Sende yemeni artır.belki işe yararSen bukadar yeees benden çok ye genede kilo ver
Kiz bana yesemde yemesemde yariyooo sanirsam mutfaktan geçince de kilo aliyomSende yemeni artır.belki işe yarar
Mısır.yerine.karnini.doyuracak şeyler yeseydin keşke aç kalmak zayiflatmiyorkiKız bende hamur yemiyorum
gene veremiyorum şu an regl donemdeyim spor yapalım geliyor her ay böle anam :) yok ya ben 4 te baharatlı misir yedim sonra yemek yemedim açım ac
Ben 7/24 mutfakta oturuyorum benim şişmem lazım deseneKiz bana yesemde yemesemde yariyooo sanirsam mutfaktan geçince de kilo aliyom
Simdi oturdum bak bende ama nedense aman tamam takmiyom artik olcakla ölcege çare yokBen 7/24 mutfakta oturuyorum benim şişmem lazım desene
ben ben benBaşım agriyohanginiz nazar ettiniz okuyun beni
Evet senmişsin nasil bir kem gözle baktiysan beğeni bile yapamıyorumben ben ben
Simdi marketten geldim bir araba malzeme almis pikap arabalar varya onun arkasi dolu agzina kadar kasiyer 1bucuk milyarlık yaptilar simdi dediHerif sabah 7 de evden çıktı daha gelmedi marketlere meyve sebze mi dayanmıyor nedir nasıl bir tuketiciyiz 4 gün için sanki 40 gün yasak geldi halbuki 2 gün daha açık marketler
Şaka şaka kiz maşallah dedimdi ben sanaEvet senmişsin nasil bir kem gözle baktiysan beğeni bile yapamıyorum
Karnı aç olan doyarda gözü aç olan doymazmis demekki onlardanmisSimdi marketten geldim bir araba malzeme almis pikap arabalar varya onun arkasi dolu agzina kadar kasiyer 1bucuk milyarlık yaptilar simdi dedi
Yeniyomu iciliyomuMandala dlyetl
Düşünce gücü ile :)Yeniyomu iciliyomu
Zamanında biz de Gulumsenin diyetisyenine az rahmet okumadık...sen de alışırsın kuzumSen bukadar yeees benden çok ye genede kilo ver
Sene Kolay geleDüşünce gücü ile :)
Sağol :)Sene Kolay gele
El bombam elimde pimini çekip kurtarayım mi seni o mutfaktan.Kiz bana yesemde yemesemde yariyooo sanirsam mutfaktan geçince de kilo aliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?