sade soğanla pek aram yok sadece. yoksa bilmesem bu kadar kilo nasıl gelecek. babama kalsa soğana boca ederdi bizi. hastayım baba dedikçe suğan ye kızım, suğan suğan der bitirir beni. kendi çekirdek ailem yer ama.Sende agzinin tadını bilmiyorsun kız yenmezmi mis gibi valla yedikçe yiyesim geliyor
Bence 2020 böyle geçecek gibi 1 sene maske kullanacakmişız ölü sayısı artıyor gün geçtikçe Allah sonumuzu hayır etsinkesinlikle katılıyorum. temmuz gelecek bitecek gibi geliyor bana
bende ederdim su tutar turşu ödem yapar. çok kızardım çok.Akiliyiryn
Yok kız ben takıldim onageçen kornişon turşu salatalık kahvaltı için olanı yedim laf etti
Çakkallll intikam diyorsunAkiliyiryn
Yok kız ben takıldim onageçen kornişon turşu salatalık kahvaltı için olanı yedim laf etti
bilemedim bişey diyemedim ikiside ilgi alanıma girmiyor. siz didişin kendi aranızdaÇakkallll intikam diyorsunsabah kahvaltida turşu olmaz.ama.yeşil soğan mikemmellll
İzne ayrilmişsın bende.sizin 4. Tebrik ederimbilemedim bişey diyemedim ikiside ilgi alanıma girmiyor. siz didişin kendi aranızda
ben 2018 yılında menopoza girdim. ama son 4 ay oldu herhalde yeniden işlevsel oldu. diğer kilolarda vücut tepkimemi hatırlıyorum ama bu kiloda ne kadar etkileneceğimi unuttum. tarih yaklaşıyor bende riske girmek istemedim biraz mola dedim.İzne ayrilmişsın bende.sizin 4. Tebrik ederim
Sabah
Domates
Salatalık
4 dilim peynir
1.5 dilim tb ekmeği
2 kupa cay
Akşam
Kuru biber kurupatlıcan haşladım yoğurtlayıp büyük bir kase yedim
Su 2.5 lt
Sabahtan beridir oturmadım
5 saat ev işi diyeyim
150 puan
Süt iç veya yoğurt ye cnmBir haşlama yumurtamı yesem aç hissettim kendimi birden
Kız tüm dolmayı yedin mi17nisan cuma menüsü
Sabah kahvaltimEki Görüntüle 2621277
Ara ogun Eki Görüntüle 2621281
Akşam yemegiEki Görüntüle 2621282
2 lt su
45 dk tempolu yürüyüş =112.5
100 mekik =800
Toplam =912.5
pirinç olduğu için cnm dedimKız 2 tane dolma neremi doyuracak Allah aşkına kıymalı pirinçli bulgurlu zatı dolmalarim
Tmm cnm yoğurt kürü yiyeyim tsk✌
Süt iç veya yoğurt ye cnm
Kız tüm dolmayı yedin mi
Hayırlısı olsun canım hakkindaben 2018 yılında menopoza girdim. ama son 4 ay oldu herhalde yeniden işlevsel oldu. diğer kilolarda vücut tepkimemi hatırlıyorum ama bu kiloda ne kadar etkileneceğimi unuttum. tarih yaklaşıyor bende riske girmek istemedim biraz mola dedim.
Yarın ikisi bir arada yiyecemÇakkallll intikam diyorsunsabah kahvaltida turşu olmaz.ama.yeşil soğan mikemmellll
Yanlış etiket yapmışım seni canim menümeYarın ikisi bir arada yiyecem
hoşbuldum kaptanım tebrik etmek istedim sizleri. iyiyim nasıl olayım. evde bol örgülü okumalı veeee çok yemek yapmalı bir dönemdeyim.
Yok karşıma aldım dertleştik biraz✌
Süt iç veya yoğurt ye cnm
Kız tüm dolmayı yedin mi
Yarım kilodan fazla kıyma 1 çay bardağı pirinç 1 su bardağı bulgur var canım evde yemek kalmasın diye yedim.vallapirinç olduğu için cnm dedim
Abla bu hayal bizim meyyal delll
Tesekkur ederiz canim gecen hafta durumumuz kotuydu bu hafta derece yapmak iyi geldi insallah haftaya devam ederiz yinehoşbuldum kaptanım tebrik etmek istedim sizleri. iyiyim nasıl olayım. evde bol örgülü okumalı veeee çok yemek yapmalı bir dönemdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?