Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne çok uyuyorsunuz yahu iftardan sonra kayipsiniz öğlen olmuş hala ortada yoksunuz orucu uykuya tutturanlar sevabını rüyanızda görürsünüz nirdesizzzzz gııı
Keşke uyusam bende gözlerim pörtledi artik bebeye kalmaktan

Huylu huyundan vaz gecermi bacım oda öyle işte 1 çeşit olsun taze olsun 1 kepçe corbayla 1 tane pide ona yeter ekmek delisi
O zaman az yap canım miktarını, kendi huyundan vazgeçmez ona bir şey diyemem zaten de, ben çocuklar için dedim, onlara bari öyle söylemesin

Ne çok uyuyorsunuz yahu iftardan sonra kayipsiniz öğlen olmuş hala ortada yoksunuz orucu uykuya tutturanlar sevabını rüyanızda görürsünüz nirdesizzzzz gııı
Hiç üstüme alınmıyorum, günü yarıladım bile, herkes yeni başlarken

Valla ben bu Ramazanda bi uzanıp yatamadım iş güç yemek iftar hemen sahur tek kişisel aktivitem ablamla görüntülü konuşarak kahve içmek oda çocuklar izin verdiği kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…