Bekofırının ne marka
Bosch hiç sevmiyorum bulaşık makinam.cok uzun yıkıyordu onun yüzünden yenisini aldım en düşük 2.5 saat yıkıyordu buz dolabimda Bosch o idare ediyor şimdilik benim fırın ankastre değil normalEki Görüntüle 2625628 benim fırın bu gülo fırın çok etki eder bosch tan şaşmayın
Bebemi uyutuyorum spora başlicamNapiyonuzzzzz kislarrrrrrrrrrr
Kayınvalidem yumurta koyuyor gayet iyi kızarıyor canımÖyle yapıyorum.ama.istedigim.gibi.kizarmiyor
Bende genelde koyuyordum geçen hippo nün sayfasinda gördüm yumurtasiz güzel kızarmıştı bu defa koymadım.ama güzel kizarmadi idare ederdiKayınvalidem yumurta koyuyor gayet iyi kızarıyor canım
÷kuzum bn devlette İngilizce öğretmeniyim açıkcası belirli periyodlarda ödev yolluyorum birde ebaya yüklüyorum ilkokulda çalıştığım için açıkcası başka bir şey yapmıyorumTabii bi sebep de artık eve temizlikçi almıyor olmamız ve haftanın 6 günü hala çalışıyor olmam. Sen evden çalışıyordun di mi artık?
Nazarlardan korusun ohhh misDün ki menümü ve sporumu yazayım gece bir türlü girip yazamıyorum.
20.00
1 kase sebzeli tavuk çorbası
1 tane çok küçük biber dolması (hiç sevmem)
3-4 kaşık z.taze fasulye
1 kase yoğurt
21.30
Çayın yanına 2 tane gün kurusu kayısı
Su 1.5 litre
Spor
30 dk leslie boosted - 450 puan
50 mekik - 400 puan
200 çok kolay bacak hareketi - 28 puan
8 dk sırt egzersizi- 16 puan
6 dk kol egzersizi- 12 puan
Toplam - 906 puanZipzip-
Bol bol eksi olarak gelsin banaNazarlardan korusun ohhh mis
ohh mis afiyet olsun şimdiden cnm aşkında bende yayla corbasi yapayim bugünBugün ne pisireceksiniz sorusuna şimdiden cevap vereyim
Dünden yayla çorbası var
İçli köfte yapıcam
Salata
Pasta
Hoşgeldin canımSlm kızlar
Bana çöktüğü kesinMillete ramazan sessizligi çökmüş
Erken kalkıyorsun o yuzden gün bitmiyordur şimdi senin içinBana çöktüğü kesin
Nedense cok halsizlik yapiyor bende
Fena.vurdu.desene bende hiç fark yok aynıyım dincim Allah'a şükür çok zevkli dolu dolu geçiyorBen zaten allahlıkım üstümden tır geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?