Ayyyy teşekkür ederim cqnım aslında ben dikkat edip spor yqpınca çok güzel veriyorum o enerji lazımÇok güzel menun su ve sporda öyle sen bu hafta en az 1 kg verirsin
Benim 3 ayda verdigimi sen iki haftada verirsin
Dondurma.sevenler icin güzel biseymis donmuş meyveyi zor cekmiyormu abla geçen aylarda normal domates çekerken mikserim bozulduTatlım meyveleri ister doğra poşetle ister dilimler halinde buzluğa at...Kiraz ve vişnelerin çekirdeklerini pipetle çok rahat çıkardım. Çilekleri yıkayıp ikiye böldum. Kayisilarin seftalilerin çekirdeklerini çıkardım. Muzları bile halka halka doğradım attım.
Milyon tarif var internette...tadı o kadar güzel ki...hatta diyet smoothieler de var ıspanaklı havuçlu pancarlı ...ben meyve seviyorum. Karışık yapıyorum genelde. Bu kış bir defa grip olup rapor almadım...çok da sağlıklı ...blendri yıka temizle bir sürü zahmet...bunun kabına at meyvelerini çek iç...sonra çalkala hepsi bu...benimki vestelin...kampanya ile 200 kusurdu sanırım daha da ucuzlamis olabilir. İki tane kabi var...yanına al yürürken iç hem de kapaklı...
İşte smoothie farkı bu canım...buz çekiyor. Donmuş meyveler saniyeler içinde yok oluyor.Dondurma.sevenler icin güzel biseymis donmuş meyveyi zor cekmiyormu abla geçen aylarda normal domates çekerken mikserim bozuldu
Ben de gecmis senelerde tez calismami yaparken okulun 3 tane blenderini yedim deDondurma.sevenler icin güzel biseymis donmuş meyveyi zor cekmiyormu abla geçen aylarda normal domates çekerken mikserim bozuldu
Dondurma.sevenler icin güzel biseymis donmuş meyveyi zor cekmiyormu abla geçen aylarda normal domates çekerken mikserim bozuldu
Cok teşekkür ederim hanimlar fikirleriniz icinİşte smoothie farkı bu canım...buz çekiyor. Donmuş meyveler saniyeler içinde yok oluyor.
Baya masrafli tecrübe olmuşBen de gecmis senelerde tez calismami yaparken okulun 3 tane blenderini yedim deo yüzden blender biraz dayaniksiz oluyo tecrubeyle anladim
Bi süre öyle gerekiyor dicem de yine esrarengiz konuşma diyeceklerAaaa neden kapatiyorsun
Kotu olmus yaa duymalariBi süre öyle gerekiyor dicem de yine esrarengiz konuşma diyecekler
Ya inst akrabalarim duydu.. ben duyulsun istemiyordum.. öyle olunca işte laf oluyor.. iki çocukla nasıl yapıyorsun da bilmem ne.. sanki herkes yemek yapmıyor çay kahve içmiyor..
Allah allah nedenmişkiii ooo herkesin var simdi küçük çocuğun bile instagram var şacma fikir bence nerelisiniz bilmiyorum ama yorum yaptim ama,belki onlara uymayan şeylerdirBi süre öyle gerekiyor dicem de yine esrarengiz konuşma diyecekler
Ya inst akrabalarim duydu.. ben duyulsun istemiyordum.. öyle olunca işte laf oluyor.. iki çocukla nasıl yapıyorsun da bilmem ne.. sanki herkes yemek yapmıyor çay kahve içmiyor..
Yok yok tepki vermiyorlar.. da işte şöyle mesela yemek sayfam var ya benden beklentiler arttı.. birde her gün ne yemek yaptığımın bilinmesinden hoşlanmadım.. yabancı neyse de tanıdık.. kahve fotosu koyuyorum sanki bütün gün oturup kahve keyfi yapıyorum muamelesi.. bide bana yemeğe gelicekler mesela.. açıp inst yemek bakıyorlar sipariş gibi.. gıcık oldum..Allah allah nedenmişkiii ooo herkesin var simdi küçük çocuğun bile instagram var şacma fikir bence nerelisiniz bilmiyorum ama yorum yaptim ama,belki onlara uymayan şeylerdir
Ya aslında birina yakalandım.. sonra ordan öyle öyle.. dedim mesela kimseye söylemeyin diye de.. söylemişler niye dedim nolcak diyolat..Kotu olmus yaa duymalari
şaşırdım tanıdıktan gelir zaten hepYok yok tepki vermiyorlar.. da işte şöyle mesela yemek sayfam var ya benden beklentiler arttı.. birde her gün ne yemek yaptığımın bilinmesinden hoşlanmadım.. yabancı neyse de tanıdık.. kahve fotosu koyuyorum sanki bütün gün oturup kahve keyfi yapıyorum muamelesi.. bide bana yemeğe gelicekler mesela.. açıp inst yemek bakıyorlar sipariş gibi.. gıcık oldum..
Civcivim tanıtım videomu canli canlı çekip gulumsecime ithaf ettim...Ben de gecmis senelerde tez calismami yaparken okulun 3 tane blenderini yedim deo yüzden blender biraz dayaniksiz oluyo tecrubeyle anladim
Üzüldüm ne güzel bilgi sahibi oluyorduk valla bıktım şu elalem ne der lafından kime ne acaba anlamiyorumki neyse.saglik olsun canım bir daha açarsan kimseye söyleme.cevrendenBi süre öyle gerekiyor dicem de yine esrarengiz konuşma diyecekler
Duyulduysa.o zaman boşver kapatma kim ne derse desin düşünürse düşünsün o kadar emeğin varYa aslında birina yakalandım.. sonra ordan öyle öyle.. dedim mesela kimseye söylemeyin diye de.. söylemişler niye dedim nolcak diyolat..
Tşk ederim ellerine sağlık ablacım içmiş.kadar oldum vallaCivcivim tanıtım videomu canli canlı çekip gulumsecime ithaf ettim...
Osmanlıya iyi çalış gel soru soralım sana
Şöyle ramazanı geçirim birkaç önlem alıp ismim değiştirip geri açıcamDuyulduysa.o zaman boşver kapatma kim ne derse desin düşünürse düşünsün o kadar emeğin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?