Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cuma
74
Bugün 73.8
Erken tartilmissin canim oruc tutuyorsan 4-5 gibi tartil
Günaydın herkese kızlar haftasonu biraz cozuttum çok değil ama birazcık bugün gidip kendime karnabahar brüksel lahanası filan alacam emeklerim boşa gitmesin
Günaydın ablacim dikkat et hafta ici kilo almasi cok kolay vermesi cok zor emeklerin bosa gitmesin
Günaydın canlar süper sağlıklı ekmeksiz bir sahurla geldim
Günaydın canım ❤

11 yaşında kızım 12 yaşında oğlum var canım esiminde benimde ikinci evliliği ortak çocuk yok cocuklar ilk evliliklerden ikimizin de
Yakında camiye cikip ben bagircam duymayanlar icin sen yorma kendini

Erken tartilmissin canim oruc tutuyorsan 4-5 gibi tartil

Günaydın ablacim dikkat et hafta ici kilo almasi cok kolay vermesi cok zor emeklerin bosa gitmesin

Günaydın canım ❤
Tamam cnm öyle yapayım bundan sonra öyle olucak dimi Ramazan boyunca

Sevdigin şeyleri yapma o zaman yemek zorunda kalmazsin detoksa başladım dedin detoksu çöp etme bu hafta güzel eksiyle gel yoksa elimde bekliyorum
gülümse ilk gün iyiydi
Bugün 3. Gün yine wc çıkamadım suyu bıraktım yoğurt kürüne devam ediyorum Sahur da

ben aktif değilmiydim acaba o zaman hiç duymadım 2 çocuğun var değil mi

11 yaşında kızım 12 yaşında oğlum var canım esiminde benimde ikinci evliliği ortak çocuk yok cocuklar ilk evliliklerden ikimizin de
olsun gülo onun çocuğu senin çocuğun seninkide onun olursa ortak bir çocuk güzel olur olmasada dünyanın sonu değil

Gulumse24 Canim adet öncesi yasadigin durumlar olabiliyor benimde bazen öyle oluyor ara ara öyle geliyor sonra günü geldimi tam regl oluyorum o durumlarda ya çok yormuş oluyorum kendimi yada stres den oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…