- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
cumadan sonra bakayım o zaman canım yazarım duruma göreIzin hakkin var canim eski uye oldugun icin ne zaman izne ayrilmak istersen ayrılabilirsin
Tamam canimcumadan sonra bakayım o zaman canım yazarım duruma göre
canım ben 3 kş yogurda yarım limon 1 cay kaşığı pulbiber atıp yedimBenim dediğim haftada iki gün yapılıyo zeyno
Bu her akşamcanım ben 3 kş yogurda yarım limon 1 cay kaşığı pulbiber atıp yedim
Bunu spor salonuna giderken hocamızda sürekli söylerdı
geldim ben cnm
Aynen esraa manyak manyak cikolta kaliplari yiyorum sonra zaten biliyosun almanya cikolata konusunda tam bir cennet ve cok ucuzBebişim çok canın istiyorsa sağlıklı bir şekilde yap ama çok minik bir porsiyon ye. Yemeyince patlaması daha kötü oluyor
Canim ben giremiyordum ama sana demiştim azimli bir şekilde devam ediyorum sendr et diye dün söyledim ama bugün kızımın ilacını aldık bir kaç güne iyi olacak inşallah 2 gün çok yapıştı bna
Ben şehir bilgisi vermiyorum canım ya küçük yeşil bir yer işteMuhteşem ya...bileziğim sen neredeydin kuzum...
Slm cnm ben çayımı aldım geldim poğaça hamuru yoğurdum mayalanmis cayim bitsin yapicam sen ne yapionSelam kızlar nasılsınız
Afiyet olsun canım balkonda salıncakta kızı sallıyorum uyusun spora başlicamSlm cnm ben çayımı aldım geldim poğaça hamuru yoğurdum mayalanmis cayim bitsin yapicam sen ne yapion
HatirladiiiiimBen şehir bilgisi vermiyorum canım ya küçük yeşil bir yer işte
Canım napıyorsunMerhaba handem
Iyiyim canım sen nasilsin ❤Selam kızlar nasılsınız
İyiyim canım kızı biraz dışarı çıkardım Allahım 45 dk bi fiil peşinden koştum şimdi uyutup tekrar spor yapacam gitsin kilolarIyiyim canım sen nasilsin ❤
Canım benim tadiklarim var ifşa oldum bir kere yine olursam keyif alamam burdan , gün görmemiş esprilerimi sadece burda yapiyorumHatirladiiiiimBölge ver bari
Ben sokağimi bile verdim.
Organ mafyası gelip beni bulur mu ki
Havalar sicak mi orda burasi cook soguk usuyorum :)İyiyim canım kızı biraz dışarı çıkardım Allahım 45 dk bi fiil peşinden koştum şimdi uyutup tekrar spor yapacam gitsin kilolar
Sıcak canım yaaaaaa ramazan da inşallah daha da artmaz sıcaklarHavalar sicak mi orda burasi cook soguk usuyorum :)
Spora baslaman cook guzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?