Patlıcan sezonu gelsin de yapayım bende :)Bir poşetlik dene canım belki seversin
Bende yataktan çıktım koltuğa uzandım fark yokBende uyandım yorganın altından üstüne çıktım napicami düşünüyorum öylee.
Ahhh negommm ahhh geçen gözleme yaptım yufkadan beyaz peynir koymuşum.diye.demedigi kalmadı peynir tuzluymus bizimi susuzluktan ôldurmeye çalışıyorsun diye söylendi kaç saat yemedi.cocuklarada yemeyin dedi oğlum icinin peynirini çıkardı yedi tugcede yemeye devam etti kizim.yeme.dedim.diye.inadinami.yapiyorsun diyince tugcede yoo annemin elinden zehir.olsa yerim dedi sesini kesti oturdu pide yedi çokta umrumda.O zaman az yap canım miktarını, kendi huyundan vazgeçmez ona bir şey diyemem zaten de, ben çocuklar için dedim, onlara bari öyle söylemesin
Sana dimedimki sen zatı uyur gezersin uyudugun.nerde görülmüşHiç üstüme alınmıyorum, günü yarıladım bile, herkes yeni başlarken
Millete yatıyor diyene bakBende uyandım yorganın altından üstüne çıktım napicami düşünüyorum öylee.
Ağzını yerim o Tuğçe nin, aferin kızımaAhhh negommm ahhh geçen gözleme yaptım yufkadan beyaz peynir koymuşum.diye.demedigi kalmadı peynir tuzluymus bizimi susuzluktan ôldurmeye çalışıyorsun diye söylendi kaç saat yemedi.cocuklarada yemeyin dedi oğlum icinin peynirini çıkardı yedi tugcede yemeye devam etti kizim.yeme.dedim.diye.inadinami.yapiyorsun diyince tugcede yoo annemin elinden zehir.olsa yerim dedi sesini kesti oturdu pide yedi çokta umrumda.
Ama ben uyanigim.sahurda.butun işlerimi bitirdim.yattim.isim yok gücüm yok yatakların üzerini kapatacam ikindiden sonrada yemek yapicam bitti gitti aksama eşim semaver yakacakmis bahçede halasını davet etmiş çaya tatlı yapicam ne yapsam diye düşünüyorum revanimi yapsam kadayıf dolmam var onuda kizartirim iki şerbetli oluyor yada birini bisküvili sütlü tatlı yaparım biride kadayıf olsun olmamı.Millete yatıyor diyene bak
Oh eline sağlık. Ne misafiri yasak yasak evde kal deniyor ya, ihbar edicem siziAma ben uyanigim.sahurda.butun işlerimi bitirdim.yattim.isim yok gücüm yok yatakların üzerini kapatacam ikindiden sonrada yemek yapicam bitti gitti aksama eşim semaver yakacakmis bahçede halasını davet etmiş çaya tatlı yapicam ne yapsam diye düşünüyorum revanimi yapsam kadayıf dolmam var onuda kizartirim iki şerbetli oluyor yada birini bisküvili sütlü tatlı yaparım biride kadayıf olsun olmamı.
Halasi ayni apartmanda mi nasil geliyo kiz yasak var yakalanmiyo muAma ben uyanigim.sahurda.butun işlerimi bitirdim.yattim.isim yok gücüm yok yatakların üzerini kapatacam ikindiden sonrada yemek yapicam bitti gitti aksama eşim semaver yakacakmis bahçede halasını davet etmiş çaya tatlı yapicam ne yapsam diye düşünüyorum revanimi yapsam kadayıf dolmam var onuda kizartirim iki şerbetli oluyor yada birini bisküvili sütlü tatlı yaparım biride kadayıf olsun olmamı.
Iste bu bi alkis tugceyeAhhh negommm ahhh geçen gözleme yaptım yufkadan beyaz peynir koymuşum.diye.demedigi kalmadı peynir tuzluymus bizimi susuzluktan ôldurmeye çalışıyorsun diye söylendi kaç saat yemedi.cocuklarada yemeyin dedi oğlum icinin peynirini çıkardı yedi tugcede yemeye devam etti kizim.yeme.dedim.diye.inadinami.yapiyorsun diyince tugcede yoo annemin elinden zehir.olsa yerim dedi sesini kesti oturdu pide yedi çokta umrumda.
Oh eline sağlık. Ne misafiri yasak yasak evde kal deniyor ya, ihbar edicem sizi
Yan binamızda oturuyorlar erzurumda vaka yok canım kimse.pek.umursamiyor şuanda.disardan çocuk sesi duyuyorum herifin demek.cani sıkılmış akşamda ben biraz uyuya.kalmisim.halasi.gile.gitmis.cay içmiş geldi hiç biseyden haberim yokHalasi ayni apartmanda mi nasil geliyo kiz yasak var yakalanmiyo mu
Eniste yapma enisteee daha gecenler de bi arkadasin kaynanasi vefat etti koronadan
Birazmi uyudun onca sey sen uyuyuncami olduYan binamızda oturuyorlar erzurumda vaka yok canım kimse.pek.umursamiyor şuanda.disardan çocuk sesi duyuyorum herifin demek.cani sıkılmış akşamda ben biraz uyuya.kalmisim.halasi.gile.gitmis.cay içmiş geldi hiç biseyden haberim yok
Kızçem büyüsün ondan beklentim bu işteAhhh negommm ahhh geçen gözleme yaptım yufkadan beyaz peynir koymuşum.diye.demedigi kalmadı peynir tuzluymus bizimi susuzluktan ôldurmeye çalışıyorsun diye söylendi kaç saat yemedi.cocuklarada yemeyin dedi oğlum icinin peynirini çıkardı yedi tugcede yemeye devam etti kizim.yeme.dedim.diye.inadinami.yapiyorsun diyince tugcede yoo annemin elinden zehir.olsa yerim dedi sesini kesti oturdu pide yedi çokta umrumda.
22 de uyudum 23.25 de uyandım herşey o arada olmuş evetBirazmi uyudun onca sey sen uyuyuncami oldu
Ben naptimki simdi bana neden vuruyosun22 de uyudum 23.25 de uyandım herşey o arada olmuş evet
Tv acik değilde netten baktim giris çıkışlar uzatildi diye okudumsokağa cikma yasağı 1gun daha uzatılmış arkadaslaralt yazi geciyo
1gun daha uzaltildi dedi ama anlamadimTv acik değilde netten baktim giris çıkışlar uzatildi diye okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?