Gülmekten gözümden yaş geldiSevsin kız ben kıskanmam sen daha eskisin tabikisi senin yerini kimse doldurmaz merak etme onun çabasinda degilim ama neden olmasin
Bende sacma sacma guluyom bana bakiyolarGülmekten gözümden yaş geldi
çok üzüldüm gece 1 e kadar sohbetlerini izledim ağladımAslında virüsten çok kalbe giden 3 damarı tikaliymis kendisininde haberi yokmuş uyguladıkları tedavi yüzünden pihti attığı için ôlmüş diyorlar vakit saat dolunca birşey bahane olacaktır rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bak kaptan diyor kaptanim demiyor yani gulumsenin kaptani demek istedi valla bakBizde seni seviyoruz kaptan
Allahım yaaaa herşeyden pay cikar kendineBak kaptan diyor kaptanim demiyor yani gulumsenin kaptani demek istedi valla bak
palandöken dev. Hast atandı .Senin kardeşin palandoken devlet Hastanesi'nde demiştin canım bolge hastanesinemi geçti şehir hastanesi dışardan gelen virüslü hastaları karantinaya almışlardı ins Allah bir an önce bitip gider kurtuluruz milletçe şükürler olsun yine en az ôlüm sayısıyla atlatan ülke olduk emeği geçen herkesden Allah ebeden razı olsun gecelerini gündüzleri ne kattılar
sağol canısı öperimDoğum günü kutlu olsun kizinin Zeyno rabbim sağlıklı mutlu nice seneler nasip etsin kalan ömrü giden ömründen daha hayırlı olur ins Allah İslam'a ve anne babasına hayırlı evlat ve hayırlı nesiller yetiştirmeyi nasip etsin iyiki doğmuş op benim için
kız sen neyi bekliyorsun ben olsan 10 kere test yapmıştım niye güvenmiyorsun varsa çıkar artık yap bir testSenin iki gün kaldı benim 4 gün geçti
amin sağol kaptancımGünaydın canim kizinin dogum günu kutlu olsun nice saglikli mutlu seneleri olsun ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim❤
Sabit olman guzel cumaya eksiler gelecektir
Tunaydin canim orucsan erken tartilmissin aksama 77 i gorursun
Günaydın canim ❤
Sabah ilk idrarlami yapmak lazım gün içinde herhangi bir saatinde.olmazmikız sen neyi bekliyorsun ben olsan 10 kere test yapmıştım niye güvenmiyorsun varsa çıkar artık yap bir test
Sabah ilk idrarlami yapmak lazım gün içinde herhangi bir saatinde.olmazmi
Eşim karantinada sahura kadar oturmaya alıştı bugünde yattı uyuyamadi geri kalktı sahurdan sonra yattı saati 5.50 ye kurdum çalınca 2 defa kalk dedim geri uyumuşum oda kalkmamış bir uyandım saat 8 olmuş hala yatiyor sen gitmedinmi saat 8 dedim karşı duvara fırladı yataktan nasıl kalktığını anlatamambana lafları saya saya gitti işe 2 saat rötarlı kaldirmadin diyo hatırlamıyorum sanki benim suçum
Biz sahurumuzu yaptık eşim işe geç kaldı canım bizde iş değil sahur büyük sıkıntı olurArada olur öyleBende her ramazanda bir iki gün sahura kalkamadığım olur mutlaka. Benim için problem değil de eşim söylenir durur Ama çalıştığım için uykusuzluktan oluyordu bu sene evdeyim sabahları yatıyorum olmaz inşallah
Tebrik ederim canım. Kızının doğum günü kutlu olsunGünaydınlar
Güzel bir hafta olsun inşallah
Bugün büyük kızımın doğumgünü
Pasta yapacağım
Yemek olarakta sadece sulu köfte salata yeter peşinden de cay pasta
Kaç gündür uçurtma diyorlar bugün babası alacak karsımız tepelik ucurtma uçuracaklar
Cocuklara çok üzülüyorum evde hapis oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?