EvetttttSitede sorun var
İlk Kızım normal dogumla oldu 4.200gram oldu oyuzden kalça cikikligi oldu 3kere ameliyat oldu sezeryan olmam gerekirken normal dogum yaptırdılar,sonra 2side sezeryan oldu zayıfladıkça acisi geciyo ama uyuşuk halaaSaat onbir
Bir dilim ekmek
2 3 dilim patates kızartması
Az salça
Haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara
Sütlü kahve bir kare bitter
Akşam
1 tabak tarhana
1 tabak karnabahar kizartma
Su iki litre vardır ,Spor yok ev işi çamaşır bulasik
Yarın aksam sadece çorba icicem canim
Senin normal doğum mu canim benim yerleri daha aciyo dün oksurdum aman Allahım, terliksiz yere basamiyorum
İhale yine üstüme kaldı19 Nisan
Sabah 07.00 iki kase çorba
Saat 10.30 bir buçuk etli ekmek az peynir ceviz
Saat 12.00 az şekerli ekmek
Saat 15.50 kuruyemiş
Saat 19.30 yarım etli ekmek
Saat 20.30 dörtte bir havuç
Spor 900 puanZipzip- @selensu82 @happy_mom_
su 1,7 litre
Kızlar menüm kötü. Evde annem de vardı eşimle ikisi omuzlarımın nasıl zayıf olduğunu, bana hiç yakışmadığını söyleyip durdular ben o arada 74 cm lik göbüşü düşünürken.. hasta olacaksın diye cebren ve hile ile o kadar karbonhidratı aldırdılar bana. Acilen 5 kilo alacakmışım Türk kadını en az 60 kilo olmalı diyenGulumse24 nin erkek versiyonu bizim evdeymiş meğer....tek tesellim spor yaptım ve bol bol da ev işi...
çokkkkk kötü diycek birsey yok hemde çokkkk ekmek ekmek ekmek bence onlara uyup yememen gerekiyodu19 Nisan
Saat 15.50 kuruyemiş
su 1,7 litre
Kızlar menüm kötü. Evde annem de vardı akşam zorla yedirdiler bana..Gerçekten....tek tesellim spor yaptım ve bol bol da ev işi...
Kız valla direk sen aklıma geldinİhale yine üstüme kaldı
Geçmiş olsun kizindami kalça cikikligi var sendemi onu anlamadim canımİlk Kızım normal dogumla oldu 4.200gram oldu oyuzden kalça cikikligi oldu 3kere ameliyat oldu sezeryan olmam gerekirken normal dogum yaptırdılar,sonra 2side sezeryan oldu zayıfladıkça acisi geciyo ama uyuşuk halaa
Aksam yazdim nerenle okudun kiz sen kizimda vardi bebekken 3kere ameliyat oldu sonra pilatin takildi sonra tekrar çıkartıldı simdi cokkk iyi bir hasar kalmadiGeçmiş olsun kizindami kalça cikikligi var sendemi onu anlamadim canım
Bence yiye bilirsin ideal kilodasin demekki sana yakışmıyor zayıf olmak ben her zaman ikinci bir gozden fikir alış verişi yaparımKız valla direk sen aklıma geldin
Akşamda gordugum.icin soruyorum.canim merak ettim akşam soramadım işte şimdi soruyorum iyi hasar kalmamasina.cok.sevindim.bebek gibi yuzü masallah çok tatlı kızınAksam yazdim nerenle okudun kiz sen kizimda vardi bebekken 3kere ameliyat oldu sonra pilatin takildi sonra tekrar çıkartıldı simdi cokkk iyi bir hasar kalmadi
19 nisan pzr
10.00
Eki Görüntüle 2622266
13.30 1 muz üstüne 1 kaşık tahin
17.00Eki Görüntüle 2622268
SSu 3250
Spor 200 jj 1600p
180 bölgesel 30
45 dk tempolu yürüyüş 112.5
1742.5
Saat onbir
Bir dilim ekmek
2 3 dilim patates kızartması
Az salça
Haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara
Sütlü kahve bir kare bitter
Akşam
1 tabak tarhana
1 tabak karnabahar kizartma
Su iki litre vardır ,Spor yok ev işi çamaşır bulaşık bebek sporum E Elif_Eylul
19 Nisan
Saat 15.50 kuruyemiş
su 1,7 litre
Kızlar menüm kötü. Evde annem de vardı eşimle ikisi omuzlarımın nasıl zayıf olduğunu, bana hiç yakışmadığını söyleyip durdular ben o arada 74 cm lik göbüşü düşünürken.. hasta olacaksın diye cebren ve hile ile o kadar karbonhidratı aldırdılar bana. Acilen 5 kilo alacakmışım Türk kadını en az 60 kilo olmalı diyenGulumse24 nin erkek versiyonu bizim evdeymiş meğer....tek tesellim spor yaptım ve bol bol da ev işi...
