Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İlk Kızım normal dogumla oldu 4.200gram oldu oyuzden kalça cikikligi oldu 3kere ameliyat oldu sezeryan olmam gerekirken normal dogum yaptırdılar,sonra 2side sezeryan oldu zayıfladıkça acisi geciyo ama uyuşuk halaa

İhale yine üstüme kaldı

çokkkkk kötü diycek birsey yok hemde çokkkk ekmek ekmek ekmek bence onlara uyup yememen gerekiyodu

İlk Kızım normal dogumla oldu 4.200gram oldu oyuzden kalça cikikligi oldu 3kere ameliyat oldu sezeryan olmam gerekirken normal dogum yaptırdılar,sonra 2side sezeryan oldu zayıfladıkça acisi geciyo ama uyuşuk halaa
Geçmiş olsun kizindami kalça cikikligi var sendemi onu anlamadim canım

Geçmiş olsun kizindami kalça cikikligi var sendemi onu anlamadim canım
Aksam yazdim nerenle okudun kiz sen kizimda vardi bebekken 3kere ameliyat oldu sonra pilatin takildi sonra tekrar çıkartıldı simdi cokkk iyi bir hasar kalmadi

Aksam yazdim nerenle okudun kiz sen kizimda vardi bebekken 3kere ameliyat oldu sonra pilatin takildi sonra tekrar çıkartıldı simdi cokkk iyi bir hasar kalmadi
Akşamda gordugum.icin soruyorum.canim merak ettim akşam soramadım işte şimdi soruyorum iyi hasar kalmamasina.cok.sevindim.bebek gibi yuzü masallah çok tatlı kızın

19 nisan pzr
10.00
Eki Görüntüle 2622266

13.30 1 muz üstüne 1 kaşık tahin

17.00Eki Görüntüle 2622268

SSu 3250
Spor 200 jj 1600p
180 bölgesel 30
45 dk tempolu yürüyüş 112.5
1742.5

Menü de spor da süper canım afiyet olsun

Sabah tahin pekmez yemişsin o bitteri yemeseydin keşke. Karnabahar da kızartma olmasaydı daha iyi olurdu.

Gerçekten bol karbolu bir gün olmuş. Ama etli ekmek de yenirdi şimdi

Akşamda gordugum.icin soruyorum.canim merak ettim akşam soramadım işte şimdi soruyorum iyi hasar kalmamasina.cok.sevindim.bebek gibi yuzü masallah çok tatlı kızın
Sağol canimmmm,cokk kötü günler geçirdik geçti şükür allah kimsenin basina vermesin,kizim kalça cikikligi oldu hastaneye git gel kaynanam alzermir hastasiydi heryere tuvaletini yapiyodu onla bi taraftan cocukla bitaraftan zordu simdi hatirladikca neler cekmisim diyorum

çokkkkk kötü diycek birsey yok hemde çokkkk ekmek ekmek ekmek bence onlara uyup yememen gerekiyodu
Bence yiye bilirsin ideal kilodasin demekki sana yakışmıyor zayıf olmak ben her zaman ikinci bir gozden fikir alış verişi yaparım
Sağol arkadaşın...üst taraf çok zayıf tabii belim ince olsa hatlarım yuvarlak olacak düz aşağıya doğru inince pek bir estetiği kalmıyor eşim de otururken hep boynumu ve omuzlarımı görüp kızıyor aynada göbüşümü görünce de benim moralim bozuluyor

Ozaman sende göbisin için biseyler yap Canim mekik cek cekebilirsen,bölgesel hareket yap ozaman yemeklerinide guzel ve saglikli yeeee

Kimse dört dörtlük değil malesef canım benimde basen problemim var canım sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…