Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dondurma.sevenler icin güzel biseymis donmuş meyveyi zor cekmiyormu abla geçen aylarda normal domates çekerken mikserim bozuldu

19 nisan
Sabah
1 dilim tb ekmegi
1 ks lor
4 zeytin
1 h.yumurta
Domates salatalık
1 lokma kaymak

Aksam
4 ks tavuk mantar sote
5 ks çorba
2 ks bulgur pilavı
1 dilim ekmek (pilav yedin niye ekmek yedin çünkü doymadim :)
Yeşillik

Su 2 lt geçti dahada içerim
Spor ( dayanamadım yine yaptım)
50 dk eliptik 200 puan
300 melek 2400
6 saat temizlik 180 puan
2780 puan
Zipzip-

Dondurma.sevenler icin güzel biseymis donmuş meyveyi zor cekmiyormu abla geçen aylarda normal domates çekerken mikserim bozuldu
Ben de gecmis senelerde tez calismami yaparken okulun 3 tane blenderini yedim de o yüzden blender biraz dayaniksiz oluyo tecrubeyle anladim

İşte smoothie farkı bu canım...buz çekiyor. Donmuş meyveler saniyeler içinde yok oluyor.
Cok teşekkür ederim hanimlar fikirleriniz icin gunes batarken ardindan tepelerin veda vakti geldi teletabilerin
Ben bi osmanliyi kurup yikip gelem

Aaaa neden kapatiyorsun
Bi süre öyle gerekiyor dicem de yine esrarengiz konuşma diyecekler
Ya inst akrabalarim duydu.. ben duyulsun istemiyordum.. öyle olunca işte laf oluyor.. iki çocukla nasıl yapıyorsun da bilmem ne.. sanki herkes yemek yapmıyor çay kahve içmiyor..

Kotu olmus yaa duymalari

Allah allah nedenmişkiii ooo herkesin var simdi küçük çocuğun bile instagram var şacma fikir bence nerelisiniz bilmiyorum ama yorum yaptim ama,belki onlara uymayan şeylerdir

Allah allah nedenmişkiii ooo herkesin var simdi küçük çocuğun bile instagram var şacma fikir bence nerelisiniz bilmiyorum ama yorum yaptim ama,belki onlara uymayan şeylerdir
Yok yok tepki vermiyorlar.. da işte şöyle mesela yemek sayfam var ya benden beklentiler arttı.. birde her gün ne yemek yaptığımın bilinmesinden hoşlanmadım.. yabancı neyse de tanıdık.. kahve fotosu koyuyorum sanki bütün gün oturup kahve keyfi yapıyorum muamelesi.. bide bana yemeğe gelicekler mesela.. açıp inst yemek bakıyorlar sipariş gibi.. gıcık oldum..

19nisan pazar
Sabah 10.00 2kucuk dilim ekmek arasina 1dilim peynir,1yumurta,1ceviz,yesilcay,sütlü kahve
Öğle 13.00 1tabak salata,2parca tavuk üstünde,1yumurta
Akşam 17.30 1tane çörek,1dilim peynir,5zeytin,(eleştirmeden önce iyi düşünün sporumu yaptim)
Yarim yesil elma,1kivi,1salatalik,1maden suyu,ketentohumu,bızzztttt yaptim
3bucuk litre su
120mekik#960
120squat#20
60dk boosted#900
300j.j #2400
1dk planl#20
300ip atlama#60 4360puan Zipzip- eskibilezik

şaşırdım tanıdıktan gelir zaten hep

Ben de gecmis senelerde tez calismami yaparken okulun 3 tane blenderini yedim de o yüzden blender biraz dayaniksiz oluyo tecrubeyle anladim
Civcivim tanıtım videomu canli canlı çekip gulumsecime ithaf ettim...
Osmanlıya iyi çalış gel soru soralım sana

Üzüldüm ne güzel bilgi sahibi oluyorduk valla bıktım şu elalem ne der lafından kime ne acaba anlamiyorumki neyse.saglik olsun canım bir daha açarsan kimseye söyleme.cevrenden

Ya aslında birina yakalandım.. sonra ordan öyle öyle.. dedim mesela kimseye söylemeyin diye de.. söylemişler niye dedim nolcak diyolat..
Duyulduysa.o zaman boşver kapatma kim ne derse desin düşünürse düşünsün o kadar emeğin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…