Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oruçlu değilmisin canım 1-2 saat sonra bi daha tartıl

[
Kilo bildirimi
Geçen hafta:73,1
Bu hafta:72,4
Fark:700 gram Eki Görüntüle 2624757
Canım tebrik ederim çok güzel bir eksi
Merhaba zeynolin ben huzur detoks olarak neler yapıyorsun hangileri daha etkili olduğu gözlemle misindir benimde ihtiyacım var bu aralar paylaşabilir misin
çok tsk ederim kizlar inanın hedefim 65 ama öncelik 70 olmak bi 70 olsam varya dahada azimli olucam oda inşallah 2 haftaya olurum
Ya bizim sizinle kilolarımız aynı ve hedefimiz de ayni ben de 70 olsam çok iyisi edeceğim ama hiç o gaza gelemiyorum bir türlü acaba birbirimizi fişeklesek mi kiBen çok sık giremiyorum ama sık girmeye çalışacağım eğer birbirimizi takip edersek belki hızlı alabiliriz
Kizlar yeni ev isim bitti akşam yemeğe ne yapsam diye düşünüyorum fikri olan varmı
benim de kafamda deli bir soru bu bi ana yemek nulsam gerisimgelicel ama hicbşrey üretemiyorum

canım benim wc sorunum var emxirdiğim içinde her detoksu yapamadım bir sürahi suya 1 salatalık 1 limon dilimleyip attım su yerine bu suyu içiyorum 3 gündür düzenli wc çıktım
Yatmadanda 3 kş yoğurda biraz limon ve 1 cay kş pulbiber atıp yiyorum zor kilo veriyorum inş.işe yarar

Tebrik ederim çok güzel eksi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…