Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin kizlar
Yine geldik persembeye bugun menulere dikkat edelim
Günaydın canim kaptanim
Ramazanda en doğru nezaman tarilmaliyiz acaba hiçbilmiyorum dogrusu hangi saat araliginda kilomuz dogru cikar
Ben kaçar kiloyum artik onu cozemedim

Çok yiyorsun demedimki ayni yemek düzeninden gidiyorsun dedim mutlaka çorba ana yemek pilav salata değiştir dedim düzenini yani vücudu şaşirt

Herkese günaydın arkadaşımın eşi vefat etmiş bu sabah bikac gün affedin beni çok üzgünüm çocukları küçük daha yarın kilomu yazarim inşallah
Ayyy ablaaa rabbim rahmet eylesin çok üzüldüm başınız sağolsun Allah'ım geride kalan herkese sabırlar versin Allah'tan geldik yine dönüşümüz onadir

Derdi neymiş gece gece poşanin
Delirtti bizi aksam ilk defa çok yemek yediki annem var diye şımardi yedi içti yedi içti şişti göbüşi pırt atamadi ağla ağla gözyasinla agliyo sonra zeytinyagla ovdum atti pırtlari uyudubenide uyutmadi annem var diye sofra hazirla bakamadim çok buraya

Herkese günaydın arkadaşımın eşi vefat etmiş bu sabah bikac gün affedin beni çok üzgünüm çocukları küçük daha yarın kilomu yazarim inşallah
Allahım sabir versin ailesine basiniz sağolsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…