Bak pırasa lahana her bünyeye yaramıyor pırasa beni şişiriyor üstelik yedikçe yiyesim geliyor ertesi gün artı görüyorum dün uzun zaman sonra korkarak kapuska yaptım ama bugün artı görmedim oda neden dün 6 olmadan yedim başkada hiç bişey yemedim normalde.aksam yemeğim 3 çeşit olurdu sadece kapuska cacık yedim çok seviyorum amabana yaramıyor sendede aynı sorun ola bilirBugün pırasa yapıcam hafif gidelim 2 gün
Olur çorba salata yiye bilirsin yoğurtta olur üçüncüde.yiye.bilirsinŞehriye corbam var canım o nasil
Gel gel virüs biterse ins.AllahKızlar 29 hazirana istanbul için uçak bileti almıştık ailem orda ve düğünümüz vardı kaynımın oğlu evlenecek hastalık cıktı dünde düğünün ekime ertelendiğini öğrendik biletleri açığa aldık bu sartlarda 3 çocukla uçağa binmek doğru olmaz
Gülümse erzuruma gelicem bu yaz
Kardeşim oraya atanmıştı söylemiştim
Ablacım nasılsın zayıflamaya mı katıldın :)Merhaba handem
En etkili yöntem.aslinda.komsum.bununla.2 ayda 12 kilo verdi diyetle birlikte tabikicanım ben 3 kş yogurda yarım limon 1 cay kaşığı pulbiber atıp yedim
Bunu spor salonuna giderken hocamızda sürekli söylerdı
Abla senin yaptığında.saglikli hergun Yapa bilirsin 15 gün devam 1 hafta ara tekrar başlaya bilirsin haftada 2 gün bence bı faydası olacagini sanmıyorumBu her akşam
Sodalı ayran da zayıflatıyor ertesi gün WC’den çıkamıyorsun :)En etkili yöntem.aslinda.komsum.bununla.2 ayda 12 kilo verdi diyetle birlikte tabiki
Wc sorunumuz var zatın onuda yaparız gulum deneme tahtası olduk zatıSodalı ayran da zayıflatıyor ertesi gün WC’den çıkamıyorsun :)
Kız sen hangi takimdasin şimdi fark ettim bol.eksilerSodalı ayran da zayıflatıyor ertesi gün WC’den çıkamıyorsun :)
İlk göz agrım burası :) ama 4. Takımdaydım şimdi değilimKız sen hangi takimdasin şimdi fark ettim bol.eksiler
Daha benim dünkü menumde kız çabuk çabuk
sık sık buraya gelir gizlice takıp eder çıkarım ilk göz agrısı unutulmuyorİlk göz agrım burası :) ama 4. Takımdaydım şimdi değilim
Şimdi gizli saklı yok.bacim.biz herşeyi herkesi görüyoruz gözler.uzerimizdei
sık sık buraya gelir gizlice takıp eder çıkarım ilk göz agrısı unutulmuyorhiç bi takımım yerıne doldurmaz burası
Zıpzıp kaç kere yakaladı hahahaŞimdi gizli saklı yok.bacim.biz herşeyi herkesi görüyoruz gözler.uzerimizde
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?