyu,2yesil çay
120mekik#960
120squat#20
1dk plank#20
300j.j#2400
300ipatlama#60
60dk boosted#900 4360 puanZipzip- eskibilezik
Yok kız doğru sonuçların açıklanmasını aşkla bekliyorum demek istemiş olamaz mıyımAşıklandı mı bilmiyorumkiotomatik klavye maduru arkadasim
Belki büyük seviyo o zaman ne olacakSen yeterki kazan canim senle ömür geçirmeye raziyim
Büyümü yeter o cipsleri kekleri saklaaaa yada kocana deee eve almasin totom büyücek deee almaz ozaman
Mercimek ve tarhana çorbası 1 kepçesi 1 dilim ekmeğe eş değer unutmayınTarhana çorbası 121cal 1ortaboy kase,canim en güzel hafif çorbalardan biri bence
Sütlü yeşil çay evet tok tutuyor detoks yaptım her 2 saatte 1 bardak 2 saat ne ara geçti anlamadım hiçte acikmadimYok cnm o sütlü yeşil çay tok tuttu bni
Zaten kaç kepçe yerizkiii bazen 2oluyo bisey yemezsem benMercimek ve tarhana çorbası 1 kepçesi 1 dilim ekmeğe eş değer unutmayın
Mesela.ben ekmek yemek istemiyordum diyetisyen o zaman ona eş değer 1 kepce çorba fazla iç derdi onu demek istedim canımZaten kaç kepçe yerizkiii bazen 2oluyo bisey yemezsem ben
Biliyom kiz anladim zaten ben seni,bende yemek yemezsem 2kepce corba icerim bende duydum onuMesela.ben ekmek yemek istemiyordum diyetisyen o zaman ona eş değer 1 kepce çorba fazla iç derdi onu demek istedim canım
Olabilir tabiki tamamen benim yanlis anlamamYok kız doğru sonuçların açıklanmasını aşkla bekliyorum demek istemiş olamaz mıyım
GülümseeeeBelki büyük seviyo o zaman ne olacak
Buyrun benimmmOlabilir tabiki tamamen benim yanlis anlamam
Gülümseeee
süper ya amaSütlü yeşil çay evet tok tutuyor detoks yaptım her 2 saatte 1 bardak 2 saat ne ara geçti anlamadım hiçte acikmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?