Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ortim.napiyosun durumun nasıl bildirimi görmedim yaptinmi
İyi ortim valla daha yeni kendime geldim. İlk defa bir cuma günü evde olduğum için iyice acıkayımda öyle tartılayım dedim normalde sabahın 6sında tartıldığım için 1 kilo ödem oluyor birazdan tartılcam

Ben listede degilim ama kaptanım kişo bildirimi yapayım
gecen cuma 73,4
Bu cuma 72,9

Zipzip-

Gayet iyi canım

Bende yapimm bari bildirimi bekle bekle nereye kadar
74.2
73.7
Fark-500 bukadarr benden

Daha ne olsun canım nankörlük yapma bak bunu da bulamaz ağlarsın sonra

Yemeğe daldim bildirimi unuttum koştur.kostur geldim
Cuma 77.6
Güncel 76.9
Fark -700
Hiç istediğim gibi olmadı

Çok iyi canım

eğer bna takılmaya niyetliysen vazgecmeyeceksen o zaman bugünden başlayalım bak iftarı önce su ve ilik bir bardak limonlu suyla açalım sonra protein veya sebze ağırlıkli beslenelim ben güveç yapicam yanına pilav falan ama sadece güveç çorba yeterli olucaktir bna

Kizlar yeni ev isim bitti akşam yemeğe ne yapsam diye düşünüyorum fikri olan varmı
Ben tavuk tandır bulgur pilavı salata yapacağım tavuk duduklude pişecek inşallah bide keskul yaptım tatlı olarak sehriye çorbası yapsammi diye düşünüyorum bende bide pide yapacam kismetse

Ben tavuk tandır bulgur pilavı salata yapacağım tavuk duduklude pişecek inşallah bide keskul yaptım tatlı olarak sehriye çorbası yapsammi diye düşünüyorum bende bide pide yapacam kismetse
Ev dr tek oruç tutan bnim cnm ben ne yapsam onu yerler zaten hatta önceden çocuklara yedirecem eşim ve ben sonra yeriz eşim bni beklesin iftara kadar Bnde guvec yapayim pilav birde

Ev dr tek oruç tutan bnim cnm ben ne yapsam onu yerler zaten hatta önceden çocuklara yedirecem eşim ve ben sonra yeriz eşim bni beklesin iftara kadar Bnde guvec yapayim pilav birde
Benim evin tamamı oruçlu maşallah çocuklar büyük olunca senin kaç cocuk varvc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…