Keşke uyusam bende gözlerim pörtledi artik bebeye kalmaktanNe çok uyuyorsunuz yahu iftardan sonra kayipsiniz öğlen olmuş hala ortada yoksunuz orucu uykuya tutturanlar sevabını rüyanızda görürsünüz nirdesizzzzz gııı
Boyun uzunmuş benim gibi kisa degilsin170 boy ilk hedef 75 2cisi 65
Günaydın canim ❤Günaydınnnn
Tunaydin canim ❤Tünaaaydııınnn❤
Evet gerçekten içine hiç yağ çekmiyo bende çok beğendim diyette olan biri için harika öneri olabilir :) ama hiç o şekil dondurmadımCanım ben dondurucuya böyle yapıp atıyorum, hem sağlıklı hem de uğraştırmıyor
Nasılsın canım :)Tunaydin canim ❤
Iyiiym canim sen nasilsinNasılsın canım :)
Napiyon pilavcıı tünaydınNasılsın canım :)
İyiyim bende şükür uzanıyorum kalkmam lazım ama üşeniyorum :)Iyiiym canim sen nasilsin
Ay çok severiimmmNapiyon pilavcıı tünaydın
Iyiyim canim sen nasilsin yine bos durmamissin evi supurmussun ben daha yataktayım:))Selam kızlar nasılsınız
Bugün işim yok bir süpürdüm evi
Kızımı uyutuyorum
Yemekte biraz var dolapta pırasa yapıcam yogurtla yeriz hafif gidelim biraz
O zaman az yap canım miktarını, kendi huyundan vazgeçmez ona bir şey diyemem zaten de, ben çocuklar için dedim, onlara bari öyle söylemesinHuylu huyundan vaz gecermi bacım oda öyle işte 1 çeşit olsun taze olsun 1 kepçe corbayla 1 tane pide ona yeter ekmek delisi
Hiç üstüme alınmıyorum, günü yarıladım bile, herkes yeni başlarkenNe çok uyuyorsunuz yahu iftardan sonra kayipsiniz öğlen olmuş hala ortada yoksunuz orucu uykuya tutturanlar sevabını rüyanızda görürsünüz nirdesizzzzz gııı
Ben iyiyim canim kızımla küçük oğlumun yemeklerini yedirdim evi süpürücem sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız
Bugün işim yok bir süpürdüm evi
Kızımı uyutuyorum
Yemekte biraz var dolapta pırasa yapıcam yogurtla yeriz hafif gidelim biraz
Bir poşetlik dene canım belki seversinEvet gerçekten içine hiç yağ çekmiyo bende çok beğendim diyette olan biri için harika öneri olabilir :) ama hiç o şekil dondurmadım
Valla ben bu Ramazanda bi uzanıp yatamadım iş güç yemek iftar hemen sahur tek kişisel aktivitem ablamla görüntülü konuşarak kahve içmek oda çocuklar izin verdiği kadarNe çok uyuyorsunuz yahu iftardan sonra kayipsiniz öğlen olmuş hala ortada yoksunuz orucu uykuya tutturanlar sevabını rüyanızda görürsünüz nirdesizzzzz gııı
Bende uyandım yorganın altından üstüne çıktım napicami düşünüyorum öylee.Ay çok severiimmmnapayım uzanıyorum ikizim sen nbyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?