- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Tebrik ederim abla
Tebrik ederim huzurum aslında ben senden çok daha iyi bekliyordum bu hafta menülerin gayet güzeldi
Dün gece saat 4e kadar mutfağı temizledim canım telefonu elime almaya hiç vaktim olmadı daha yeni kendime geldimSelam canım bende seni düşünüyordum gelmedi diye
Tebrik ederim az değil bence 500 gr margarini hayal etBende yapimm bari bildirimi bekle bekle nereye kadar
74.2
73.7
Fark-500 bukadarr benden
Ortim.napiyosun durumun nasıl bildirimi görmedim yaptinmiDün gece saat 4e kadar mutfağı temizledim canım telefonu elime almaya hiç vaktim olmadı daha yeni kendime geldim
Tebrik ederim ortim kötü değil sonuçYemeğe daldim bildirimi unuttum koştur.kostur geldim
Cuma 77.6
Güncel 76.9
Fark -700
Hiç istediğim gibi olmadı
Aaa benimde dünyadan haberim yok yineListede degil ki canim
İyi ortim valla daha yeni kendime geldim. İlk defa bir cuma günü evde olduğum için iyice acıkayımda öyle tartılayım dedimOrtim.napiyosun durumun nasıl bildirimi görmedim yaptinmi
Çarşamba günü zatın 77 görmüştüm sadece 100 Gr gitmis 2 günde bide aç yattım sahurda karşılığı bumu ulennnn diyesim.varTebrik ederim ortim kötü değil sonuç
Hepimiz gec yattik dun gece bende yeni kendime geliyorumDün gece saat 4e kadar mutfağı temizledim canım telefonu elime almaya hiç vaktim olmadı daha yeni kendime geldim
Guzel eksi canim tebrik ederimYemeğe daldim bildirimi unuttum koştur.kostur geldim
Cuma 77.6
Güncel 76.9
Fark -700
Bende yapimm bari bildirimi bekle bekle nereye kadar
74.2
73.7
Fark-500 bukadarr benden
Yemeğe daldim bildirimi unuttum koştur.kostur geldim
Cuma 77.6
Güncel 76.9
Fark -700
eğer bna takılmaya niyetliysen vazgecmeyeceksen o zaman bugünden başlayalım bak iftarı önce su ve ilik bir bardak limonlu suyla açalım sonra protein veya sebze ağırlıkli beslenelim ben güveç yapicam yanına pilav falan ama sadece güveç çorba yeterli olucaktir bna[
Canım tebrik ederim çok güzel bir eksi
Merhaba zeynolin ben huzur detoks olarak neler yapıyorsun hangileri daha etkili olduğu gözlemle misindir benimde ihtiyacım var bu aralar paylaşabilir misin
Ya bizim sizinle kilolarımız aynı ve hedefimiz de ayni ben de 70 olsam çok iyisi edeceğim ama hiç o gaza gelemiyorum bir türlü acaba birbirimizi fişeklesek mi kiBen çok sık giremiyorum ama sık girmeye çalışacağım eğer birbirimizi takip edersek belki hızlı alabiliriz
benim de kafamda deli bir soru bu bi ana yemek nulsam gerisimgelicel ama hicbşrey üretemiyorum
Ay inşallah cnm ya çok isterimTebrik ederim canım çok çok güzel eksi bu hafta ilk 3e oynarsın
Ben tavuk tandır bulgur pilavı salata yapacağım tavuk duduklude pişecek inşallah bide keskul yaptım tatlı olarak sehriye çorbası yapsammi diye düşünüyorum bende bide pide yapacam kismetseKizlar yeni ev isim bitti akşam yemeğe ne yapsam diye düşünüyorum fikri olan varmı
Yemeğe daldim bildirimi unuttum koştur.kostur geldim
Cuma 77.6
Güncel 76.9
Fark -700
Sabir canim sabırla devam edeceğiz hepimiztebriklerbiben 73göremedim ne zaman dır
Ev dr tek oruç tutan bnim cnm ben ne yapsam onu yerler zaten hatta önceden çocuklara yedirecem eşim ve ben sonra yeriz eşim bni beklesin iftara kadar Bnde guvec yapayim pilav birdeBen tavuk tandır bulgur pilavı salata yapacağım tavuk duduklude pişecek inşallah bide keskul yaptım tatlı olarak sehriye çorbası yapsammi diye düşünüyorum bende bide pide yapacam kismetse
Sağol şekerimTebrik ederim abla
Benim evin tamamı oruçlu maşallah çocuklar büyük olunca senin kaç cocuk varvcEv dr tek oruç tutan bnim cnm ben ne yapsam onu yerler zaten hatta önceden çocuklara yedirecem eşim ve ben sonra yeriz eşim bni beklesin iftara kadar Bnde guvec yapayim pilav birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?