Gece 4 de yatiyor olmak zorluyor beni sabah 10 da kalktim ama niye kalktim bilmiyorumErken kalkıyorsun o yuzden gün bitmiyordur şimdi senin için
İçliköfte var bizde zaten çok sevmem 1 köfte bol salata yerimBugün menulerde neler var kizceler yarın tartı günü ona göre
Kız yatsana bebe filan yokken yarın birgün evlenince bu günleri ararsınGece 4 de yatiyor olmak zorluyor beni sabah 10 da kalktim ama niye kalktim bilmiyorum
Mercimek corbasiBugün menulerde neler var kizceler yarın tartı günü ona göre
Tuğçe daha kalmadıGece 4 de yatiyor olmak zorluyor beni sabah 10 da kalktim ama niye kalktim bilmiyorum
Günlerim öyle bir şaşmış ki yarın cuma mı diye düşündümBugün menulerde neler var kizceler yarın tartı günü ona göre
İçli.kofte tarifi öğrendim çiğ börek gibi kapatılıyor ondan yapicam bende kolay tarifİçliköfte var bizde zaten çok sevmem 1 köfte bol salata yerim
Normalde 8 de kalkiyordum ilk gun 1 e kadar yattim bas agrisi vardi iki gundur 10 da kalkıyorum:)))Kız yatsana bebe filan yokken yarın birgün evlenince bu günleri ararsın
Ahahahahahahh şunun şurasında iftara ne kaldı canımTuğçe daha kalmadı
Afiyet olsunMercimek corbasi
Manti
Salata
Gullac
Kardeşim de uyuyor dahaTuğçe daha kalmadı
Ayyy ben 9 da kalkınca bile gün bitmiyor ama küçük cası canımı okuyor vallaNormalde 8 de kalkiyordum ilk gun 1 e kadar yattim bas agrisi vardi iki gundur 10 da kalkıyorum:)))
Sagol canim ❤Afiyet olsun
Merak etme gözünü.ac kapat cuma geliyoGünlerim öyle bir şaşmış ki yarın cuma mı diye düşündüm
Ablasi bakmıyor mu az ablası baksinAyyy ben 9 da kalkınca bile gün bitmiyor ama küçük cası canımı okuyor valla
Gercekten cok cabuk cuma geliyorMerak etme gözünü.ac kapat cuma geliyo
Ablası oruçAblasi bakmıyor mu az ablası baksin
2 saat 50 dk varAhahahahahahh şunun şurasında iftara ne kaldı canım
Yaa ne guzel Allah kabul etsin ❤Ablası oruçben daha başlayamadım
Ayyyy böyle oruca can kurbannnn2 saat 50 dk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?