- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ayyyy sorma bende öldürcem sanirsamGünaydınlar hayırlı kocayla dövüşmeden geçen karantinalar inş
1.60 altındaki boyda çok zayıf cidden güzel durmuyo 54 55 de bence de süper olursun1.58 :))
3-4 kilo verme derdindeyim :)
Gecen sene 51 leri gormustum ama simdi 55 olsam yeter daha fazlasinda gozum yok :))
65 li kilolardasin o zaman :)
Gunaydin sevgili 6. takim, hepinize mutlu hafta sonlari.
3.lugunuzu de tebrik ediyorum, 4. takimdan sevgiler.
Gunaydin mutlu hafta sonlari
Günaydın güzel haberler alicagimiz bir hafta sonu olsun inşallah
Günaydın arkadaşlar
GünaydınlaarGüüünaaayydııınnn
Tşk ler kaptanim sizinde 4. Tebrik ediyoruz çok mersiGunaydin sevgili 6. takim, hepinize mutlu hafta sonlari.
Corona var diye artık çaya çorbaya gelmez oldunuz henüz bize bulasmadi gele bilirsiniz her zaman beklerizGunaydin sevgili 6. takim, hepinize mutlu hafta sonlari.
Spor ekleyebilsem birde cok guzel olacak1.60 altındaki boyda çok zayıf cidden güzel durmuyo 54 55 de bence de süper olursun
Bugün tartıldım aç ve iç çamaşırlarımla 65.8 çıktım
Burasi daha soguk yaa gunes cikti ama sicak degilYaz geldi sanırsam bu ne sıcak yahu. Bebeme kısa kollu giydirmeye başlicam galiba
Günaydın canim ❤Günaydınlaar
Benim ki bir uyuyayım dedi biz de çocuklarla balkondayız uyuyamamış bana lütfetti geç oturda bn bakarım diyorAyyyy sorma bende öldürcem sanirsamzaten mıymıdı dahada mıymıy oldu
Hayirli gunler diyelim o zamanGünaydinnnnnn hayırlı günler sabah bitti öğlen oldu
Hic yemedim
Yoğun istek üzerine yaptım 1 seneden fazladır yapmamıştım çocuklar istedi çok.severim birgün bende yine yiycemHic yemedim
Yoğun istek üzerine yaptım 1 seneden fazladır yapmamıştım çocuklar istedi çok.severim birgün bende yine yiycem
Süpersin canimSelammm
Bugün erken kalktım. Sporumu sabahtan hallettim. Evi bi toplayıp süpürdüm kahvaltı yapıp dışarı attım kendimi
Kahvaltida yeseydin kucuk bir miktarYoğun istek üzerine yaptım 1 seneden fazladır yapmamıştım çocuklar istedi çok.severim birgün bende yine yiycem
hosbulduum canimHoşgeldin
hayir ya yapmadim 73,4 ciktim canim o sekilde yazalim bakalim haftaya ne oluyoBugun kilo bildirimi yaptin mi canim
Dortmunddayiz biz cok tesekkürederim hisbuldumHoşgeldin huzur bende almanyadayim kolnde sen hangi şehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?