Bende 7 hurma 1 kase yoğurt yapicamGayet güzel afiyet olsun canım
Bulgur beni şişirmiyor canım. Yani hiç yiyip de artı çıkmadım. Sahura nasipse hurma yoğurt yiyeceğim inşallah
Kabak dolmasi türlü güveç yemeği varken niye kabağı ziyan ediyorsunuz müslüman
ay bende ilk kez yaptım çok sevdim oğlum gidip gelip limona ver diyor çok sevdi cır cır olmasa bariSuda salatalığın tadını hiç sevmedim dünde ben yaptım diyette herşey mübah caizdir afiyet olsun
Kendi kendime karar verdim iftarda doyana kada saglikli yemek yemek sahura hurma yoğurt yiycem çünkü yiyip yatmak biraz sıkıntılı gibi en azından 19.10 da iftar olacak sahura kadar eritme sansim var ama sahurda ye yat çok işime gelmedi doğrusu
Kız şişcen bulgur yemiş heyyy allahimyaaaa23 Nisan Perşembe
Kahvaltı 12.30
Eki Görüntüle 2624383
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2624384
50 dk tempolu yürüyüş = 125p
biz neden şisiyoz yaaaa bi benimi çarpıyor bulgurGayet güzel afiyet olsun canım
Bulgur beni şişirmiyor canım. Yani hiç yiyip de artı çıkmadım. Sahura nasipse hurma yoğurt yiyeceğim inşallah
Kahvaltı tabagindaki gözüme carptida neki o etgibi23 Nisan Perşembe menüsü
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2624381
Kahverengi olan et kavurma
Akşam yemeği
Eki Görüntüle 2624382
2 lt Dukan birasıEki Görüntüle 2624385
Spor henüz yapmadım yapınca yazarım
kız bizde 1saat sonra okunuyo oraya mi gelsem 1ay bakarmisin beniKendi kendime karar verdim iftarda doyana kada saglikli yemek yemek sahura hurma yoğurt yiycem çünkü yiyip yatmak biraz sıkıntılı gibi en azından 19.10 da iftar olacak sahura kadar eritme sansim var ama sahurda ye yat çok işime gelmedi doğrusu
İçecek icmeyimi düşünüyorsunZaten iftarda hem yemek hem içecek şiştikçe şişiyoruz. Yatma saatine kadar da suya dayandığımız için yatarken de çok şiş oluyorum sahura bile acıkmış olmuyorum. Ben sahura kadar ayakta kalamıyorum ya gece uyumayınca gündüz uykusu kesmiyor beni sefil oluyorum zaten bi de ufak zillim var sabahları ne kadar uyuyacağım da ona bağlı
Orda yazıyor gormedinmi kız et kavurma diyeKahvaltı tabagindaki gözüme carptida neki o etgibi
Sizinde sahur geç bitiyo canım zahmet etme giriş çıkışlar yasak Erzurum'akız bizde 1saat sonra okunuyo oraya mi gelsem 1ay bakarmisin beni
Gözlerim bugun dönüyoyaaa ondandir görmedim VallaA iste anla beni neremle okudumsa,Orda yazıyor gormedinmi kız et kavurma diye
Misafir perverligine hayranimSizinde sahur geç bitiyo canım zahmet etme giriş çıkışlar yasak Erzurum'a
Aman geldesende gelmem artik busatten sonra bastan beni istemedin senVallaha 155 ararım
Baştan beni istemedin derken başkanımAman geldesende gelmem artik busatten sonra bastan beni istemedin sen
giriş çıkışlar yasak zahmet etme dedin kalbimi kirdinBaştan beni istemedin derken başkanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?