Aradığım tarif bende yapicam en son geçen sene ramazanda yapmıştım güveçte püreli.kisket köfte dahada yapmadım nasıl bir guzel olmuştu anlatamam bugün cuma bende yerim püre olduğu için çok.tsk ederim negocumÇorba yerine cacık (ikisi bir olunca birini yiyorlar çünkü,, hem de cacığı seviyorlar)
Porsiyonluk güveçler de patates püreli misket köfte
Pilav
Salata
Tatlı düşünmedim isterlerse yaparım
Yaaaa 2tane ictim banamisin demiyo10.30 da kalktım wc için
Geçmiş olsun canım ya senin oğlan çokta küçük degil kalksın kendi kendine oynasın senle işi neki uyandırıyor sanada yazıkBaş ağrım şimdiden başladı, uykusuzluk beni çok yıpratıyor
Sahura kadar uyanık kalsalar birde öyle deniycem
bende severim yapardim işyerinde evde olsun millet bayilarak yerdi bayadir yapmadim,birak ben ne kiyma ne tavuk almisimAradığım tarif bende yapicam en son geçen sene ramazanda yapmıştım güveçte püreli.kisket köfte dahada yapmadım nasıl bir guzel olmuştu anlatamam bugün cuma bende yerim püre olduğu için çok.tsk ederim negocum
Güne gün tutarsin orucunu mecbur kalınca yaptira bilirsin iğne 61 gün olmuyorBen fetva hattına sordum eski ramazanların birinde kalçadan iğne yaptırabilirsin ağrı kesici. İnşallah gerek kalmaz ama aklında olsun
Dünde bende aynısı oldu ama öğleden sonra çıktım normalde sabahın köründe giderdim dün öyle olduYaaaa 2tane ictim banamisin demiyo
Valla uzgunum arti gelirsem,inşallah cikarim,beklicem 5kadar zaten bu hafta nedense eksi cok yokDünde bende aynısı oldu ama öğleden sonra çıktım normalde sabahın köründe giderdim dün öyle oldu
Olsun oruçlu olunca herşey güzel geliyor insanın gözüne çorba içince doyuyorsun zatınbende severim yapardim işyerinde evde olsun millet bayilarak yerdi bayadir yapmadim,birak ben ne kiyma ne tavuk almisimonu bunu al derken onlari unutmusum sebze yaparim artik
Sıkma canını duraksama dönemine girmiş ola bilirsin ben sana diyorum az yemegi artır bu günlerde belki 2 öğün iyi gelecek sanaValla uzgunum arti gelirsem,inşallah cikarim,beklicem 5kadar zaten bu hafta nedense eksi cok yok
Aynen ben ararmam zaten,Gece bende yemicem sanirim beni cok rahatsiz etti,yogurt,yumurta,peynir,az ekmek yedim suyu içince cok sistimOlsun oruçlu olunca herşey güzel geliyor insanın gözüne çorba içince doyuyorsun zatın
Günaydın kızlarımmmm
Geçen hafta 54.2
Bu hafta 53.7
Fark 0.92
Herşey sayenizde kızlar iyi ki varsınızEki Görüntüle 2624628
Bende aynıyım toplasan 3 saat bile uyuyamadım. Sahura küçüğü de kaldırdım belki geri yatar da geç kalkar diye, 4.30 da geri yatırdım 5.30 da kalktı geriyaş gittikçe vücut güçsüz düşüyor uykuya ihtiyaç duyuyor. 5 yaşında bu ara da benim küçük.
Akşam da yatsam da alarma rağmen ya uyanamazsam diye sürekli uyanıyorum bölük pörçük uyku.
Çoğu kişi sahura kadar oturup ondan sonra öğlene kadar yatıyor, bende hayaller hayatlar modundayım
Kızlar öncelikle caaaanım takım arkadaşlarımselensu82 ve @happy_mom_ ile şekerden tatlı kaptanımız Zipzip-
Hem çalış hem oruç tut migrenimde var bi de aç kalırsam başım ağrır bahanesi ile fazla yiyorum biraz.
Biz her Ramazan’da her akşam dondurma ve tatlı yiyoruz ondan vazgeçmek de zor. Şimdiye kadar bu yediklerimle geçmiş yıllarda Ramazan da ciddi bir kilo artışım olmadı ama bu yıl nasıl olur bilemem kilom daha düşük çünkü.
Yani demem o ki arkadaşlar ben bi @happy_mom_ değilim ki salata ile sofradan kalkayım üzerine de 8000 küsur puanlık spor yapayım. E menüleri görünce de utanıyorum olmuyor ben bi 2-3 haftalık izin isteyeyim duruma göre çok acil alarm verirsem bayramdan önce en geç bayramda dönerim inşallah. Yani menü yazmıcam bu süreçte kaptanımız da izin verirse...
Hepinizi çok çok öpüyorum kızlar oğluma da yeni bir ilaç denicez aklınıza gelirse iftarlarda özellikle dua beklerim. Hepinizi çok seviyorum verdiğim kiloları da sayenizde verdim. Allah’a emanet olun
Ben 7 hurma 1 kase yoğurt yarım muz 1 tatlı kaşığı chia tohumu 1 tatlı kaşığı keten tohumu koydum karıştırdım allahim açlıktan ölecem zannettim yedikçe migdem kazındı 2 kaşıktan sonrasını yemedim 1 dilim ekmek le 1 tane çeri domates 2 çatal peynir yedim akşamda. Zatı açtım hurma.bana gore değilAynen ben ararmam zaten,Gece bende yemicem sanirim beni cok rahatsiz etti,yogurt,yumurta,peynir,az ekmek yedim suyu içince cok sistim
Kız dışarda olmasi neyi değiştirir yük uzerine biniyor zatın ayaklar yere degmezki tartinin uzerinde mesafe var aradaHarikasın canımyalnız dikkatimi çekti ayakların yarısı dışarda bu şekilde net sonuç alamazsın.
Kız dışarda olmasi neyi değiştirir yük uzerine biniyor zatın ayaklar yere degmezki tartinin uzerinde mesafe var arada
Slm kızlar
Cuma günü 76.5
Bugün 74
2.5
Valla uzgunum arti gelirsem,inşallah cikarim,beklicem 5kadar zaten bu hafta nedense eksi cok yok
Az önce gittim tartıldım valla aynı çıktıolsun canım bazen farklı çıkıyo sonuç
tebrikler canim çokkk güzel bir eksiyle geldinSlm kızlar
Cuma günü 76.5
Bugün 74
2.5
Akşama.dogru daha güzel sonuç çıkacağından eminimGayet iyi canım tebrikler
Bende veremedim bu hafta ne çıkacak bilmiyorum
Telimi alamak için birkaç kez çıktım cnm zaten 2 gün önce de aynıydı kilomHarikasın canımyalnız dikkatimi çekti ayakların yarısı dışarda bu şekilde net sonuç alamazsın.
Al bendende o kadar sahura kadar uyuyamadım ya alarmı yanlış kurduysam ya çalmazsa ya çalar duymazsam falan düşündüm durdum ilk gün heyecanısonra sahura kalktım geç yattım sabah da 10da 11de uyanan kızım 8de kalktı
Zaten kilon az canım Ramazan da keyfine bak bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?