Vesvese vesvese haydin dirilin silkelenin bı gendinize gelin bi lailaheillallah diyinİlkdefa oldum ben boyle calisirken oruç tutan ben evde yatarken zor geliyo
Valla kötü bişey ortim. Hem de senin daha ramazanın başı sayılır valla 1 kutu geciktiriciyi bitirirsin. Boşver ol kurtulDaha önce hiç yapmadım bizim hafız arkadaş vardı Ramazan'da mukabele okuyor diye geciktirici iciyordu ordan geldi aklıma
Yok ortim benim regl çok duzenlidir onu göze alamam yapmamValla kötü bişey ortim. Hem de senin daha ramazanın başı sayılır valla 1 kutu geciktiriciyi bitirirsin. Boşver ol kurtul
Kız sabahtan beri koltuk örtüsü yıka kirlent yika 2makina halaaa çalışıyor yemekler ocakta vay anasini beee ne iş yapmisimVesvese vesvese haydin dirilin silkelenin bı gendinize gelin bi lailaheillallah diyintom geldi aklıma
Kahveyi unut artık o günler bitti sayıklama unutup gidip içersin şimdi regl gelince içersinKız sabahtan beri koltuk örtüsü yıka kirlent yika 2makina halaaa çalışıyor yemekler ocakta vay anasini beee ne iş yapmisimkahve arasında yoktu diyilmi
En sevdiğim çalışma tipi÷kuzum bn devlette İngilizce öğretmeniyim açıkcası belirli periyodlarda ödev yolluyorum birde ebaya yüklüyorum ilkokulda çalıştığım için açıkcası başka bir şey yapmıyorum
Afiyet olsun pek severim içli köfteBugün ne pisireceksiniz sorusuna şimdiden cevap vereyim
Dünden yayla çorbası var
İçli köfte yapıcam
Salata
Pasta
Nasıl oldun canımHayırlı sabahlar canim
İyiyim bugun sukur antibiyotik iyi geldi 1000mg carpti sanirsam iftardada iccem gecicek inşallahNasıl oldun canım
Çok şükür geçmiş olsun tekrarİyiyim bugun sukur antibiyotik iyi geldi 1000mg carpti sanirsam iftardada iccem gecicek inşallah
Kızımin yanına uzandım biraz yatıyorumBen gittim herkeşler gitmiş napiyonuz
Dur sana tarif .atim onu yap
Ayyyy hiç sorma yaaa canımızı okuyor vallaalbendende okadar aynisi var evde cadi
Dün ki menümü ve sporumu yazayım gece bir türlü girip yazamıyorum.
20.00
1 kase sebzeli tavuk çorbası
1 tane çok küçük biber dolması (hiç sevmem)
3-4 kaşık z.taze fasulye
1 kase yoğurt
21.30
Çayın yanına 2 tane gün kurusu kayısı
Su 1.5 litre
Spor
30 dk leslie boosted - 450 puan
50 mekik - 400 puan
200 çok kolay bacak hareketi - 28 puan
8 dk sırt egzersizi- 16 puan
6 dk kol egzersizi- 12 puan
Toplam - 906 puanZipzip-
Fena.vurdu.desene bende hiç fark yok aynıyım dincim Allah'a şükür çok zevkli dolu dolu geçiyor
Cumaya regl günümramazan baslamadan olsam ne güzel olurdu ya geciktirici ilaç kullansak.ne olur
dün salakça bi rüya gördüm sonra çok pis bir koku burnuma geldi uyandım hayatımda böyle bir koku hissetmemistim o koku beni bitkin yaptı baş ağrısı yaptı kendime geldim kalktım işlere devam ettinGeçmiş olsun canım neyin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?