Selam canim nasılsınSelam kızlarHemen tartılıp geliyorum
Merhabalar ❤
Geçen hafta 111,6
Bu hafta 110,6
Zipzip- dikkat edemedim abartmadımda kilo almamış olmak sevindirdi
Sağol cnm bnim zaten 2 ayda inşallah 65 olurumTamam canim listeye girisin hayirli olsun
Cook guzel kilonu koruyorsun canim
Gonder bana ders anlatmayi severim :))
Allah kolaylik versin canim hepimiz evlerde kaldik
Eline saglik afiyet olsun canimInşallah güzel olmuştur çünkü muhallebiyi yapmıştım incir ceviz o kadar malzemeyi israf etmek istemedim
Bugün yiyecem bir tane Canim haftada bir gün kendime bir ödül vericrm tabi kilo vermişsem 1 kilonun üstündeEline saglik afiyet olsun canim
Kaybolan ikizim sensin demekkkBir insan bu kadarmi bana benzer ikizimmisin kız sen bende öyleyim wc den cikiyom evde biraz dolaniyom tartilacam bı daha gideyim ne gitse kardır diyorum ağırlık etmim ustümde sonra tartiliyorum
Korktugun kadar arti gelmedin canim haftaya daha guzel olurKilo bildirimi
geçen hafta 79.2
Bu hafta 79.5
Fark +300
Seninde doğum.gunun kutlu olsun bacım şimdiden iyiki dogmuşsunuzDogumgunun kutlu olsun canim
Benimde yarin demekki ikimizde boğayız
Kac kiloyla izne ayrilmistin acaba canim bakayim.bir araAzzzz kaldı 70 olunca listeye girecem inşalllahhh
kaçla başladın canım diyeteAzzzz kaldı 70 olunca listeye girecem inşalllahhh
fazla değil ama lütfen dikkat edelim ben bazen listemi erken paylaşıyorum spor yapmadan sonra bunu kendime yükümlü hissediyorum burdaki insanlsri ve kendimi kandırmamak için çünkü hepsi bir çok şeyden vaz geçiyor özellikle bu Ramazan ayında ben bir hafta ağzıma doğru düzgün ekmek tatlu kilo yapacak şeyler yemedim dengeledim hep benden daha azimli olanlarida var lütfen lütfen bu grubu ciddiye alalımKilo bildirimi
geçen hafta 79.2
Bu hafta 79.5
Fark +300
Bende şaşkınım ki kaç kere tartıldım bugun giysili 81 çıktım anlamadım ki ama mutluyum sonuçtan belki oruç bana yarayacak insallahKorktugun kadar arti gelmedin canim haftaya daha guzel olur
Canım 65 lerdeydi sankiKac kiloyla izne ayrilmistin acaba canim bakayim.bir ara
Bu hafta guzel kilo vermissin tebrik ederim❤
Insallah canimBende şaşkınım ki kaç kere tartıldım bugun giysili 81 çıktım anlamadım ki ama mutluyum sonuçtan belki oruç bana yarayacak insallah
Canım bi başladım bi bıraktım en son 73 idim kaynanamlar a geldiğimde 3 hafta daha yedim bilmiyorum kaç oldumkaçla başladın canım diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?