Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm kızlar bugün ki menüm
Sahur
7 hurma
10 tane üzüm

Iftar
2 hurma
5 kaşık yağsız yoğurt
Tarcın
(Karıştırdım)
Bir tabak sebzeli kabak
1 kepçe ezo gelin
1 kase salata

Su 1.5 lt

Spor 500 ip atlama
100 mekik
50 sağ
50 sol bacak hareketi

Kilona da beni etiketlersin selocanım

Afiyet olsun canim kuru üzüm yiyosun sanirim yoksa üzümler oldumu selelere doldu mu heyyy

Elimden geldigince kaçamak yapmıyorum ama yarin akşam bi sütlü tatlı yaparim kendime haftada bir gün kilo verirsem ödüllendirecem kendimi
Ben buhafta yedim tatli ama yarinda kocamin dogum gunu minik pasta aldim ondan yerim pazartesi gunune kadar veririm inşallah gerci regliye 5gunum var ama neyse

Ben buhafta yedim tatli ama yarinda kocamin dogum gunu minik pasta aldim ondan yerim pazartesi gunune kadar veririm inşallah gerci regliye 5gunum var ama neyse
Regl döneminde benim Canim acayip tatlı istiyor ama ben büyük ihtimalle sonlarında olurum o zamanda hurma tarçın yoğurt yerim

Regl döneminde benim Canim acayip tatlı istiyor ama ben büyük ihtimalle sonlarında olurum o zamanda hurma tarçın yoğurt yerim
Nede güzel dusunuyosun ben hicte orali değilim oyle seylerle bitter falan yiyom çikolata deyince gözlerim kamasiyo

Almanyadayim cnm siyah üzümleri harika çok lezzetli birde ben elazığ liyim orda zaten mayıs sonunda bağlar dolu dolu olur o yüzden orciği pestili üzüm pekmezi meşhurdur
Heee almanya simdi hatirladim 2kisi almanyada yasiyodu burda,ayyy nede guzel olur siyah uzum olsada yesek bende pekmezsiz yapamam evde ille olur

Nede güzel dusunuyosun ben hicte orali değilim oyle seylerle bitter falan yiyom çikolata deyince gözlerim kamasiyo
ben dirayetliyim cnm eğer yemiyecem dediysem benim için bitmiştir kilerimin bi gün foto atarım akşam iftardan sonra her cikolatadan kurabiyeden cipslerden ne ararsan hepsinden var ama net karar verdiğim için hiç birini gözüm görmüyor

Heee almanya simdi hatirladim 2kisi almanyada yasiyodu burda,ayyy nede guzel olur siyah uzum olsada yesek bende pekmezsiz yapamam evde ille olur
Pekmez bende çok severim elazığ dayken çok yapardık annemle dut pekmezi bazı yerlerin çok akışkan olur su gibi ama annem bi yapardi baldan hafif akışkan olur du süperdi ya keşke o günlere dönsek ama geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…