Ezeme selam söyle gızzzz ellerinden öperim ezeme eyi bakAnnem var kizlar bende cok giremiyorum
Mercimek çorbasi
Fırında tepside köfte pureli
Arpa şehriye pilavi
Salata
Ayran
Triliçe
Benim paça corbam var yanına karnıyarık pirinç pilav salata yapicambendr mercimek corbasi yapayim bugün ama başkada aklıma gelmiyor
Sen niye sürekli tatlı yapıyorsun çocuklar küçük eşinde kendine göre tatlı getirsin hergun yapınca yeniyor valla kocaya gelin pastası çok birde Ramazan'da şerbetli ve sütlü tatlı gider o pasta nerden aklına geldiMenüler çok güzel kızlar şimdiden afiyet olsun
Bende gelin pastasını yaptım eti pilav ve salatayı 6 gibi yaparım
Şu cocuklara yemek yedirmek kadar hiçbirsey beni görmüyor ve sinirlendirmiyor
Aleykum selam canim başım gözüm üstüne soylerimEzeme selam söyle gızzzz ellerinden öperim ezeme eyi bak
Ben daha ilk yaptim valla hakketen yapılınca yeniyo oyuzden buramazan çok yapma taraftarı degilim benSen niye sürekli tatlı yapıyorsun çocuklar küçük eşinde kendine göre tatlı getirsin hergun yapınca yeniyor valla kocaya gelin pastası çok birde Ramazan'da şerbetli ve sütlü tatlı gider o pasta nerden aklına geldi
Ben dün kabak tatlısı yaptım sadece 1 tabaklık bugünde kişi başı kadayıf dolması kizartirim yeter bana ogulaBen daha ilk yaptim valla hakketen yapılınca yeniyo oyuzden buramazan çok yapma taraftarı degilim ben
kız onun içine 1.5 lt süt giriyor sütlü tatlıSen niye sürekli tatlı yapıyorsun çocuklar küçük eşinde kendine göre tatlı getirsin hergun yapınca yeniyor valla kocaya gelin pastası çok birde Ramazan'da şerbetli ve sütlü tatlı gider o pasta nerden aklına geldi
28 nisan
09.00
1 yumurta+
Eki Görüntüle 2626857
13.45
Yarım kase
Az pirinçli kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
4 çiçek fırın karnabahar
18.30
Yarım tabak fırın sebze
1 kase yoğurt
2 dilim et döner
SPor 30+7+12 şer dk kardiyo
Su 3 lt
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Afiyet28 nisan
09.00
1 yumurta+
Eki Görüntüle 2626857
13.45
Yarım kase
Az pirinçli kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
4 çiçek fırın karnabahar
18.30
Yarım tabak fırın sebze
1 kase yoğurt
2 dilim et döner
SPor 30+7+12 şer dk kardiyo
Su 3 lt
Zipzip- H hasbeenandgone @happy_mom_
Guzel incelmisinn canimEki Görüntüle 2627284
başladığım tarıh ve bugün
Eki Görüntüle 2627284
başladığım tarıh ve bugün
77 kg 1.68 boy canımÖlçülere bakılırsa senin tipinde ben gibibaya farketmiş sporlar işe yarıyor demek ki
77 kg 1.68 boy canım
Senin boyun kaç kilon benden az
benim karın çok az bacak ve kalçada kilo boyun iyi canım1.70 boyum. En son 20 gün önce 76 kiloyken ölçü aldım basenim 110du. Benim bacaklarım kalın basen ve karın problemim var.
Eline sağlık canım değişik sizin köftelerBende akşam için ıcli köfte yapıyorum
Kasıtlı olarak azaltmıyorum aslında oruçlu olunca mideme öyle bir oturuyor ki en az 3 saat eğilip kalkamıyorum bile. Genelde de çok çok yemek yiyen bir insan değilim zaten ramazanda iyice azalıyorBurda sahur 4de o yüzden mecbur yatıyorum yoksa dayanamam
Akşam az olmuş canım. Kilo fazlayken az yemenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kilon azaldıkça yemeği azaltman lazım e şimdi zaten az sonra daha neyi azaltacan
Offf en sevdiğim yaaBende akşam için ıcli köfte yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?