Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vesvese vesvese haydin dirilin silkelenin bı gendinize gelin bi lailaheillallah diyin tom geldi aklıma
Kız sabahtan beri koltuk örtüsü yıka kirlent yika 2makina halaaa çalışıyor yemekler ocakta vay anasini beee ne iş yapmisimkahve arasında yoktu diyilmi

Kız sabahtan beri koltuk örtüsü yıka kirlent yika 2makina halaaa çalışıyor yemekler ocakta vay anasini beee ne iş yapmisimkahve arasında yoktu diyilmi
Kahveyi unut artık o günler bitti sayıklama unutup gidip içersin şimdi regl gelince içersin

Menü harika spor harika

Fena.vurdu.desene bende hiç fark yok aynıyım dincim Allah'a şükür çok zevkli dolu dolu geçiyor

Aynı bende öyleyim eşim benim enerjiyi gördükçe sen oruç tutmuyonmu diye soruyo sahurda ayrı gün içinde ayrı günde 50 kere. adam taktı orucuma

Cumaya regl günüm ramazan baslamadan olsam ne güzel olurdu ya geciktirici ilaç kullansak.ne olur

Bende salı ya da çarşamba olurum muhtemelen.

Ev işi ve çocuklarla uğraşmakla geçiyor cnm her zamanki gibi
Yemeğe de bugün çocuklara pişi yaptim kaşarlı eşimde gözleme ve 2 tane yağlı ekmek yaptim artık kendimede çorba yaparim yeterli fattylamb94

Geçmiş olsun canım neyin var
dün salakça bi rüya gördüm sonra çok pis bir koku burnuma geldi uyandım hayatımda böyle bir koku hissetmemistim o koku beni bitkin yaptı baş ağrısı yaptı kendime geldim kalktım işlere devam ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…