Sporun harika ama olmamış cnm17nisan cuma
Sabah 09.30 2dilim ekmek,1yumurta,domates,salata,1dilim peynir,1yk.tahin pekmez,çay
Öğle 14.00 1tabak nohut
Ara turk kahvesi,1tane limonlu kurabiye(azşekerli cokguzel olmustu)
Aksam 18.30 1kase mercimek ç.,1tabak taze fasulye,5k.bulgur,3kasik yogurt
3bucuk litre su,1madensuyu,2yesil çay
120mekik#960
120squat#20
1dk plank#20
300j.j#2400
300ipatlama#60
60dk boosted#900 4360 puanZipzip- @eskibilezik
Neyiii olmamis anlamadimkiiiSporun harika ama olmamış cnm
Teşekkürler canım...Yok canım ya aynı tartı. Farklı farklı tartıyor. Banyoda yer değiştirince. Çok hassas değil yaniHerzaman biryerde tartılırdan daha iyi olur . Kafan karışmaz. Tebrikler bu arada kilonu korumaya devam
Üretimde hata var sen olmamişşın diyo vuuuuuNeyiii olmamis anlamadimkiii
Gülümse kiz yedigimi zaten çıkarttım ben bugün 4kere wc,spor derken öldümÜretimde hata var sen olmamişşın diyo vuuuuukavgada söylenmez
Neden cikarttin ortim hasta misinGülümse kiz yedigimi zaten çıkarttım ben bugün 4kere wc,spor derken öldüm
Bn akşam öğünü yerine içiyorum ama mercimek yaparsam içine safi mercimek oluyor hiçbir şey katmıyorum karatay daMesela.ben ekmek yemek istemiyordum diyetisyen o zaman ona eş değer 1 kepce çorba fazla iç derdi onu demek istedim canım
Muhteşem miyiz neyiz yahuVeeeee 3. Luk geldiiiiiiii
Siz büyükler daha iyisini bilirsiniz anlamam Karatay falanBn akşam öğünü yerine içiyorum ama mercimek yaparsam içine safi mercimek oluyor hiçbir şey katmıyorum karatay da
Kırmızı mercimek serbest
Ama tarhana ilr ilgili tereddütlerim var
Tek bir öğün olarak yenilirse olur herhalde
Ne bilim çok geldi sanirimNeden cikarttin ortim hasta misin
Bende artik sade yapiyorum soğan var patates havuç koymuyorumBn akşam öğünü yerine içiyorum ama mercimek yaparsam içine safi mercimek oluyor hiçbir şey katmıyorum karatay da
Kırmızı mercimek serbest
Ama tarhana ilr ilgili tereddütlerim var
Tek bir öğün olarak yenilirse olur herhalde
Arkamızdan demişler öldü 6. Takim geri döndüMuhteşem miyiz neyiz yahu
Soğanda.koymuyorum.sadece 1 tane et bulyon ve sarımsak koyuyorum deneBende artik sade yapiyorum soğan var patates havuç koymuyorum
Hımmmmm iyiymis onuda deneyim sagol canimSoğanda.koymuyorum.sadece 1 tane et bulyon ve sarımsak koyuyorum dene
Ayy miden kuculuyo demekki benim ilk mezun olunca bikac öyle vukuatim var cok fena oluyodum cikariyodum.Ne bilim çok geldi sanirim
Hemen hemen herkes kilo vermiş zatenArkamızdan demişler öldü 6. Takim geri döndühaftaya daha güzel sonuçlara ins Allah napiyoruz sağlıklı zayıflamaya devam ediyoruz
1haftadir azyedim bugun 2dilim yiyince cokk geldi ortimAyy miden kuculuyo demekki benim ilk mezun olunca bikac öyle vukuatim var cok fena oluyodum cikariyodum.
Bana bak kız yaşlıyız ama taş gibiyiz evelallahSiz büyükler daha iyisini bilirsiniz anlamam Karatay falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?