Erken tartilmissin canim oruc tutuyorsan 4-5 gibi tartilCuma
74
Bugün 73.8
Günaydın ablacim dikkat et hafta ici kilo almasi cok kolay vermesi cok zor emeklerin bosa gitmesinGünaydın herkese kızlar haftasonu biraz cozuttum çok değil ama birazcık bugün gidip kendime karnabahar brüksel lahanası filan alacam emeklerim boşa gitmesin
Günaydın canım ❤Günaydın canlarsüper sağlıklı ekmeksiz bir sahurla geldim
11 yaşında kızım 12 yaşında oğlum var canım esiminde benimde ikinci evliliği ortak çocuk yok cocuklar ilk evliliklerden ikimizin deOrtim senin çocukların yok muydu ben mi yanlış hatırlıyorum
Sağol canım Allah razı olsunRabbim gonlune gore versin canim
Yakında camiye cikip ben bagircam duymayanlar icin sen yorma kendini11 yaşında kızım 12 yaşında oğlum var canım esiminde benimde ikinci evliliği ortak çocuk yok cocuklar ilk evliliklerden ikimizin de
Heh şimdi anladım ortim. İnşallah olur istiyorsanız11 yaşında kızım 12 yaşında oğlum var canım esiminde benimde ikinci evliliği ortak çocuk yok cocuklar ilk evliliklerden ikimizin de
Tamam cnm öyle yapayım bundan sonra öyle olucak dimi Ramazan boyuncaErken tartilmissin canim oruc tutuyorsan 4-5 gibi tartil
Günaydın ablacim dikkat et hafta ici kilo almasi cok kolay vermesi cok zor emeklerin bosa gitmesin
Günaydın canım ❤
Onlar Sende mi kalıyor cnm11 yaşında kızım 12 yaşında oğlum var canım esiminde benimde ikinci evliliği ortak çocuk yok cocuklar ilk evliliklerden ikimizin de
gülümse ilk gün iyiydiSevdigin şeyleri yapma o zaman yemek zorunda kalmazsin detoksa başladım dedin detoksu çöp etme bu hafta güzel eksiyle gel yoksa elimde bekliyorum
Evet canım velayetler eşim ve bendeOnlar Sende mi kalıyor cnm
ben aktif değilmiydim acaba o zaman hiç duymadım 2 çocuğun var değil miKız davul caldimya benim dış gebelikten sonra sağ tupum yok sol tüpte kapalı hafif sızıntı varmış doktor tüp bebek dedi yaza kafar kilo verip düşünüyorum demiştim sonra vaz gecmistim kendiliğinden olursa olur olmazsa olmaz dedim sen nerdeydin o zamanlar
Ben anlamam haticeye değil cuma neticeye bakacazgülümse ilk gün iyiydi
Bugün 3. Gün yine wc çıkamadım suyu bıraktım yoğurt kürüne devam ediyorum Sahur da
1 kızım var 11 yaşında esiminde oğlu var 12 yaşında ortak çocuk yok profile yazacamben aktif değilmiydim acaba o zaman hiç duymadım 2 çocuğun var değil mi
olsun gülo onun çocuğu senin çocuğun seninkide onun olursa ortak bir çocuk güzel olur olmasada dünyanın sonu değil11 yaşında kızım 12 yaşında oğlum var canım esiminde benimde ikinci evliliği ortak çocuk yok cocuklar ilk evliliklerden ikimizin de
Habu msj daha önce okusaydinyaolsun gülo onun çocuğu senin çocuğun seninkide onun olursa ortak bir çocuk güzel olur olmasada dünyanın sonu değil
Valla aynisini.dusunuyorumda eşimle kızım çok istiyor hakkımızda hayırlısı olsun ne diyimolsun gülo onun çocuğu senin çocuğun seninkide onun olursa ortak bir çocuk güzel olur olmasada dünyanın sonu değil
Ne güzel Allah bağışlasın cnmEvet canım velayetler eşim ve bende
Anladım canım inşallahhhh hamilesindirBenim ikinci evliligim canım ortak çocuk yok 11 yaşında kızım var ilk evliligimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?