Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- 2000kalori almam gerekirken,ben bugün corekte dahil 1100 kalori almisim
Aksam az yemissin yaninda peyniri artirabilirdin
Hem kalori olarak da cok birsey tuketmemissin bugun
Şöyle ramazanı geçirim birkaç önlem alıp ismim değiştirip geri açıcam takipte kal..
Actigin zaman soylersin canim
Afiyet olsun ablacim menunde sporunda guzel

Çok iyi canım afiyet olsun

Az yemişsin pilavı zaten sorun değil bence menü de spor da güzel

Çörekten dolayı az yemişsin akşam bişeyler daha yeseydin keşke

Gayet güzel

Enfesssss
O zmn tabağına 4 kaşık daha sote koysaydın canısı
Spor nefiste bn sabah ekmek akşam çöreğe takıldım beybi
İyi cnm
19 Nisan Pazar

Kahvaltı 12.00 (yumurtanın birini kızım yedi)

Eki Görüntüle 2622252

Akşam 19.00
Eki Görüntüle 2622255

45dk 3 mil leslie =450p
100jj = 800p

Enfesssss

O zmn tabağına 4 kaşık daha sote koysaydın canısı

Spor nefiste bn sabah ekmek akşam çöreğe takıldım beybi

İyi cnm

Beybi anlamicak bisey yokkkisabah ince dilimdi zaten yedim,aksamda cocuklara pisirdim yemicem dedim sıcakti bide güzel olmuştu ki sorma 1tane yedim üstüne de sporlarımi yaptım

Ortim senin eşin kızmıyor mu bu kadar az yenir mi diye....Benimki az yiyorsun hasta olacaksın diye zorla yedirdi bugün. Hasta olurum evdekilere bulaştırırım diye korkuyor....
Ay sizi etiketlemeyi unuttum
Yok bn hiçbir zaman çok yiyen biri olmadım zaten cnm adam alışık ama mesela akşam yemeğinde rakı içti az bir koyayım iç diyor diyemiyorum da arkadaşlarıma söz verdim olmaz, geçiştiriyorum
Sürekli bir şey yiyor ben de ona alışığım ona bakarsanabur cubur yerken daha çok ye ye diypr ama yemiyorum tabisi

Ortim senin eşin kızmıyor mu bu kadar az yenir mi diye....Benimki az yiyorsun hasta olacaksın diye zorla yedirdi bugün. Hasta olurum evdekilere bulaştırırım diye korkuyor....
Birde bn glutatyon c vitamini beta glukan kullanıyorum
Covid başlar başlamaz almıştım eşime de kullandırtıyorum
Çocuklarıma da 2 dönüşümlü vitamin kullanıyorum aynı şekilde bu vitaminler var içinde
Ayşegül çoruhlu demişti o ne derse doğrudur bnm için
Niyeyse iyi besleniyorum spor yapıyorum vitamin alıyorum kronik bir rahatsızlığım yok brni bulsa da iyileşirmişim gibi geliyor tabi Allahın(sav) dediği olur kimse bilemez ama ilj baştaki paniğim kalmadı

Üç çocuk bu kadar spor hangi ara

Ohhhh misss kizartmalardan gitmissin bugun canim,karnibahari haslayip limonlasaydin cokk guzel olurdu,1çörek yedim diye dunyanin sporunu yaptim ben

Üç çocuk bu kadar spor hangi ara
Benim kizim büyükyaaa birisi o supurunce ben siliyorum,birimiz yemek yaparken birimiz toparliyoruz,minnakta uyuyunca boosted falan ozaman yapiyorum cunku o oyun oynarken yaninda yapabilcegim sporlarıda ozaman yapiyorum

19 Nisan

Sabah 07.00 iki kase çorba

Saat 10.30 bir buçuk etli ekmek az peynir ceviz

Saat 12.00 az şekerli ekmek

Saat 15.50 kuruyemiş

Saat 19.30 yarım etli ekmek

Saat 20.30 dörtte bir havuç

Spor 900 puan Zipzip- selensu82 happy_mom_

su 1,7 litre
Kızlar menüm kötü. Evde annem de vardı eşimle ikisi omuzlarımın nasıl zayıf olduğunu, bana hiç yakışmadığını söyleyip durdular ben o arada 74 cm lik göbüşü düşünürken.. hasta olacaksın diye cebren ve hile ile o kadar karbonhidratı aldırdılar bana. Acilen 5 kilo alacakmışım Türk kadını en az 60 kilo olmalı diyen Gulumse24 nin erkek versiyonu bizim evdeymiş meğer....tek tesellim spor yaptım ve bol bol da ev işi...

Saat onbir
Bir dilim ekmek
2 3 dilim patates kızartması
Az salça
Haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez

Ara
Sütlü kahve bir kare bitter

Akşam
1 tabak tarhana
1 tabak karnabahar kizartma

Su iki litre vardır ,Spor yok ev işi çamaşır bulasik
Ohhhh misss kizartmalardan gitmissin bugun canim,karnibahari haslayip limonlasaydin cokk guzel olurdu,1çörek yedim diye dunyanin sporunu yaptim ben
Yarın aksam sadece çorba icicem canim

Saat onbir
Bir dilim ekmek
2 3 dilim patates kızartması
Az salça
Haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez

Ara
Sütlü kahve bir kare bitter

Akşam
1 tabak tarhana
1 tabak karnabahar kizartma

Su iki litre vardır ,Spor yok ev işi çamaşır bulasik
Yarın aksam sadece çorba icicem canim
Benim kizim büyükyaaa birisi o supurunce ben siliyorum,birimiz yemek yaparken birimiz toparliyoruz,minnakta uyuyunca boosted falan ozaman yapiyorum cunku o oyun oynarken yaninda yapabilcegim sporlarıda ozaman yapiyorum
Senin normal doğum mu canim benim yerleri daha aciyo dün oksurdum aman Allahım, terliksiz yere basamiyorum

19 Nisan

Sabah 07.00 iki kase çorba

Saat 10.30 bir buçuk etli ekmek az peynir ceviz

Saat 12.00 az şekerli ekmek

Saat 15.50 kuruyemiş

Saat 19.30 yarım etli ekmek

Saat 20.30 dörtte bir havuç

Spor 900 puan Zipzip- selensu82 happy_mom_

su 1,7 litre
Kızlar menüm kötü. Evde annem de vardı akşam zorla yedirdiler bana..Gerçekten....tek tesellim spor yaptım ve bol bol da ev işi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…