Kaç günde 3 kilo bacıBen yaptım böyle diğer takımdayken, 3 küsür kilo verdim
4 gün yapmıştım sanırım canım, geçmiş gün çok oldu. Sen iki gün mü yapacaksın, 2 kilo gider gibi.Kaç günde 3 kilo bacı
Biraz öyle olmuş demi bugün ama sadece yoğurt ve hurma yiyecem inşallahSen sahur da hurma yiyorum derken, normal yediklerine ek olarak mı yiyorsun
Yoğurdun, sütün, peynirin yağı sağlıklı canım hiç kısma, ben normal ev yapımı yağlı yoğurtla yaparım böyle şeyleri hep.Ben yarin gidip hurma alicam yağsız yoğurt birde yapicam iki gün yapsam da bir şey olmaz
Yani böyle etkisi olmaz da o yüzden dedim, katmer de karbonhidrat, hurmanıj şekeri de işin içine girince çabuk acıkırsın hem de.Biraz öyle olmuş demi bugün ama sadece yoğurt ve hurma yiyecem inşallah
Şuan artidayim belki cumaya kadar uzata bilirim canim duruma göre ama.rahatim şükür acikmadim4 gün yapmıştım sanırım canım, geçmiş gün çok oldu. Sen iki gün mü yapacaksın, 2 kilo gider gibi.
kız onlar ne poğaça mı tarif ver gülooEki Görüntüle 2626733
Ramazan demek yemek demek diyet nedüüüü kızlarrrrr akşama hepinizi iftara bekliyorum
Ceviz olmaz canım, sadece hurma yoğurt ya da hurma süt olmalı4 tane hurma 1 bardak süt içtim 3 taneyi cocuklar aldı fazla geldi yiyemedim hurmaların içine ceviz koydum yedim
kız onlar ne poğaça mı tarif ver güloo
Tmm bugün ceviz yemem.acikirim.korkusuyla.icine ceviz koydum herşeyden engellendimCeviz olmaz canım, sadece hurma yoğurt ya da hurma süt olmalı
İftardan sonra 7 hurma 1 kase daha yoğurt hakkin var onun yerine meyve ye olur ama en az 3 saat sonra
Naynnnn olmazTeşekkür ederim Gülümse izin verdigin icin
Bura zayıflama sayfası değil mi huuEki Görüntüle 2626733
Ramazan demek yemek demek diyet nedüüüü kızlarrrrr akşama hepinizi iftara bekliyorum
@negodan izin çıkmadıTeşekkür ederim Gülümse izin verdigin icin
O an oruç basima.vurdu aklım.başimda.değildiBura zayıflama sayfası değil mi huu
Senin canın sopa çekmiş belliO an oruç basima.vurdu aklım.başimda.değildi
Ağız suyu akması oruç bozar gerçi sen oruçlu deldin aksınSenin canın sopa çekmiş belli
Ağzımın suyu aktı
Yalniz pogaca arika hakkaten töbe yarabbim neyse dur ramazan ramazan
Ben açmaya süt koyuyorum bunda yoğurt varGülümse bu benim açma tarifim
Bu da poğaça versiyonuymuş
Eline sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?