Cnm sen cuma diye mi böyle yedin
Gün geçmiyor ki bir vatandaşımız daha karantina dolayısıyla cansız bie varlıkla konuşabildiğini varsayıyor sayın seyircilerYok karşıma aldım dertleştik biraz
Kış bitti atkı nerden aklına gelmişTesekkur ederiz canim gecen hafta durumumuz kotuydu bu hafta derece yapmak iyi geldi insallah haftaya devam ederiz yine
Hepimiz ayniyiz az cok ,kardesimde atki örüyor banada or diyorlar da hic beceremem
Cnm sen cuma diye mi böyle yedin
Pankek patates ve tatlı aynı gğne gelmişte
Biri olsaydı sadece daha güzel olurdu
Gün geçmiyor ki bir vatandaşımız daha karantina dolayısıyla cansız bie varlıkla konuşabildiğini varsayıyor sayın seyirciler❤❤❤❤❤
IssizlikKış bitti atkı nerden aklına gelmiş
kesinlikle derece çok iyi geliyor. iki hafta bizim takım yerlerdeydi çok motivasyonsuzduk.geçen hafta tavan yapınca bu haftada güzel sonuç aldık.Tesekkur ederiz canim gecen hafta durumumuz kotuydu bu hafta derece yapmak iyi geldi insallah haftaya devam ederiz yine
Hepimiz ayniyiz az cok ,kardesimde atki örüyor banada or diyorlar da hic beceremem
benim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.şimdi evi yüncü dükkanına çevirdim. haftalık sipariş verir oldum. en son olacak şu toplayıp anneme kargo.Kış bitti atkı nerden aklına gelmiş
Menü muhteşem canımSabah
Domates
Salatalık
4 dilim peynir
1.5 dilim tb ekmeği
2 kupa cay
Akşam
Kuru biber kurupatlıcan haşladım yoğurtlayıp büyük bir kase yedim
Su 2.5 lt
Sabahtan beridir oturmadım
5 saat ev işi diyeyim
150 puan
Afiyet olsun canım cuma günü ufak kaçamak olabilir
Ahh Canim sen de baya kaçırmışsın pankek tatlı patatesli yemek
Afiyet olsun cnm menü güzel17 nisam cuma
Sabah 10.0
Kahvaltı 1 yavada az biraz sucuklu yumurta,,,1 dilim tulum peynir,,,1 dilim ekmek,,,2 salatalık
Ara
10 erik
Ara
Form çayı,,,1 avuç fıstık
Akşam 17.30
5 kalık susuz kuru fasulye,,,,1 tabak kereviz salatası yoğurtlu
Ara
5 çilek,,, sade nescafe
Su 3 litre
Yoğurt kürü yedim şimdi de
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun cnm menü güzel
Şu 3 lt su nasıl içiliyor.banada öğret Allah aşkına 2 lt zor bitiriyorum migdem bulanarak içiyorum17 nisam cuma
Sabah 10.0
Kahvaltı 1 yavada az biraz sucuklu yumurta,,,1 dilim tulum peynir,,,1 dilim ekmek,,,2 salatalık
Ara
10 erik
Ara
Akşam 17.30
Ara
5 çilek,,, sade nescafe
Su 3 litre
Erikmiiii oldumukiiii ayyy neguzel17 nisam cuma
Sabah 10.0
Ara
10 erik
Ara
Akşam 17.30
Ara
5 çilek,,, sade nescafe
Su 3 litre
Neden icemiyosun sen, benim 3buçugu geciyo bazen alişsan içersin Aslinda canim amaŞu 3 lt su nasıl içiliyor.banada öğret Allah aşkına 2 lt zor bitiriyorum migdem bulanarak içiyorumsu işini hiç sevmiyorum ya
Yaaaaa ben suyu çok severim gece uykudan kalkar su içer yatarım büyük bir bardak 1 defa da bitiririmŞu 3 lt su nasıl içiliyor.banada öğret Allah aşkına 2 lt zor bitiriyorum migdem bulanarak içiyorumsu işini hiç sevmiyorum ya
Evet canım oldu ayyyy bende çok severim küçğk kızım bana çekmiş tabağa koydum yiyoruz baktı ki az kaldı kalanları eline doldurdu bana da sırtını döndüErikmiiii oldumukiiii ayyy neguzel
AlisamadimmmmNeden icemiyosun sen, benim 3buçugu geciyo bazen alişsan içersin Aslinda canim ama
Ayyyy neguzel bizimkilerde olsada yesekYaaaaa ben suyu çok severim gece uykudan kalkar su içer yatarım büyük bir bardak 1 defa da bitiririm
Ablam hiç sevmez gün içinde zorlar içmek için sende öylesin herhalde
Evet canım oldu ayyyy bende çok severim küçğk kızım bana çekmiş tabağa koydum yiyoruz baktı ki az kaldı kalanları eline doldurdu bana da sırtını döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?