Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm sen cuma diye mi böyle yedin
Pankek patates ve tatlı aynı gğne gelmişte
Biri olsaydı sadece daha güzel olurdu

Yok karşıma aldım dertleştik biraz
Gün geçmiyor ki bir vatandaşımız daha karantina dolayısıyla cansız bie varlıkla konuşabildiğini varsayıyor sayın seyirciler

henuz o benimle konuşmadı o kaa vahim değil durumum

Tesekkur ederiz canim gecen hafta durumumuz kotuydu bu hafta derece yapmak iyi geldi insallah haftaya devam ederiz yine
Hepimiz ayniyiz az cok ,kardesimde atki örüyor banada or diyorlar da hic beceremem
kesinlikle derece çok iyi geliyor. iki hafta bizim takım yerlerdeydi çok motivasyonsuzduk.geçen hafta tavan yapınca bu haftada güzel sonuç aldık.
kızlarımada öğrettim hep beraber yapıyoruz.
Kış bitti atkı nerden aklına gelmiş
benim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.şimdi evi yüncü dükkanına çevirdim. haftalık sipariş verir oldum. en son olacak şu toplayıp anneme kargo.

Sabah
Domates
Salatalık
4 dilim peynir
1.5 dilim tb ekmeği
2 kupa cay

Akşam
Kuru biber kurupatlıcan haşladım yoğurtlayıp büyük bir kase yedim

Su 2.5 lt
Sabahtan beridir oturmadım
5 saat ev işi diyeyim
150 puan
Menü muhteşem canım
Afiyet olsun canım cuma günü ufak kaçamak olabilir

17 nisam cuma
Sabah 10.0
Kahvaltı 1 yavada az biraz sucuklu yumurta,,,1 dilim tulum peynir,,,1 dilim ekmek,,,2 salatalık

Ara
10 erik

Ara
Form çayı,,,1 avuç fıstık

Akşam 17.30
5 kalık susuz kuru fasulye,,,,1 tabak kereviz salatası yoğurtlu

Ara
5 çilek,,, sade nescafe

Su 3 litre

Yoğurt kürü yedim şimdi de

Ahh Canim sen de baya kaçırmışsın pankek tatlı patatesli yemek

Afiyet olsun cnm menü güzel

Şu 3 lt su nasıl içiliyor.banada öğret Allah aşkına 2 lt zor bitiriyorum migdem bulanarak içiyorum su işini hiç sevmiyorum ya

Erikmiiii oldumukiiii ayyy neguzel

Şu 3 lt su nasıl içiliyor.banada öğret Allah aşkına 2 lt zor bitiriyorum migdem bulanarak içiyorum su işini hiç sevmiyorum ya
Neden icemiyosun sen, benim 3buçugu geciyo bazen alişsan içersin Aslinda canim ama

Yaaaaa ben suyu çok severim gece uykudan kalkar su içer yatarım büyük bir bardak 1 defa da bitiririm
Ablam hiç sevmez gün içinde zorlar içmek için sende öylesin herhalde
Erikmiiii oldumukiiii ayyy neguzel
Evet canım oldu ayyyy bende çok severim küçğk kızım bana çekmiş tabağa koydum yiyoruz baktı ki az kaldı kalanları eline doldurdu bana da sırtını döndü

Ayyyy neguzel bizimkilerde olsada yesekafiyet olsun canim,bende suyu cok severim gece bogazim kurur kalkar içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…