- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bendeeee sevemedim nebilimHic yemedim
Offf görmez olaydım yaa
Tamam canimhayir ya yapmadim 73,4 ciktim canim o sekilde yazalim bakalim haftaya ne oluyo
Selam canım ❤Selam kızlar
Nasılsın canım ev hapsi nasıl gidiyorTamam canim
Selam canım ❤
Iyiyim canım sen nasilsin❤Nasılsın canım ev hapsi nasıl gidiyor
Bu çok iyi işte kilo almıyorsun bravoIyiyim canım sen nasilsin❤
Ev hapsi iyi gidiyor da ne zaman bitecek belirsizlik canimi sıkıyor
Tüm gun yemek ,kahve çay derken aksami ediyoruz
Neyseki kilo almiyorum bu surecte :))
Baya iyi vermişsinBen sabah tartildim 74.6 çıktım defalarca in çık yaptim aynı çıktım sonra iki kızımı tarttım onlarada kaç kez in çık yaptırdım aynı çıktı onlarında fark değişmedi yani doğruydu tartı tekrar yine ben çıktım 74.6 çıktım 2 kilo vermem normal mi bugün reglimde bitti
Odem vardir belki canim o gitmistirBen sabah tartildim 74.6 çıktım defalarca in çık yaptim aynı çıktım sonra iki kızımı tarttım onlarada kaç kez in çık yaptırdım aynı çıktı onlarında fark değişmedi yani doğruydu tartı tekrar yine ben çıktım 74.6 çıktım 2 kilo vermem normal mi bugün reglimde bitti
Yok canım hic spor yapmıyorumBu çok iyi işte kilo almıyorsun bravoevde insan kendini sürekli yemeye veriyor ya ne yesem diye düşünüyor. Spor yapıyor musun hiç
regli iki kiloya kadar etkiliyor diye biliyorumBen sabah tartildim 74.6 çıktım defalarca in çık yaptim aynı çıktım sonra iki kızımı tarttım onlarada kaç kez in çık yaptırdım aynı çıktı onlarında fark değişmedi yani doğruydu tartı tekrar yine ben çıktım 74.6 çıktım 2 kilo vermem normal mi bugün reglimde bitti
Yok hemen artı yapıyor.kacamak.bende düzenim.bozulmasinSüpersin canim
Bizim kendimizi disari atacağımız bir yerde yok yasak
Kahvaltida yeseydin kucuk bir miktar
Olabilir cnm yeşil çay sütlü olanı yaptim kaç gün zor verdim kendime o etki göstermiştir belkiOdem vardir belki canim o gitmistir
Yok canım hic spor yapmıyorum
Temponu hizlandir en az 5 de yürü arada cardio yap.8 yükselt 3 dk yürüyüş 1 dk tempolu daha çok yağ yakarsın canım soor salonunu özledim yahuEki Görüntüle 2621485 Simdi yürüdüm kizlar aksama da bir boosted walk yapsam süper olur zannimca ben iki ögün besleniyorim simdi kahvalti saatim
Kesinlikle bende 1 günde en az 900 Gr fark ediyor süt detoksuOlabilir cnm yeşil çay sütlü olanı yaptim kaç gün zor verdim kendime o etki göstermiştir belki
Yeni basladigin için odemler gidiyor.ben ilk ay bireysel birinci olmuştumBen sabah tartildim 74.6 çıktım defalarca in çık yaptim aynı çıktım sonra iki kızımı tarttım onlarada kaç kez in çık yaptırdım aynı çıktı onlarında fark değişmedi yani doğruydu tartı tekrar yine ben çıktım 74.6 çıktım 2 kilo vermem normal mi bugün reglimde bitti
Evet cnm ama hiç bu kadar hızlı vermemiştimregli iki kiloya kadar etkiliyor diye biliyorum
Birde yeni basladin canım diyete ilk basta hızlı veriliyor dogrudur
Kesinlikle bende 1 günde en az 900 Gr fark ediyor süt detoksu
Ben yine devam ederim cnmYeni basladigin için odemler gidiyor.ben ilk ay bireysel birinci olmuştumyarın tam 8 ay olacak diyete başlayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?