Senin buyuk kız kaç yaşında öyle bakacak kadar buyukmuAblası oruçben daha başlayamadım
Sağol canım bu sene iddaaya girdik bakalım kaç gün dayanacak böyle böyle alışacakYaa ne guzel Allah kabul etsin ❤
Sen de başlarsın canim
Hemen gelmesin ortim ya biraz daha verelim yaşlanmadanMerak etme gözünü.ac kapat cuma geliyo
13 yaşında canımSenin buyuk kız kaç yaşında öyle bakacak kadar buyukmu
Cumaya regl günümYaa ne guzel Allah kabul etsin ❤
Sen de başlarsın canim
Hoş buldum Canim nasılsınızHoşgeldin canım
bugün çok rahatsizim ya cnmMillete ramazan sessizligi çökmüş
ooo maşallah cnm Allah bağışlasın13 yaşında canım
Çok yardımcı oluyor küçük canımızı okuyor valla
Kullanma hic canim düzenini bozmaCumaya regl günümramazan baslamadan olsam ne güzel olurdu ya geciktirici ilaç kullansak.ne olur
Kullanma bence insanın dengesi şaşıyor. Hem o ağrıyı çekiyorsun hem hormonlar alt üst oluyor. Ve nereye kadar geciktireceksin onlar 3 4 gün geciktiriyorCumaya regl günümramazan baslamadan olsam ne güzel olurdu ya geciktirici ilaç kullansak.ne olur
Geçmiş olsun canım neyin varHoş buldum Canim nasılsınız
bugün çok rahatsizim ya cnm
Sevabinida rüyanda görürsün dede tam olsunAyyyy böyle oruca can kurbannnn
Eşimde dün 4 saat kala kalkmış diyorum ki orucu da uykuya tutturdun
İyiyim canım sen nasılsın nasıl geçiyor ramazanHoş buldum Canim nasılsınız
bugün çok rahatsizim ya cnm
İlkdefa oldum ben boyle calisirken oruç tutan ben evde yatarken zor geliyoFena.vurdu.desene bende hiç fark yok aynıyım dincim Allah'a şükür çok zevkli dolu dolu geçiyor
Valla bana çok çabuk geliyo cuma.sanki 3 günde cuma geliyo vızır vızırHemen gelmesin ortim ya biraz daha verelim yaşlanmadan
Maşallah buyutmussun benim en küçük 11 yaşında13 yaşında canım
Çok yardımcı oluyor küçük canımızı okuyor valla
Maşallah diyip totomuzu kasiyalim ozamanFena.vurdu.desene bende hiç fark yok aynıyım dincim Allah'a şükür çok zevkli dolu dolu geçiyor
Daha önce hiç yapmadım bizim hafız arkadaş vardı Ramazan'da mukabele okuyor diye geciktirici iciyordu ordan geldi aklımaKullanma bence insanın dengesi şaşıyor. Hem o ağrıyı çekiyorsun hem hormonlar alt üst oluyor. Ve nereye kadar geciktireceksin onlar 3 4 gün geciktiriyor
albendende okadar aynisi var evde cadiAyyy ben 9 da kalkınca bile gün bitmiyor ama küçük cası canımı okuyor valla
Öyle zaten çok çabuk geliyor yani ömürden gidiyorValla bana çok çabuk geliyo cuma.sanki 3 günde cuma geliyo vızır vızır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?