Ramazanda 75 in altina duseceksin insallah
Ağzın bal yesin ins.AllahhhhhRamazanda 75 in altina duseceksin insallah
Kahvaltıya da kapuskami yesemAğzın bal yesin ins.Allahhhhh
Bende bende. Gece 3te yattim sabah 7de kalktım uyuyum dedim uyuyamadim iyice zombi gibi oldum gittikce uyku sürem düşüyoAkşam geç yatıyorum sabah erken kalkıyorum bene biseyler olduuykuya doyamayan ben yatamiyorum
Wc büyük sorun ilaç kullansana şurubu var tableti var ben çok rahatsız oluyorum wc cikamadigim zamanMaşallah sana
Ben tartıya çıkmaya korkuyorumBu hafta hiç wc yok
Akşam senin zombi arkadaşlarını izledimBende bende. Gece 3te yattim sabah 7de kalktım uyuyum dedim uyuyamadim iyice zombi gibi oldum gittikce uyku sürem düşüyo
Töbe bismillah benim zombi arkadaşlarım kim kizAkşam senin zombi arkadaşlarını izledim
Aha şimcik sabaha zombi gibi uyanıyorum.demedinmiTöbe bismillah benim zombi arkadaşlarım kim kiz
Cnm bu kdr olması normal değil di miMaşallah sana
Ben tartıya çıkmaya korkuyorumBu hafta hiç wc yok
Wc büyük sorun ilaç kullansana şurubu var tableti var ben çok rahatsız oluyorum wc cikamadigim zaman
Cnm bu kdr olması normal değil di mi
Dr ne diyor
Hee onu diyosun ben arkadas mi dedm kendim zombi oluyorum dedimAha şimcik sabaha zombi gibi uyanıyorum.demedinmi
Akşam geç yatıyorum sabah erken kalkıyorum bene biseyler olduuykuya doyamayan ben yatamiyorum
Mekik bal gibi de eritiyor göbek...
Ya arkadaşlar bu fındık bacima abla deyip durmayin kıskanıyorum amaTmm abla senimi kirayim oldum gitti
Bekunis canım valla o olmazsa ben çıkamıyorum.wcKarnım şiş zaten bende rahatsızım. Form çayı içiyodum kayısılı olandan ama vücut alıştı heralde bu hafta etki etmedi. Duphalac da sadece karın ağrısı yapıyo bende sonuca ulaştırmıyo. Sizin ilaç neydi ki?
Valla aynen uyku uykuyu getirir.derler erken yatınca kalkamıyorum ge yatinca kalkıyorumAynı ben geç yatıp erken kalkmakerken yatsam geç kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?