31 sehre olan giris cikislar yarin 00.00 a kadar uzatilmis ama sokaga cikma yasagi ile ilgili birsey okumadım daha az daha bakayim :))1gun daha uzaltildi dedi ama anlamadim
Belki ben yanlis anladim totomdan okumuş olabilirim31 sehre olan giris cikislar yarin 00.00 a kadar uzatilmis ama sokaga cikma yasagi ile ilgili birsey okumadım daha az daha bakayim :))
Iyiiym canim sen nasılsınNasılsınız
Bende iyiyim canım sıkılıyor 3 gündür evdeyizIyiiym canim sen nasılsın
İnşallah kaptanım şuan tekrar tartıldım 78.3 diyor :) acep 300 gram verdimmiBoyun uzunmuş benim gibi kisa degilsin
Ilk hedefine cok az kalmis ramazan sonrasi ulasirsin insallah
Günaydın canim ❤
Yaa gordunmu biz kac aydır evdeyiz sen 3 gun zor dayaniyorsun ortimBende iyiyim canım sıkılıyor 3 gündür evdeyiz
Canım oruç tutuyosan normaldir 200 300 gram gidiyor bu saatlerde sukaybi oluyomuşİnşallah kaptanım şuan tekrar tartıldım 78.3 diyor :) acep 300 gram verdimmi
Bende artik tırlatmaya az kaldı doktorum nerde dicemYaa gordunmu biz kac aydır evdeyiz sen 3 gun zor dayaniyorsun ortim
Afedersin de çişe çıkmıyorum ama cokta orucluyum 6sında tutmucamCanım oruç tutuyosan nordu ıe aldir 200 300 gram gidiyor bu saatlerde sukaybi oluyomuş
Orucluyken Vücudun susuz kaldigi icinsuyu cekiyo wc yede cikmasan o seninle alakali degil vucudla alakali bir olay oyuzden tartıda eksi gözüküyor yavaştan verirsin merak etme açken cok yenmiyo zatenAfedersin de çişe çıkmıyorum ama cokta orucluyum 6sında tutmucam
Ben de öyleyim canım, ev çocuk dersler derken çok vakit kalmıyor. Çok şükür halimizeIyiyim canım ev çocuklar uğraşıp duruyorum sen nasılsın
Bugün üzerimize öyle bir çökmüş ki, saat 12de uyandık çoluk çocuk.Ne çok uyuyorsunuz yahu iftardan sonra kayipsiniz öğlen olmuş hala ortada yoksunuz orucu uykuya tutturanlar sevabını rüyanızda görürsünüz nirdesizzzzz gııı
Ohhh boya bak ne güzel maşallah170 boy ilk hedef 75 2cisi 65
İnş cnm sağolOrucluyken Vücudun susuz kaldigi icinsuyu cekiyo wc yede cikmasan o seninle alakali degil vucudla alakali bir olay oyuzden tartıda eksi gözüküyor yavaştan verirsin merak etme açken cok yenmiyo zaten
Takımızda değilim ama buradaki herkesi cok sevdim ve gelip gidiyorum ögle :) adım elif yasım 25Ohhh boya bak ne güzel maşallahbu arada turtacim bizim takımda mısın, ben çoktandır yoktum takip edemedim. Tanışalım mı ?
Canım senin kardeşinin eşi falan hastaydı galiba, ne oldu durumları. Ben geçmişi pek okumadım eğer yazdiysan bilmiyorum, merak ettim iyiler mi.@Saricivcivcikcik civcivim nasılsın nasil gidiyo hayat iyimisin derslerini çalisiyomusun kaytariyonmu söyle bakalim şişko oldunmu kapidan geciyomusun halaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?