Sağol canimmmm,cokk kötü günler geçirdik geçti şükür allah kimsenin basina vermesin,kizim kalça cikikligi oldu hastaneye git gel kaynanam alzermir hastasiydi heryere tuvaletini yapiyodu onla bi taraftan cocukla bitaraftan zordu simdi hatirladikca neler cekmisim diyorumAkşamda gordugum.icin soruyorum.canim merak ettim akşam soramadım işte şimdi soruyorum iyi hasar kalmamasina.cok.sevindim.bebek gibi yuzü masallah çok tatlı kızın
İnşallah geçer canımİlk Kızım normal dogumla oldu 4.200gram oldu oyuzden kalça cikikligi oldu 3kere ameliyat oldu sezeryan olmam gerekirken normal dogum yaptırdılar,sonra 2side sezeryan oldu zayıfladıkça acisi geciyo ama uyuşuk halaa
Afiyet Olsun canim,şu tabakları özenle çekip atiyosunya bende doyuyorum sankiiii19 Nisan menusu
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2622343
Otlu peynir ve 2 zeytin yenmedi
Öğlen yemeği Eki Görüntüle 2622344
1 parça tavuk yenmedi
Akşam yemegiEki Görüntüle 2622346
2 lt su
100 mekik =800
30 leslie boosted =450
50 suquat = puanı unuttum
Toplam= 1250
çokkkkk kötü diycek birsey yok hemde çokkkk ekmek ekmek ekmek bence onlara uyup yememen gerekiyodu
Sağol arkadaşın...üst taraf çok zayıf tabii belim ince olsa hatlarım yuvarlak olacak düz aşağıya doğru inince pek bir estetiği kalmıyor eşim de otururken hep boynumu ve omuzlarımı görüp kızıyor aynada göbüşümü görünce de benim moralim bozuluyorBence yiye bilirsin ideal kilodasin demekki sana yakışmıyor zayıf olmak ben her zaman ikinci bir gozden fikir alış verişi yaparım
Ozaman sende göbisin için biseyler yap Canim mekik cek cekebilirsen,bölgesel hareket yap ozaman yemeklerinide guzel ve saglikli yeeeeSağol arkadaşın...üst taraf çok zayıf tabii belim ince olsa hatlarım yuvarlak olacak düz aşağıya doğru inince pek bir estetiği kalmıyor eşim de otururken hep boynumu ve omuzlarımı görüp kızıyor aynada göbüşümü görünce de benim moralim bozuluyor
Valla yazmaktan kolay resim çekmek tşk ederimAfiyet Olsun canim,şu tabakları özenle çekip atiyosunya bende doyuyorum sankiiii
Kimse dört dörtlük değil malesef canım benimde basen problemim var canım sagolsunSağol arkadaşın...üst taraf çok zayıf tabii belim ince olsa hatlarım yuvarlak olacak düz aşağıya doğru inince pek bir estetiği kalmıyor eşim de otururken hep boynumu ve omuzlarımı görüp kızıyor aynada göbüşümü görünce de benim moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?