Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya gülo seni ümitlendirmekte istemiyorum ama hamileliklerimin basında bende öyle oluyorum dikkat et spor felan yapma ne olur ne olmaz inş. Bebiş gelmiştir
Sporda yapmıyorum namazda kilamiyorum orucum Allah'a kalmış her yerden tedirginim çok stres oldum ya gelecekse regl gelsin rahat edeyim var yok pek umrumda degil sadece şuan orucumu duşunuyorum mukabelem kaldı teravih yarım kaldı ne iştir arkadaş tam zamanını buldu

adetin yakın olduğu adet sayman gerek bu lekelenmeleri ben öyle biliyorum canım
Yerine orucunu tutarsın

adetin yakın olduğu adet sayman gerek bu lekelenmeleri ben öyle biliyorum canım
Yerine orucunu tutarsın
Evet adetten sayıyorum ama sahur iftar harici bozmadım hiç borca sayicam 6 gün regl olsa 3 günde burdan 9 daha ne kadar böyle devam edecek oda meçhul günde 1 kez oluyor oda diyorumya çok değişik varla yok arası bişey

kız kocana söyle gelirken bir test alsın yap
Varsa çıkar silik te olsa ona göre hareket edersin stres yapmazsın varsa stres iyi gelmez sakin ol test yap

kız kocana söyle gelirken bir test alsın yap
Varsa çıkar silik te olsa ona göre hareket edersin stres yapmazsın varsa stres iyi gelmez sakin ol test yap
Cuma regl günüm zatın olmazsa pazartesiye kadar bekler doktora giderim bende kan pıhtılaşması var iğne kullanmam lazim

Sahur geldi nereye

Burda sahur 4de o yüzden mecbur yatıyorum yoksa dayanamam

Akşam az olmuş canım. Kilo fazlayken az yemenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kilon azaldıkça yemeği azaltman lazım e şimdi zaten az sonra daha neyi azaltacan

Evlendiğimde 72 civarındaydım. O zamanki kıyafetlerime tam giremiyorum. Şuan amacım 70 altına inmek
Ben evlendiğim de 58 kiloydum ilk kızıma 63 kiloyla hamile kalmıştım 30 kilo almıştım verdim 65 oldum ikinci kızıma 68 le hamile kaldım onda da 30 kilo aldım yine verdim 66 oldum yedim yedim 77 oldum tekrar geldim buraya ama bu kez yemem çocukta yapmam yoksa ömrüm kilo vermekle geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…