Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Her zamankinden daha az yemişsin bugün afiyet olsun canım spor da harika

Bugün Dondurmalı irmik tatlisi yapcaktim kendime sonra dedim sen napiyon,sanki cokkk kilo verdinde yicen,sonra limonlu kurabiye yaptim amaaa canim cokk istedi yaptim bitane yedim onu bile haketmedim cunku hedefimi tutturamadim diye cokk uzuldum

Verdiğin 800 gram gayet iyi zaten canım. Her hafta 1,5 kilo versek daha ne isteriz hemen biter zaten kilo problemi

Sabah
Domates
Salatalık
4 dilim peynir
1.5 dilim tb ekmeği
2 kupa cay

Akşam
Kuru biber kurupatlıcan haşladım yoğurtlayıp büyük bir kase yedim

Su 2.5 lt
Sabahtan beridir oturmadım
5 saat ev işi diyeyim
150 puan

Afiyet olsun canım güzel menü

17nisan cuma menüsü
Sabah kahvaltimEki Görüntüle 2621277

Ara ogun Eki Görüntüle 2621281

Akşam yemegiEki Görüntüle 2621282
2 lt su

45 dk tempolu yürüyüş =112.5
100 mekik =800
Toplam =912.5

Spor da menü de harika

Eminmisin senden başka.kimse.begenmedi bak bana moral.olsun diye soylemiyon demi gııgercek

Eminmisin senden başka.kimse.begenmedi bak bana moral.olsun diye soylemiyon demi gııgercek
Bitek benimde gozumde soğan takildi ben sevmedigim için ama esimde sabahlari yer normal yani haaa roka maydanoz yemissin haaa soğan güzeldi soğan dolman mideni bozmadiysa sorun yok

Cuma menüsü diyelim

Afiyet olsun canım güzel menü spor harika

Afiyet olsun canım güzel menü

17 Nisan Cuma

Kahvaltı 11.30
Beyaz ekmekle kaşarlı tost (yağlı)
1 dilim ekmekle bal yedim
Domatesli kaşarlı yumurta

Akşam 19.00 (fasulye olan turşu)
Eki Görüntüle 2621340

45dk 3 mil leslie = 450p
100jj = 800p
Kahvaltıda baya abartmissin tost ne kadar ekmekten yaptin sen bide ekmek yemiyordun degilmi.sabah tartilda gör

Kahvaltıda baya abartmissin tost ne kadar ekmekten yaptin sen bide ekmek yemiyordun degilmi.sabah tartilda gör

Ben ekmek hastasıyım canım kendime hayret ediyorum nasıl alıştım yememeye diye ben diyetisyen listesi yaparken 5 dilim ekmek yiyordum gayet de güzel kilo verdim canım. Ekmekten artı çıkmam da turşu yemişken tartılmaaammm

17 Nisan Cuma

Kahvaltı 11.30
Beyaz ekmekle kaşarlı tost (yağlı)
1 dilim ekmekle bal yedim
Domatesli kaşarlı yumurta

Akşam 19.00 (fasulye olan turşu)
Eki Görüntüle 2621340

45dk 3 mil leslie = 450p
100jj = 800p
3dilimmi yedin yanim aman allahim eksileri görünce yemiste yemis benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…