Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızının doğum günü kutlu olsun güzel yaşları olsun inşallah

Akşam baya fazla kaçmış canım

Afiyet olsun canım menülerin güzel. Ama bende bu kadar az yemekle doymuyorum helal olsun sana

Güzel canım afiyet olsun

Yalanlandı canım bu haber karısı iyiymiş zaten 5 çocukları var küçükler de galiba allahım bağışlasın
Evet ya çok üzülmüştüm bir aile yok oldu gitti diyordum eşi hala tedavi görüyormuş çok şükür insanların işi gücü yok yalan haber çıkarıyorlar

Aslında virüsten çok kalbe giden 3 damarı tikaliymis kendisininde haberi yokmuş uyguladıkları tedavi yüzünden pihti attığı için ôlmüş diyorlar vakit saat dolunca birşey bahane olacaktır rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Canım dikkat edin kardeşim şehir hastanesinde değil bölge hastanesinde sadece şehir hastanesinde değil hastalar
Senin kardeşin palandoken devlet Hastanesi'nde demiştin canım bolge hastanesinemi geçti şehir hastanesi dışardan gelen virüslü hastaları karantinaya almışlardı ins Allah bir an önce bitip gider kurtuluruz milletçe şükürler olsun yine en az ôlüm sayısıyla atlatan ülke olduk emeği geçen herkesden Allah ebeden razı olsun gecelerini gündüzleri ne kattılar

Doğum günü kutlu olsun kizinin Zeyno rabbim sağlıklı mutlu nice seneler nasip etsin kalan ömrü giden ömründen daha hayırlı olur ins Allah İslam'a ve anne babasına hayırlı evlat ve hayırlı nesiller yetiştirmeyi nasip etsin iyiki doğmuş op benim için

Eşim karantinada sahura kadar oturmaya alıştı bugünde yattı uyuyamadi geri kalktı sahurdan sonra yattı saati 5.50 ye kurdum çalınca 2 defa kalk dedim geri uyumuşum oda kalkmamış bir uyandım saat 8 olmuş hala yatiyor sen gitmedinmi saat 8 dedim karşı duvara fırladı yataktan nasıl kalktığını anlatamam bana lafları saya saya gitti işe 2 saat rötarlı kaldirmadin diyo hatırlamıyorum sanki benim suçum

Kız bunlarin hepsi ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…