Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çorba yerine cacık (ikisi bir olunca birini yiyorlar çünkü,, hem de cacığı seviyorlar)
Porsiyonluk güveçler de patates püreli misket köfte
Pilav
Salata
Tatlı düşünmedim isterlerse yaparım
Aradığım tarif bende yapicam en son geçen sene ramazanda yapmıştım güveçte püreli.kisket köfte dahada yapmadım nasıl bir guzel olmuştu anlatamam bugün cuma bende yerim püre olduğu için çok.tsk ederim negocum

bende severim yapardim işyerinde evde olsun millet bayilarak yerdi bayadir yapmadim,birak ben ne kiyma ne tavuk almisim onu bunu al derken onlari unutmusum sebze yaparim artik

Dünde bende aynısı oldu ama öğleden sonra çıktım normalde sabahın köründe giderdim dün öyle oldu
Valla uzgunum arti gelirsem,inşallah cikarim,beklicem 5kadar zaten bu hafta nedense eksi cok yok

bende severim yapardim işyerinde evde olsun millet bayilarak yerdi bayadir yapmadim,birak ben ne kiyma ne tavuk almisim onu bunu al derken onlari unutmusum sebze yaparim artik
Olsun oruçlu olunca herşey güzel geliyor insanın gözüne çorba içince doyuyorsun zatın

Olsun oruçlu olunca herşey güzel geliyor insanın gözüne çorba içince doyuyorsun zatın
Aynen ben ararmam zaten,Gece bende yemicem sanirim beni cok rahatsiz etti,yogurt,yumurta,peynir,az ekmek yedim suyu içince cok sistim

Günaydın kızlarımmmm
Geçen hafta 54.2
Bu hafta 53.7
Fark 0.92

Herşey sayenizde kızlar iyi ki varsınızEki Görüntüle 2624628

Harikasın canım yalnız dikkatimi çekti ayakların yarısı dışarda bu şekilde net sonuç alamazsın.

Al bendende o kadar sahura kadar uyuyamadım ya alarmı yanlış kurduysam ya çalmazsa ya çalar duymazsam falan düşündüm durdum ilk gün heyecanısonra sahura kalktım geç yattım sabah da 10da 11de uyanan kızım 8de kalktı

Zaten kilon az canım Ramazan da keyfine bak bence.

Son düzenleme:
Aynen ben ararmam zaten,Gece bende yemicem sanirim beni cok rahatsiz etti,yogurt,yumurta,peynir,az ekmek yedim suyu içince cok sistim
Ben 7 hurma 1 kase yoğurt yarım muz 1 tatlı kaşığı chia tohumu 1 tatlı kaşığı keten tohumu koydum karıştırdım allahim açlıktan ölecem zannettim yedikçe migdem kazındı 2 kaşıktan sonrasını yemedim 1 dilim ekmek le 1 tane çeri domates 2 çatal peynir yedim akşamda. Zatı açtım hurma.bana gore değil

Telimi alamak için birkaç kez çıktım cnm zaten 2 gün önce de aynıydı kilom
Tam o demir noktaya ayağımı basıp yağ oranımı ölçüyorum psikolojik açmışımdır ayağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…