- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Günaydınlar
Güzel bir hafta olsun inşallah
Bugün büyük kızımın doğumgünü
Pasta yapacağım
Yemek olarakta sadece sulu köfte salata yeter peşinden de cay pasta
Kaç gündür uçurtma diyorlar bugün babası alacak karsımız tepelik ucurtma uçuracaklar
Cocuklara çok üzülüyorum evde hapis oldular
İyi geceler ❤ Hayırlı sahurlar ❤
3 Mayıs menüsü
Sahur
Eki Görüntüle 2629721
Biraz kepekli lavaş
Bi çay br çay içtim
İftar
1 tane karnıyarık
1 kase çorba
Yarım kase cacık
1 dilim pizza
3 tane hurma
bi tane çiğ köfte
Biraz patlamış mısır
hepsini tabiki bi anda yemedim:/
2 Mayıs menüsü
Sahur
Eki Görüntüle 2629725
İftar Eki Görüntüle 2629726
4 Mart menüsü
Sahur Eki Görüntüle 2629727
İftar Eki Görüntüle 2629728
Patlıcanın sadece kıymasini yedim geçen günden kalmisti
3 mayıs
Sahur yapmadım
İftar
1 kase pırasa
Bir kaç kasık çorba
1 sıkım çiğköfte
1 dilim ekmek
Birkaç kasık yoğurt
23 de
1 kupa form çayı
2 kuru incir
1 saat eliptik
Su da iyi içtim hesaplamadım
Evet ya çok üzülmüştüm bir aile yok oldu gitti diyordum eşi hala tedavi görüyormuş çok şükür insanların işi gücü yok yalan haber çıkarıyorlarYalanlandı canım bu haber karısı iyiymiş zaten 5 çocukları var küçükler de galiba allahım bağışlasın
Aslında virüsten çok kalbe giden 3 damarı tikaliymis kendisininde haberi yokmuş uyguladıkları tedavi yüzünden pihti attığı için ôlmüş diyorlar vakit saat dolunca birşey bahane olacaktır rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsunGünaydın kızlar
Ömer döngeloğlu hocaya cook üzüldüm Allah rahmet eylesin tv programlarını hep izlerdik
Eşi iyiymiş evet yalan haber iş öldüğü haberleri Allah sabır versin
Şakası yok virüsün 52 yasındaymış hoca
Senin kardeşin palandoken devlet Hastanesi'nde demiştin canım bolge hastanesinemi geçti şehir hastanesi dışardan gelen virüslü hastaları karantinaya almışlardı ins Allah bir an önce bitip gider kurtuluruz milletçe şükürler olsun yine en az ôlüm sayısıyla atlatan ülke olduk emeği geçen herkesden Allah ebeden razı olsun gecelerini gündüzleri ne kattılarCanım dikkat edin kardeşim şehir hastanesinde değil bölge hastanesinde sadece şehir hastanesinde değil hastalar
Doğum günü kutlu olsun kizinin Zeyno rabbim sağlıklı mutlu nice seneler nasip etsin kalan ömrü giden ömründen daha hayırlı olur ins Allah İslam'a ve anne babasına hayırlı evlat ve hayırlı nesiller yetiştirmeyi nasip etsin iyiki doğmuş op benim içinGünaydınlar
Güzel bir hafta olsun inşallah
Bugün büyük kızımın doğumgünü
Pasta yapacağım
Yemek olarakta sadece sulu köfte salata yeter peşinden de cay pasta
Kaç gündür uçurtma diyorlar bugün babası alacak karsımız tepelik ucurtma uçuracaklar
Cocuklara çok üzülüyorum evde hapis oldular
Tünaydın canım olur öyle arada kırılma noktası olacak demekki durur durur birden düşer sen yeterki vaz geçme gidecektir mutlakaTünaydın canlarım bu sabah 78.3 cıktım bir yakamı bırakmadı bu 78 ayol
İnş şekerim 6sında regl olcam 2 gün kaldı karnımda ağrıyor 75i göreydim birTünaydın canım olur öyle arada kırılma noktası olacak demekki durur durur birden düşer sen yeterki vaz geçme gidecektir mutlaka
İkimizin derdide aynı şu 75 bı geleydiİnş şekerim 6sında regl olcam 2 gün kaldı karnımda ağrıyor 75i göreydim bir
Senin iki gün kaldı benim 4 gün geçtiİnş şekerim 6sında regl olcam 2 gün kaldı karnımda ağrıyor 75i göreydim bir
Kız bunlarin hepsi ayniEşim karantinada sahura kadar oturmaya alıştı bugünde yattı uyuyamadi geri kalktı sahurdan sonra yattı saati 5.50 ye kurdum çalınca 2 defa kalk dedim geri uyumuşum oda kalkmamış bir uyandım saat 8 olmuş hala yatiyor sen gitmedinmi saat 8 dedim karşı duvara fırladı yataktan nasıl kalktığını anlatamambana lafları saya saya gitti işe 2 saat rötarlı kaldirmadin diyo hatırlamıyorum sanki benim suçum
Bu modeller böyle diyorsun olsun babamızın evinde oda yoktuKız bunlarin hepsi ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?