Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bebişim çok canın istiyorsa sağlıklı bir şekilde yap ama çok minik bir porsiyon ye. Yemeyince patlaması daha kötü oluyor
Aynen esraa manyak manyak cikolta kaliplari yiyorum sonra zaten biliyosun almanya cikolata konusunda tam bir cennet ve cok ucuz neyse ben gayet saglikli yaptim evdekiler yumulunca bir dilim kaldi onu da 3 numarayla paylasinca tehlike gecti :) ay menumu paylasayim ramazan hazirliklari yapioruz cocuklara hic vaktim yok herkes evde ben sürekli mutfakta huni takmadsn su sürec bi bitse ya

Geçmiş olsun canim Zipzip- şekerim bana yeni orti litfen
Canim ben giremiyordum ama sana demiştim azimli bir şekilde devam ediyorum sendr et diye dün söyledim ama bugün kızımın ilacını aldık bir kaç güne iyi olacak inşallah 2 gün çok yapıştı bna

Hatirladiiiiim Bölge ver bari
Ben sokağimi bile verdim.
Organ mafyası gelip beni bulur mu ki
Canım benim tadiklarim var ifşa oldum bir kere yine olursam keyif alamam burdan , gün görmemiş esprilerimi sadece burda yapiyorum beni ilk işe aldıklarında bu ne ya safin teki demişler tanıyınca sevdiler tabi, gorunusumle için başka ,hemen acilamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…