Trip atsanda olur yeterki yapYalniz pogaca arika hakkaten töbe yarabbim neyse dur ramazan ramazan
Sahura esime pogaca yapcaktim bende bunu deniyim bakim. Benim jiletim yok pıcak atsam olur mu
ben ikisiylede yapıyorumBen açmaya süt koyuyorum bunda yoğurt var
Yeterki yap mi? Tesvik ettigin sey pogaca yalniz salata degil dikkatini cekerim.Trip atsanda olur yeterki yap
Pogaca mi hic yapma bence sende yersinYeterki yap mi? Tesvik ettigin sey pogaca yalniz salata degil dikkatini cekerim.
Kaptaniiimm bu bene pogaca yap ye diyooo
Cok guzel bi noktaya parmak bastin kaptanimPogaca mi hic yapma bence sende yersin
Ekmek yap sen esine
İşin gücün pıçaklamak civcivYalniz pogaca arika hakkaten töbe yarabbim neyse dur ramazan ramazan
Sahura esime pogaca yapcaktim bende bunu deniyim bakim. Benim jiletim yok pıcak atsam olur mu
Vuruyum muYeterki yap mi? Tesvik ettigin sey pogaca yalniz salata degil dikkatini cekerim.
Napim hayat beni agresif olmaya itiyoİşin gücün pıçaklamak civciv
Seninle çok ortak noktamız var civcivNapim hayat beni agresif olmaya itiyo
Sen zaten yapma canım, emziriyorsun hiç gerek yok. 700 gr vermişsin zatenSaygıdeğerNego hanimefendi simdik sen bana meyve yeme diyosun ben ne edem nerelere gidem 1gunde budiyetten kendimi men edirem cunku çokkkk acikirem
Haha yakinda takimi kundaklicazSeninle çok ortak noktamız var civciv
Beni de itiyor, sonra nego asabi diyorlar alakası yok
@ortim meyvesiz hayat olmaz bence yemelisin meyve cok hostirSaygıdeğerNego hanimefendi simdik sen bana meyve yeme diyosun ben ne edem nerelere gidem 1gunde budiyetten kendimi men edirem cunku çokkkk acikirem
Ortim canım iste buuu sen olmazsan beni aç birakcaklar@ortim meyvesiz hayat olmaz bence yemelisin meyve cok hostir
Poğaça yapmak demek yemek değildir canım benim ben diyetteyim diye evdekilerde diyette değil mübarek gün yiyecekler.mecbur sende yemezsin olur biter tabi kendine guvenemiyorsan bilemeyrummmmmYeterki yap mi? Tesvik ettigin sey pogaca yalniz salata degil dikkatini cekerim.
Yukarıdaki msjimin cvp bulmuş haliCok guzel bi noktaya parmak bastin kaptanimbi tane aradan kacircaktim valla
YavvaşşşşsVur vur vur
Yarabbi Şükür doyduysam yüzüme.tükürSaygıdeğerNego hanimefendi simdik sen bana meyve yeme diyosun ben ne edem nerelere gidem 1gunde budiyetten kendimi men edirem cunku çokkkk acikirem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?