Happy mom kac yaşındaki
Diyet zorlasada bozmazsin sen uygun yemekler yaparsın bence
Ben tesekkur ederim sizlere yeniden toparladik hep birlikte
Evet canim notamiz silindi ❤❤
En kucugumuz gorunus olarak ben
Yas olarak @happy_mom_
Eline saglik canim
Yaa cook geçmis olsun canim Allah sifasini versin insallah iyilesir hemen
Ben ilk söylediginde anladim ben ben gulumse degil benEnder saraç çıktı da haberlerde muhakkak ki ramazanda olsun normal günde olsun mercimek ve tarhana çorbası tuketmenizi tavsiye ediyorum dedi neyini anlamiyon bugün beni anlamayan çok burda
Utanmasam limonlu kurabiyenin tarifini isticem sari sari pek bi guzel gorundu hayali gozumeBugün Dondurmalı irmik tatlisi yapcaktim kendime sonra dedim sen napiyon,sanki cokkk kilo verdinde yicen,sonra limonlu kurabiye yaptim amaaa canim cokk istedi yaptim bitane yedim onu bile haketmedim cunku hedefimi tutturamadim diye cokk uzuldum
Allahim noluyo bana. Dolmayi tulumba tatlisi gibi görmem peki? Dikkatli bakinca anladim17nisan cuma menüsü
Sabah kahvaltimEki Görüntüle 2621277
Ara ogun Eki Görüntüle 2621281
Akşam yemegiEki Görüntüle 2621282
2 lt su
45 dk tempolu yürüyüş =112.5
100 mekik =800
Toplam =912.5
İyi geceler ablacim Allah rahatlık versinIyi geceler herkese
Happy mom kac yaşındaki
Ben ilk söylediginde anladim ben ben gulumse degil ben ☝☝☝☝
Utanmasam limonlu kurabiyenin tarifini isticem sari sari pek bi guzel gorundu hayali gozume
Allahim noluyo bana. Dolmayi tulumba tatlisi gibi görmem peki? Dikkatli bakinca anladim
Ama bi dk gülme cidden benziyogoz doktoruna.git.acil
İlk sen anlarsın dediydim ben zaten kimn ortisiHappy mom kac yaşındaki
Ben ilk söylediginde anladim ben ben gulumse degil ben ☝☝☝☝
Utanmasam limonlu kurabiyenin tarifini isticem sari sari pek bi guzel gorundu hayali gozume
Allahim noluyo bana. Dolmayi tulumba tatlisi gibi görmem peki? Dikkatli bakinca anladim
İlk sen anlarsın dediydim ben zaten kimn ortisi
Limonlu sari sari cok guzel hafifti hemde
Yalakaaaaaa sel gider kum kalır o gider ben kalırımİlk sen anlarsın dediydim ben zaten kimn ortisi
Ortim sen dur ben ikimizin yerine de fil olurumİlk sen anlarsın dediydim ben zaten kimn ortisi
Inanmiyorum bu ne ya ekmek ekmek17 Nisan Cuma
Kahvaltı 11.30
Beyaz ekmekle kaşarlı tost (yağlı)
1 dilim ekmekle bal yedim
Domatesli kaşarlı yumurta
Akşam 19.00 (fasulye olan turşu)
Eki Görüntüle 2621340
45dk 3 mil leslie = 450p
100jj = 800p
Mesaja hemen muhtesem ifadesi birak zatenYalakaaaaaa sel gider kum kalır o gider ben kalırım
İyi gecelerHaydin yatalım.
Yoğurt kürümü yiyorum.İyi geceler
Niye cümlenin sonuna nokta koyuyosun niye bu kadar ciddisin gulumse tamam al eliifeylul senin olsun yaYoğurt kürümü yiyorum.
Benim klavye aralara boşluk bırakırken nokta koyuyorNiye cümlenin sonuna nokta koyuyosun niye bu kadar ciddisin gulumse tamam al eliifeylul senin olsun ya
Ohh bana kaldiBenim klavye aralara boşluk bırakırken nokta koyuyoral ortini başına çal benim ortim. Var bı kerem
geçen hafta sabittim 80 den inemiyorumGecen hafta güzel vermiştin ben artı gelmiştim bunlar olağan şeyler haftaya daha güzel olur.merak etme
insallah öyledir kaptanım regli yakın bakalımBurda olursan yemezsin canim
Cuma günleri odul yaparsın sadece
Dun yaptigin sporlarda agir gelmiş birde regl olacam demisti uzulme haftaya daha guzel olur canim
ama geçen hafta sabit olup bu haftaHer eksi candırMoral bozmak yok. Her hafta çok çok gitmez zaten
eve netin bağlanmasını bekliyorum ablacım sen bul bi tane orti :)KaptanımZipzip- bana yeni orti bulabilirmiyiz faal olan birini mesela zehra çok giremiyo
Aslında içiyoeum ama ödemim çok fazla ne yapsam gitmiyo yeni bi detox verecek diyetisyen bakalımCanim inşallah haftaya görürsün biraz metobolizma hızlandırıcı çaylar denesen çok iyi olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?