Hayırlı ramazanlar hepimize ❤
ben gece sahur yaptım öğlen regl oldum normalde daha fazla kilo verdiğime inanıyorum ama şişkinlik peşimi bırakmadı
geçen hafta 80.2
Bu hafta 79.2
Normalde tam 79 gördüm ama şişkinlik işte
Tamam canimKilom sabit kaptanım
Hafta bası yarım kilo fazla geliyordum
Detoks suları işe yaradı anca aldığım gitmiş
Bu hafta izne ayrılmak istemiyorum detokslara yeni başladım ve ramazan geldi daha iyi veririm inşallah veremezsem haftaya ayrılırım
evet fark ettim Bnde neden acaba@eskibilezik banlanmis aksam.bugun bildirim yapamayacak
tebrikler canim çokkk güzel bir eksiyle geldin
çok tsk ederim kizlar inanın hedefim 65 ama öncelik 70 olmak bi 70 olsam varya dahada azimli olucam oda inşallah 2 haftaya olurumMeyyal hayyal selensu tebrikler kızlar güzel kilo vermişsiniz bende birazdan tartılırım çok ümitli değilim
Kilom sabit kaptanım
Bu hafta izne ayrılmak istemiyorum detokslara yeni başladım ve ramazan geldi daha iyi veririm inşallah veremezsem haftaya ayrılırım
Canım tebrik ederim çok güzel bir eksi
Merhaba zeynolin ben huzur detoks olarak neler yapıyorsun hangileri daha etkili olduğu gözlemle misindir benimde ihtiyacım var bu aralar paylaşabilir misinKilom sabit kaptanım
Ya bizim sizinle kilolarımız aynı ve hedefimiz de ayni ben de 70 olsam çok iyisi edeceğim ama hiç o gaza gelemiyorum bir türlü acaba birbirimizi fişeklesek mi kiçok tsk ederim kizlar inanın hedefim 65 ama öncelik 70 olmak bi 70 olsam varya dahada azimli olucam oda inşallah 2 haftaya olurum
benim de kafamda deli bir soru bu bi ana yemek nulsam gerisimgelicel ama hicbşrey üretemiyorumKizlar yeni ev isim bitti akşam yemeğe ne yapsam diye düşünüyorum fikri olan varmı
orucluyum saat 4 e geliyor zaten canımOruçlu değilmisin canım 1-2 saat sonra bi daha tartıl
Guzel eksi canim tebrik ederim
canım benim wc sorunum var emxirdiğim içinde her detoksu yapamadım bir sürahi suya 1 salatalık 1 limon dilimleyip attım su yerine bu suyu içiyorum 3 gündür düzenli wc çıktım[
Canım tebrik ederim çok güzel bir eksi
Merhaba zeynolin ben huzur detoks olarak neler yapıyorsun hangileri daha etkili olduğu gözlemle misindir benimde ihtiyacım var bu aralar paylaşabilir misin
Ya bizim sizinle kilolarımız aynı ve hedefimiz de ayni ben de 70 olsam çok iyisi edeceğim ama hiç o gaza gelemiyorum bir türlü acaba birbirimizi fişeklesek mi kiBen çok sık giremiyorum ama sık girmeye çalışacağım eğer birbirimizi takip edersek belki hızlı alabiliriz
benim de kafamda deli bir soru bu bi ana yemek nulsam gerisimgelicel ama hicbşrey üretemiyorum
Guzel eksi canim tebrik ederim ❤Bende yapimm bari bildirimi bekle bekle nereye kadar
74.2
73.7
Fark-500 bukadarr benden
Selam canım bende seni düşünüyordum gelmedi diyeSelam canlarım
Tebrik ederim harikasınGünaydın kızlarımmmm
Geçen hafta 54.2
Bu hafta 53.7
Fark 0.92
Herşey sayenizde kızlar iyi ki varsınızEki Görüntüle 2624628
Tebrik ederim canım çok çok güzel eksi bu hafta ilk 3e oynarsınSlm kızlar
Cuma günü 76.5
Bugün 74
2.5
Listede degil ki canimTebrik ederim canım çok çok güzel eksi bu hafta ilk 3e oynarsın
Tebrik ederim çok güzel eksiHayırlı ramazanlar hepimize ❤
ben gece sahur yaptım öğlen regl oldum normalde daha fazla kilo verdiğime inanıyorum ama şişkinlik peşimi bırakmadı
geçen hafta 80.2
Bu hafta 79.2
Normalde tam 79 gördüm ama şişkinlik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?