Cok tsk ederim cnmtebrikler canim çokkk güzel bir eksiyle geldin
tsk Canim benimGayet iyi canım tebrikler
Bende veremedim bu hafta ne çıkacak bilmiyorum
Sağol canım inşallah rabbim muradını versin senin de, gelirim yine....Rabbim öncelikle şu mübarek günler hürmetine kuzuna şifa versin canım bence kilonu problem edecek bir durum yok ortada sen zatın korumadasin bana göre kilon normalin altında türk kadını lafını her zaman soylerimsıkıntı etme canım alırsın verirsin bu kısır döngü bizim peşimizi ömür boyu zatı bırakmayacak dikkat ederek ôlcülü yiyerek devam ede bilirsin ben şahsen menune hiç yorum yapmam çünkü beslenme seklin farklı hemde korumadasin herkes kendi vucudunu tanır seni öpüyorum canım boylesi senin için daha iyi olacaksa iyi bak kendine her zaman bekleriz bizi unutma Allah'a emanet ol hayırlı bereketli ramazanlar sende dua da bizleri unutma
Gelcem happyBence gitme...
Az önce gittim tartıldım valla aynı çıktı
1ay idare et kaptan 12de Uyuma faslı bitti,benimde basim agriyo ramazan geleneksel agrisi bu herkesteUyandim ama kendime gelemedim ilk gun bas agrisi yapti
Birde duzenim degisti ben ne guzel 12 de uyuyordum :)
4-5 gibi tartilacagiz canimZipzip- yarın geç saate bildirim yaparız dimi bende tartılayım inş artık neyse göreyim.
Ne yedim sahurda
3 haşlanmış yumurta, kaşar peynir, domates
Hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar canim ❤Hayırlı sabahlar ve hayırlı ramazanlar
Günaydin canim guzel eksi tebrik edeirm ❤Günaydın kızlarımmmm
Geçen hafta 54.2
Bu hafta 53.7
Fark 0.92
Herşey sayenizde kızlar iyi ki varsınızEki Görüntüle 2624628
Tamam canim meni disinda bekliyoruz yine her zaman ❤Kızlar öncelikle caaaanım takım arkadaşlarım @selensu82 ve @happy_mom_ ile şekerden tatlı kaptanımızZipzip-
Hem çalış hem oruç tut migrenimde var bi de aç kalırsam başım ağrır bahanesi ile fazla yiyorum biraz.
Biz her Ramazan’da her akşam dondurma ve tatlı yiyoruz ondan vazgeçmek de zor. Şimdiye kadar bu yediklerimle geçmiş yıllarda Ramazan da ciddi bir kilo artışım olmadı ama bu yıl nasıl olur bilemem kilom daha düşük çünkü.
Yani demem o ki arkadaşlar ben bi @happy_mom_ değilim ki salata ile sofradan kalkayım üzerine de 8000 küsur puanlık spor yapayım. E menüleri görünce de utanıyorum olmuyor ben bi 2-3 haftalık izin isteyeyim duruma göre çok acil alarm verirsem bayramdan önce en geç bayramda dönerim inşallah. Yani menü yazmıcam bu süreçte kaptanımız da izin verirse...
Hepinizi çok çok öpüyorum kızlar oğluma da yeni bir ilaç denicez aklınıza gelirse iftarlarda özellikle dua beklerim. Hepinizi çok seviyorum verdiğim kiloları da sayenizde verdim. Allah’a emanet olun
Günaydın canim hayırlı cumalar❤Günaydın kizlar hayirli cumalar
Günaydın ablacim hayirli ramazanlar❤Günaydın herkese Hayırlı ramazanlar
Hayırlı ramazanlar canım ❤Hayırlı ramazanlar
Günaydın canım hayirli ramazanlar ❤Günaydın.... Hayırlı Ramazanlar..
Guzel eksi tebrik ederim canım ❤Slm kızlar
Cuma günü 76.5
Bugün 74
2.5
Günaydın canim hayırlı ramazanlar ❤Günaydın kızlar hayırlı ramazanlar regl olduğum için oruçç değilim,,,, hepinizin orucunu Rabbim kabul etsşn❤❤❤❤❤
Hayirli ramazanlar canım ❤Hayırlı ramazanlar kızlar
Hakkıyla gecireceğimiz bir ramazan olur inşallah
1 de yattım 3.30 da kalktım hafif bir sahur yaptım detoks suyumu içtim çok işe yaradı bugünde wc çıktım
Hatim başladım namazı kılıp 2 cüz okudum yattım 11 de kalktım çok iyiyim şükür ramazanı çok seviyorum ayrı bir havası var gerçekten
Hayırlı ramazanlar canım ❤Hayırlı ramazanlar hepimize ❤
ben gece sahur yaptım öğlen regl oldum normalde daha fazla kilo verdiğime inanıyorum ama şişkinlik peşimi bırakmadı
geçen hafta 80.2
Bu hafta 79.2
Normalde tam 79 gördüm ama şişkinlik işte
Idare ederiz canim 1 ay ama ilk gun zorladi sadece uyku duzenimi cok bozdum:))1ay idare et kaptan 12de Uyuma faslı bitti,benimde basim agriyo ramazan geleneksel agrisi bu herkeste
Geçmiş olsun canım ben çok rahatım hamdolsun acikmadimda halbuki aç açına yattımUyandim ama kendime gelemedim ilk gun bas agrisi yapti
Birde duzenim degisti ben ne guzel 12 de uyuyordum :)
Eee ne olacak şimdi sebep ne peki
Sagol canım yarina daha iyi olurum alışmış olurumGeçmiş olsun canım ben çok rahatım hamdolsun acikmadimda halbuki aç açına yattım
Yanlış yere konu acti galiba bu hafta bildiirm yapamaz artikEee ne olacak şimdi sebep ne peki
Nasıl oluyoki o yanlis yere konu acinca banmi yiyon uyarilmiyomuSagol canım yarina daha iyi olurum alışmış olurum
Acikmaman guzel daha 6 saat var :))
Yanlış yere konu acti galiba bu hafta bildiirm yapamaz artik
tebrikler
Guzel eksi ablacim tebrik ederim
Bdv ye acilian konular yanlissa eger hem konu tasiniyor ben banlaniyorNasıl oluyoki o yanlis yere konu acinca banmi yiyon uyarilmiyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?