İyi geceler kaptanim Allah rahatlık versinIyi geceler herkese hayirli sahurlar olsun simdiden
Hemde çok rahat geçen gün markete gittim çocuğu markete almadılar dışarda bekledi herkes dışardaCanım bundan emin olamazsın ki, sizin orda insanlar rahat galiba, dikkat edin lütfen.
Çok şaşırdım 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var ...kendi cocugun mu başka bir çocuk muydu ?Hemde çok rahat geçen gün markete gittim çocuğu markete almadılar dışarda bekledi herkes dışarda
Yok abla bizimkiler çıkmıyor eşim o konuda çok titiz başka.cocuklar anneleriyle gelmiş kasiyer içeri almadıÇok şaşırdım 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var ...kendi cocugun mu başka bir çocuk muydu ?
Erzurum Büyükşehir çok dikkatli olmak lazım...burada çatır çatır cezalar kesiliyor kimse cesaret edemiyor...Yok abla bizimkiler çıkmıyor eşim o konuda çok titiz başka.cocuklar anneleriyle gelmiş kasiyer içeri almadı
Bravo gülümse çok iyi menü yapıyorsun ben Ramazan da doyamıyprum bu kadarcık yemekle....2 Mayıs menüsü
Sahur
Eki Görüntüle 2629725
İftar Eki Görüntüle 2629726
4 Mart menüsü
Sahur Eki Görüntüle 2629727
İftar Eki Görüntüle 2629728
Patlıcanın sadece kıymasini yedim geçen günden kalmisti
İyiyiz canım sahuru yedim yataktayım senden naber?Slm kızlar naber
Yalanlandı canım bu haber karısı iyiymiş zaten 5 çocukları var küçükler de galiba allahım bağışlasınÖmer dongeloglunun karisida ölmüş iki kizida yoğun bakimdaymiş
Günaydın cnm ne güzel sahura kalkıyorsunuz evlenmeden önce bizde kardeşimle bahçede gülüsur sohbet ederdik sonra beraber sahur hazırlardıkİyiyiz canım sahuru yedim yataktayım senden naber?
Canım dikkat edin kardeşim şehir hastanesinde değil bölge hastanesinde sadece şehir hastanesinde değil hastalarGördüm.evet burda şehir hastanesi karantina hastanesi olmusya ondandır birde bizim ev sahibinin babasinda pozitif çıkmış adam 75 yaşında karantinaya almışlar şimdi iyiymiş bırakmışlar atlatan çok demekki çok etkilememis kalp hastası olduğu halde taburcu olmuş ailesine tahlil bile yapmamışlar onalarida evde karantinaya almışlar şimdi adam iş başı yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?