Minnakim benim .Tugceyi dün diyete başlatmıştım dün 53.9 du bugün 53.3 eksi 600 listeyemi alsak
Mutfak topiğimizde elalisle kızı yarışıyor çok imreniyorum...Bir ara anne kiz gormustum baska takimda
Günaydın canim ❤
Abla bende kızıyorum yemesin diye ama önünü alamiyordum trip atıyordu bundan yeme bunu az ye dediğim zaman masadan kalkıyor ağlıyor senin hiç birseyini istemiyorum yediğimi laf ediyorsun diyordu o zamanda ben üzülüyordum şimdi kendi karar verdi ne kadar engel ola bilirsin ki kendi istemedikten sonraMinnakim benim .
Cocugun önüne koca koca tostlari koyma bir daha...o zaman çok kızdım ama söylemedim...
Kendi karar vermesi iyi olmuş o zaman...Abla bende kızıyorum yemesin diye ama önünü alamiyordum trip atıyordu bundan yeme bunu az ye dediğim zaman masadan kalkıyor ağlıyor senin hiç birseyini istemiyorum yediğimi laf ediyorsun diyordu o zamanda ben üzülüyordum şimdi kendi karar verdi ne kadar engel ola bilirsin ki kendi istemedikten sonra
Şimdiden çektiriyor abla valla çok beter yay burcu dik kafalı dediğim.dedik.inatci eline üç beş kuruş geçse soluğu ruj almada buluyor geçen gün sen tut İspanyol paça taytini kes paçaları boncuklu kendine şapka yapmış tek pacasini fular yapmış paça yerine lastik takmış bildiğin hazır satılanlar gibi ders çalışmaya odasina gonderiyorum bı üretimle geri geliyor hep yeni şalvar pantolonun ağını kes kafama geçir pacalarina kollarını geçir buluz yapmış kendi yapmış demezsin hazirdan farksiz çok.cekecegim var çokKendi karar vermesi iyi olmuş o zaman...
Ergenliğe doğru çok cektirecek bu prensesler ...
Bende ne kadar iyi insanım bıkmadan açıklıyorumBelki 40 kere yazdın sezeryanlı olduğunu
Bende her seferin spor niye yok diye sormaya devam ediyorum
Kusura bakma canım yaşlılık
Kafam o kadar yoğun ki unutuyorum
Yardım et bana iki haftadır 64 de takıldım gitse gitse ikiyuz ucyuz gram gidiyo, var mı tavsiyen gün geçirmiş ortmenim,ben daha giderken dönen ortmenimKendi karar vermesi iyi olmuş o zaman...
Ergenliğe doğru çok cektirecek bu prensesler ...
Oooo sorma bendede 2tane yay burcu 2kizimda ayni gun 17aralik doğumlu büyüğünden cekiyorum halaaaa kucugude ayni dolabını cekeyimde atayim makyaj dolabi tebeden tırnağa kadar dolu giysi dolabida ayniŞimdiden çektiriyor abla valla çok beter yay burcu dik kafalı dediğim.dedik.inatci eline üç beş kuruş geçse soluğu ruj almada buluyor geçen gün sen tut İspanyol paça taytini kes paşaları boncuklu kendine şapka yapmış tek oacasini fular yapmış paça yerine lastik takmış bildiğin hazır satılanlar gibi ders çalışmaya odasina gonderiyorum bı üretimle geri geliyor hep yeni şalvar pantolonun ağını kes kafama geçir pacalarina kollarını geçir buluz yapmış kendi yapmış demezsin hazirdan farksiz çok.cekecegim var çok
Tasarımcı bir ruhu var. Hiç kızma sakın ünlü bir modacı geliyor. Maşallah Tuğceme.Şimdiden çektiriyor abla valla çok beter yay burcu dik kafalı dediğim.dedik.inatci eline üç beş kuruş geçse soluğu ruj almada buluyor geçen gün sen tut İspanyol paça taytini kes paşaları boncuklu kendine şapka yapmış tek oacasini fular yapmış paça yerine lastik takmış bildiğin hazır satılanlar gibi ders çalışmaya odasina gonderiyorum bı üretimle geri geliyor hep yeni şalvar pantolonun ağını kes kafama geçir pacalarina kollarını geçir buluz yapmış kendi yapmış demezsin hazirdan farksiz çok.cekecegim var çok
her gece yatmadan mı yapsam ara versem mi işe yaradı wc çıktımBen 2 gün yaptım kürü belki Ramazan'da baslarim
Bilenziğim tavsiyem öncelikle sakin ol...Yardım et bana iki haftadır 64 de takıldım gitse gitse ikiyuz ucyuz gram gidiyo, var mı tavsiyen gün geçirmiş ortmenim,ben daha giderken dönen ortmenim
Direnç kısmına mi geldim ben şimdi dokuz kilo verdikten sonraBilenziğim tavsiyem öncelikle sakin ol...
Bu geçici bir süreç artı gelmedikten sonra korkma. Direnç kırılacak. Yağlar gittikçe vücudun çalışma sistemi de ona uygun değişiyor. Hormonlar salgılanıyor . Hücreler yenileniyor. Vücudun bu yeni vücuda göre çalışması lazım kendini guncelliyor. Bunları hep yaşadık. Yok ben sabredemem diyorsan bu dönemde sıvı beslenmeye ağırlık vereceksin. Açlık yaşayacaksın ama...
Sebze çorbaları tavsiye edebilirim özellikle kabak, maydanoz, dereotu, kapya biber, kuru soğan, bir yemek kaşığı zeytinyağı, brokoliden oluşan bir çorba( baharat hangisi seviyorsan) . Bunları 6 bardak suyla haşla blendrdan geçir. Acıktigin her vakit bir kase iç...
Hergun Yapa bilirsin sikinti yokher gece yatmadan mı yapsam ara versem mi işe yaradı wc çıktım
Canım direnç kırmak için vücudu şaşırtmak lazım...ben hep detoksla kırdım...bir ile üç gün ...hangisini istersen...Direnç kısmına mi geldim ben şimdi dokuz kilo verdikten sonraakşamları zaten çorba yada bir tabak yemek yiyorum sadece , sebze çorbası değil akşam yemeğini saat dörde mi çeksem normalde beş altı gibiydi, birde regl oldum etkiler mi vermemi
Demem meslek sırrıGulumse24 sen anlatır mısın gün icinde neler yaptigini bukadar eksi goruyosun ornek alayim ben az yiyip sporuda fazla yapiyorum sorun metabolizma olsa ayni durumdayız bidehele bana bakim
Canım direnç kırmak için vücudu şaşırtmak lazım...ben hep detoksla kırdım...bir ile üç gün ...hangisini istersen...
Her on kiloda bir direnç oluşuyor normal senin durumun...
Regl olmasi daha iyi metabolizma daha hızlı o dönemde...ödem oluyor ama uzun ömürlü değil...
Akşamı erken kapatmak önemli benceAkşam yemeği hiç yemeyip bir kupa kahve mi içsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?