Ne tarz müzik dinliyorsun kaptanim bugün içim sıkılıyor bende öttüreyim evde son sesTelefon aslinda hep yanimda ama siteye giresim gelmiyor
Muzik acip muzik dinliyorum
Sabahtanda market isleri vardi onlari yerlestirdik derken hic bakamadim buraya :)
Müzik uygulamasindan aciyorum canim genelde türkçe pop dinliyorum 90 lari aciyorum yada sevdigim sanatcilari acioyurm :)Ne tarz müzik dinliyorsun kaptanim bugün içim sıkılıyor bende öttüreyim evde son ses
Genemi basladin hurmayaHurma diyetine başladım dolap yemek dolu bugün yenisini yapicam beyim öyle istediakşama iftara gelin yemekleri bı temizleyelim gızlarrrr
Yok kız başladım diye yemekler kaldı dolapta demek istedim daha yapmam bana göre değilGenemi basladin hurmaya
gülo akıntının devamı geldi miAllah kabul etsin canım ne oruç kaldı ne mukabele muallakta bir ramazan geçiriyorum
Bence de bana yaramadı aç gezdim açYok kız başladım diye yemekler kaldı dolapta demek istedim daha yapmam bana göre değil
ya gülo seni ümitlendirmekte istemiyorum ama hamileliklerimin basında bende öyle oluyorum dikkat et spor felan yapma ne olur ne olmaz inş. Bebiş gelmiştirKızlar ben bugün uykudan gözlerimi acamiyorum sürekli uyumak istiyorum hala yataktayim ara ara dalıyorum uyanıyorum neden acaba
Hoşgeldin canim ❤Merhabaaaa ben geldim artık burdayım insallah❤
NasılsınHoşgeldin canim ❤
Iyiyim canim iftari bekliyorum ama vakit gecmiyor :)))Nasılsın ❤
Ben bugun firar yarına başlarım insallahIyiyim canim iftari bekliyorum ama vakit gecmiyor :)))
Sen nasilsin ramazan nasil gidiyor menulerini bekliyoruz artik
Bugün adını andim kulaklarinmi çınladı gızzzz hoş geldinnnnMerhabaaaa ben geldim artık burdayım insallah❤
HosbulduuummmmBugün adını andim kulaklarinmi çınladı gızzzz hoş geldinnnn
Bazen oluyor canım varla yok arası oda değişik her akşam banyo yapıyorum şuan hiç bişey yok wc de zorlayınca falan hafif peceteye geliyorgülo akıntının devamı geldi mi
hoşgeldin canımMerhabaaaa ben geldim artık burdayım insallah
Bazen oluyor canım varla yok arası oda değişik her akşam banyo yapıyorum şuan hiç bişey yok wc de zorlayınca falan hafif peceteye geliyor
Sağol kuzum bende gelebildiğim için çok mutluyum artıkhoşgeldin canım
Safalar getirdin
Bizi mutlu ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?