- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sen kaçtinki,eeee ben seni gecmisimİkimizin derdide aynı şu 75 bı geleydi
Başlangıç kilolarımiza bak ben nere sen nere senden 15 kilo fazla olarak basladim benden 2 kilo önde gidiyorsunSen kaçtinki,eeee ben seni gecmisimyakala beni Gülümse
Ama olsun farz etki ayni basladik sen hala orda kaldinBaşlangıç kilolarımiza bak ben nere sen nere senden 15 kilo fazla olarak basladim benden 2 kilo önde gidiyorsun
Günaydın canim kizinin dogum günu kutlu olsun nice saglikli mutlu seneleri olsun ❤Günaydınlar
Güzel bir hafta olsun inşallah
Bugün büyük kızımın doğumgünü
Pasta yapacağım
Yemek olarakta sadece sulu köfte salata yeter peşinden de cay pasta
Kaç gündür uçurtma diyorlar bugün babası alacak karsımız tepelik ucurtma uçuracaklar
Cocuklara çok üzülüyorum evde hapis oldular
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimiz icin
Günaydın ablacim❤Günaydın herkese
Sabit olman guzel cumaya eksiler gelecektir
Tunaydin canim orucsan erken tartilmissin aksama 77 i gorursunTünaydın canlarım bu sabah 78.3 cıktım bir yakamı bırakmadı bu 78 ayol
Günaydın canim ❤Gunaydinnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrr
10 kilo 800 Gr vermiş hele.havalara bak 23 kilo verdim benim sesim cikmiyo seni verdiğim o yağların içine gömerimAma olsun farz etki ayni basladik sen hala orda kaldin
Kaptanim habu E Elif_Eylul ne diyirrrrGünaydın canim kizinin dogum günu kutlu olsun nice saglikli mutlu seneleri olsun ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim❤
Tunaydin canim orucsan erken tartilmissin aksama 77 i gorursun
Günaydın canim ❤
Şimdi soyle birseyde var ayni zamanda başlamadınız10 kilo 800 Gr vermiş hele.havalara bak 23 kilo verdim benim sesim cikmiyo seni verdiğim o yağların içine gömerim
Aman almayimmm zor kurtuldum onlardan,12.4 kilo cancağzim orasi güncel degil10 kilo 800 Gr vermiş hele.havalara bak 23 kilo verdim benim sesim cikmiyo seni verdiğim o yağların içine gömerim
Bak oraları karıştırma sel gider kum kalır o yokken ben vardımŞimdi soyle birseyde var ayni zamanda başlamadınız
Ben senin yerini almam merak etme herkesin yeri farklidirBak oraları karıştırma sel gider kum kalır o yokken ben vardım
Canimmmm kaptanim beni kabul ettigin icin tesekkur ederim takiminaŞimdi soyle birseyde var ayni zamanda başlamadınız
Kaptanim beni daha çok seviyor bı keremBen senin yerini almam merak etme herkesin yeri farklidir
Ikinizide cook seviyorumKaptanim beni daha çok seviyor bı kerem
Sorma cnm yaİkimizin derdide aynı şu 75 bı geleydi
Sende iyiki geldin iyiki tanıdım seniCanimmmm kaptanim beni kabul ettigin icin tesekkur ederim takimina
Sevsin kız ben kıskanmam sen daha eskisin tabikisi senin yerini kimse doldurmaz merak etme onun çabasinda degilim ama neden olmasinKaptanim beni daha çok seviyor bı kerem
Ben senden şüpheliyim lekeler filan hayırlısı olsun hakkındaSenin iki gün kaldı benim 4 gün geçti
Evet kaptanım orucum ay agzın bal yesin emi inşallah kızz nerde o günlerGünaydın canim kizinin dogum günu kutlu olsun nice saglikli mutlu seneleri olsun ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim❤
Tunaydin canim orucsan erken tartilmissin aksama 77 i gorursun
Günaydın canim ❤
sağol canım amin tüm cocuklarımızın inşallahKızının doğum günü kutlu olsun güzel yaşları olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?