Kız yarim dilim dilimlerimde küçüktü onun yarısı yanim,3çatal etti3 çatal triliçe 1 dilim demi çakkalll arkaşim sütlü kahve gibi indire gandi yapiyon demi
Kiz uyuyamadim gece boyu ağlayan bir bebe vardi
Bu aksam menu yazmam gec oldu
Menum
Sahur
Menemen
Beyazpeynir
1 dilim tam bugday ekmegi
İftar
1 kase yayla corbasi
2 yk Firinda mantar uzeri kasarli
2 kofte
Piyaz 4-5 kasik
Su 1.5 lt spor yok
Günaydın canim kaptanimGunaydin kizlar
Yine geldik persembeye bugun menulere dikkat edelim
İftara saniyeler kala en doğrusuGünaydın canim kaptanim
Ramazanda en doğru nezaman tarilmaliyiz acaba hiçbilmiyorum dogrusu hangi saat araliginda kilomuz dogru cikar
Ben kaçar kiloyum artik onu cozemedim
Çok yiyorsun demedimki ayni yemek düzeninden gidiyorsun dedim mutlaka çorba ana yemek pilav salata değiştir dedim düzenini yani vücudu şaşirtgülümse bu yorumuna katılmıyorum canım
Bu hafta veririm vermem bilemiyorum görücez cuma bence miktar önemli ben çok yediğimi düşünmüyorum hep kş hesabı ile alıyorum yemeklerimi ve ben çok hareketliyim spor yapıyorum ve emziriyorum bu kadar da yemek zorundayım
Veremiyor da değilim 82 den 77 ye geldim az az veriyorum bunda wc ve troitlerimin etkili olduğunu düşünüyorum şu ortalık düzelsin kontrole gideceğim bu tempo ve sporla yediklerim çok değil bence
Yok ne varki uygulamada riskli bölgede olup olmadığıni öğrenmek içinmi canımbende yorgunluktan ve birilerine birşey anlatmaktan ölecemhayat eve sığar uygulamasını indirdin mi
Derdi neymiş gece gece poşaninKiz uyuyamadim gece boyu ağlayan bir bebe vardi
En güzel tartı her zaman eksik tartandirİftara saniyeler kala en doğrusu
Ayyy ablaaa rabbim rahmet eylesin çok üzüldüm başınız sağolsun Allah'ım geride kalan herkese sabırlar versin Allah'tan geldik yine dönüşümüz onadirHerkese günaydın arkadaşımın eşi vefat etmiş bu sabah bikac gün affedin beni çok üzgünüm çocukları küçük daha yarın kilomu yazarim inşallah
Delirtti bizi aksam ilk defa çok yemek yediki annem var diye şımardi yedi içti yedi içti şişti göbüşi pırt atamadi ağla ağla gözyasinla agliyo sonra zeytinyagla ovdum atti pırtlari uyuduDerdi neymiş gece gece poşanin
Allahım sabir versin ailesine basiniz sağolsun canimHerkese günaydın arkadaşımın eşi vefat etmiş bu sabah bikac gün affedin beni çok üzgünüm çocukları küçük daha yarın kilomu yazarim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?