- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Eee nasil oluyo pekiDemem meslek sırrıkiz yediğim içtiğim ortada başka bişey yok yaptığım
kahve mi olmaz o kadar da sonra daha cok acikip baska seylere basvurursun benim fikrim zaten az yiyosunAkşam yemeği hiç yemeyip bir kupa kahve mi içsem
Kafaya takma bence bende takınca hep artı geliyorum birde denge önemli birgün artı gelince ertesi gün daha hafif yiyorum artı gidiyorEee nasil oluyo peki
İzne ayrıl belki stresten ola bilir listede olunca bende çok stres yapıyorumSabah ac karınla 1 br suya 2 damla sirke biraz limon sıkıp içtim
Salatalık koydum suya gün boyu içicem
Yatmadan da yoğurt kürü böyle devam edeyim bakalım ne olacak
Bugün hafif gecircem bakalim yarin neolcakKafaya takma bence bende takınca hep artı geliyorum birde denge önemli birgün artı gelince ertesi gün daha hafif yiyorum artı gidiyor
Biz zaten sürekli erken yiyoruz beş gibi ,nadir geç yerizAkşamı erken kapatmak önemli bence
Kuzum akşam çorba iç veya 18' den önce ye...Akşam yemeği hiç yemeyip bir kupa kahve mi içsem
Bir tabak kuru fasulye yerim o zaman yanindada acı biberkahve mi olmaz o kadar da sonra daha cok acikip baska seylere basvurursun benim fikrim zaten az yiyosun
Evet canım emzirme hiç yok ,Kuzum akşam çorba iç veya 18' den önce ye...
Hiç yememeye dayanabilir misin , uyuyamazsin sonra. Sütü tamamen kestin mi.
Kuru fasulye yalnis bir seçim olur bende artı etkisi ediyor tavsiye etmem öğlen ye akşama sebze yeBir tabak kuru fasulye yerim o zaman yanindada acı biber
Öğlen yemiyorum ki canım onbir oniki gibi birde beş altı gibiKuru fasulye yalnis bir seçim olur bende artı etkisi ediyor tavsiye etmem öğlen ye akşama sebze ye
O zaman aksam kuru fasulye yeme sebze yeÖğlen yemiyorum ki canım onbir oniki gibi birde beş altı gibi
canım aklıma gelmedi değil ama yeni girdim listeye ayrılabiliyormuyum bilmiyorumİzne ayrıl belki stresten ola bilir listede olunca bende çok stres yapıyorum
Şehriye corbam var canım o nasilO zaman aksam kuru fasulye yeme sebze ye
Izin hakkin var canim eski uye oldugun icin ne zaman izne ayrilmak istersen ayrılabilirsincanım aklıma gelmedi değil ama yeni girdim listeye ayrılabiliyormuyum bilmiyorum
Kaptanım aydınlat beni
Takımın yüzdesini olumsuz etkilemek istemiyorum
Benim dediğim haftada iki gün yapılıyo zeynoher gece yatmadan mı yapsam ara versem mi işe yaradı wc çıktım
Muhteşem ya...bileziğim sen neredeydin kuzum...Size iç açıcı bir kare atayimEki Görüntüle 2623640 Eki Görüntüle 2623640 ben diyim Alpler siz deyin Karadeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?