Merhabalar ❤
Geçen hafta 111,6
Bu hafta 110,6
Zipzip- dikkat edemedim abartmadımda kilo almamış olmak sevindirdi
Bende oyle hatirliyor gibiyim o zaman girebilirsin canim sarti sagliyorCanım 65 lerdeydi sanki
Haftaya inşallahhhhhBende oyle hatirliyor gibiyim o zaman girebilirsin canim sarti sagliyor
Süpersin cnmAzzzz kaldı 70 olunca listeye girecem inşalllahhh
Vayyyyyyyy neler görüyorummmmmm
Ben zaten ciddiye alıyorum ama elimde değil ödem topluyor vücudum fazla uyuduğumda yada uykusuz kaldığımda vs.. hatta diyetisyene gidiyorum ben o bile çok şaşırdı ve hemen en erken zamanda randevu verdi gitmem için... o kadar detox yaptım giden 2 kilo detox biter bitmez geri geldi... bende istemiyorum kilo almayı artı gelmeyi tabiki ... hatta 2 ayım dolmuş olsaydı ben listeden çıkacaktım... kim bi mısır yemeyle ertesi gün iki kg alıyo ki... ben alıyorum işte.. netim de yoktu burdan uzak kaldım böyle oldu yani demem o ki... diyetisyenin demesine kalsaydı bayram bası 68 görecektim ama kadın bile şaşkın ki hala bu kilolarda sürünüyorumfazla değil ama lütfen dikkat edelim ben bazen listemi erken paylaşıyorum spor yapmadan sonra bunu kendime yükümlü hissediyorum burdaki insanlsri ve kendimi kandırmamak için çünkü hepsi bir çok şeyden vaz geçiyor özellikle bu Ramazan ayında ben bir hafta ağzıma doğru düzgün ekmek tatlu kilo yapacak şeyler yemedim dengeledim hep benden daha azimli olanlarida var lütfen lütfen bu grubu ciddiye alalım
sağol gülümseVayyyyyyyy neler görüyorummmmmmtebrik ederimmmmmmm zeynoooo
Canim arada artilar olabilir hepimiz insanizfazla değil ama lütfen dikkat edelim ben bazen listemi erken paylaşıyorum spor yapmadan sonra bunu kendime yükümlü hissediyorum burdaki insanlsri ve kendimi kandırmamak için çünkü hepsi bir çok şeyden vaz geçiyor özellikle bu Ramazan ayında ben bir hafta ağzıma doğru düzgün ekmek tatlu kilo yapacak şeyler yemedim dengeledim hep benden daha azimli olanlarida var lütfen lütfen bu grubu ciddiye alalım
sağol canım
Analariyla uğraşıyorsun bi danalari eksiktiTamam canim listeye girisin hayirli olsun
Cook guzel kilonu koruyorsun canim
Gonder bana ders anlatmayi severim :))
Allah kolaylik versin canim hepimiz evlerde kaldik
Aynı Tuğçe yay burcumu kızAna sınıfı o bi havalardaki :) oyun çocuğu derside yok ama huysuz giyinip kuşansın ancak öyle sakin
Arada ağlamak gerekiyomus heralde yemek yemek iyi geldi banaağlaya ağlaya kilo verdi resmen tebrik ederim
Benimde kemal pasalarim dağılmıştı serbetle.kaynatirken muhallebi yaptim borcamin altına.muhallebi ortasına dağılan kemal paşalar üzerine tekrar muhallebi olay tamamInşallah güzel olmuştur çünkü muhallebiyi yapmıştım incir ceviz o kadar malzemeyi israf etmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?