Cook gecmis olsunn canim
Çok geçmiş olsun canım. Zor bir gece geçirmişsiniz bi daha çıkmaz ateşi inşallah
Çokkkkk geçmiş olsun canim cok üzüldüm allah sifa versin inşallah
Çok teşekkür ederim kizlar çok şükür şuan cok iyi Allah razı olsunCanım çok.gecmis olsun rabbim şifa versin çok geceleri acillerde geçirdim ortamı çok iyi anlıyorum sanada sabır versin gelmiş geçmiş olsun bir daha yaşatmasın ins Allah
Amin canım çok teşekkür ederimahhh Canim benim çok geçmiş olsun bilirim o anlari Rabbim başka bir şey yaşatmasin
2 tabak yiyemedim yerim sandım ama o yedigimide kustum dünden rahatsizim zaten sanırım kızımın peşinden kosturmaktan çok kötü oldumBeşamel sos unlu olduğu için ve içinde pişmiş havuç patates olduğu için ve 2 tabak yiycen için hic olmamış hiç begenmedim kahvaltı yok öğlen poğaça yine olmamış pogacadaki caloriye göre bir tabak kahvaltılık hazirlasaydin o pogaçaya ihtiyaç duymazdin ve 2 tabak akşam yemegine saldirmazdin nacizane fikrim
Bugün ki menüm kizlar (şimdiden yazıyorum ki değişiklik olmasın diye yani her an bir şey yiyecrk olursam yazdığım menü aklımda bulunsunki ona gore yemiyeyim )
Kahvaltı 10.00
Sütlü yeşil çay
Öğlen 13.15
Yarim poğaça
Bir kaç tane üzüm
Ara öğün
Sütlü yeşil çay
Akşam 16.00
Fırında basemel soslu havuç brokoli ve patates 1 tabak
Su 2 lt olur
Spor 500 ip atlama
100 mekik
50 sağ bacak
50 sol bacak hareketi
2 tabak yerim sandım yemedim cnm yedigimide kustumÖğlen poğaça olmamış. Akşam sebze olduğu için çekinmeyecem demişsin ama havuç patates ve beşamel sostan dolayı fazlasıyla çekinmen lazım aslında. Beğenmedim menünü.
Bende yarin yapicam ablacim kismetseEki Görüntüle 2623872
@eskibilezik tatlım bugün sana verdiğim çorbayı kendime hazırladım.Tokluk süresini biraz artırmak için bir kaşık siyez bulguru ekledim. Bir de yarım yemek kaşığı salça, bir çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı karabiber, pul biber, kimyon , sarımsak koydum lezzetlensin diye... sebzeler yumuşayınca blendrdan geçireceğim.
Yap bebeğim tadını gerçekten beğeneceksin.Bende yarin yapicam ablacim kismetse
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar nasılsınız ben kabus gibi bir gece geçirdim oğlum hafif ateşliydi boğazları kızarmış dedi aile hekimimiz antibiyotik verdi pzt günü
Dün akşam bi ateşlendi bayılır gibi oldu ölçtüm 40.3 çok korktum saat 19.00 dan 12.00 a kadar düşüremedik en düşük 38.5 sonra yine cikiyo zaten cikarcikmaz gözleri kayıp bayilcak gibi oluyo hastaneye götürdük serum takıldı iğne yaptılar cok şükür şuan iyi ve bugün hiç çıkmadi ateşi aklımdan türlü türlü şeyler geçti ateşi düşmuyo o yaramaz canavar gibi çocuk bayik bayik bakıyo eşimle birbirimize bakıyoruz oda korkuyo ama soyleyemiyo bisey beni alevlendirmemek icin . Allahım kimseyi evladıyla sınamasın gece yaşadığım o saatler sanki yıl gibiydi
22 Nisan salımı sankim bugün çarşambamı ne22. Nisan salı
Sabah limonlu su
10.00
1 haşlanmış yumurta,,,1 dilim beyaz peynir,,,1 dilim ekmek,,, form çayı
Ara
Türk kahvesi,,,10 şanfıstığı
Akşam 17.30
1 kase kabak çorbası,,,, salata
Ara
2 salatalık
Su 2 litre şimdilik
Spor 45 dk leslie
45 dk kızın peşinden koşturmaca aşağıdaZipzip- canım bunu nasıl hesaplicam bilmiyorum
Yaaaaaa evde olunca zamanı günü herşeyi unutuyorum kızzzssssss22 Nisan salımı sankim bugün çarşambamı ne
Sen bukadar yeees benden çok ye genede kilo ver22 Nisan carsamba menüsü
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2623900
Ara öğün Eki Görüntüle 2623901
Akşam yemegiEki Görüntüle 2623903
2 lt su
40 dk plates =120
100 mekik =800
Toplam =920
Tempolu yuruyus olabilir belki :))22. Nisan çarşamba
Sabah limonlu su
10.00
1 haşlanmış yumurta,,,1 dilim beyaz peynir,,,1 dilim ekmek,,, form çayı
Ara
Türk kahvesi,,,10 şanfıstığı
Akşam 17.30
1 kase kabak çorbası,,,, salata
Ara
2 salatalık
Su 2 litre şimdilik
Spor 45 dk leslie
45 dk kızın peşinden koşturmaca aşağıdaZipzip- canım bunu nasıl hesaplicam bilmiyorum
Nasıl verdin22.800 lütfenn
İşleyen demir pas tutmaz.Sen bukadar yeees benden çok ye genede kilo ver
Diyet spor yaparak verdim canım herkes gibi farklı bir yontemim yokNasıl verdin
Mersi şekerimmmMaşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?